O

Onbaşı
15 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
OPEL ASTRA J KASA CDTI ÇEKİŞ SORUNU.
MERHABA 2017 MODEL J KASA CDTI ELİTE MODEL ARACIMDA ÇEKİŞ SORUNU YAŞIYORUM. İLK OLARAK RAMPADA BAŞLADI VE MOTOR LAMBASI YANDI. ARAÇ GAZ YEMEMEYE BAŞLADI. RAMPADA 60 DÜZ YOLDA 120 GEÇMİYOR.BAZI USTALAR BULAMADI. BİLGİSAYARA BAĞLADIKLARINDA ANLIK UYARI KALICI OLMADIĞI İÇİN GÖREMİYORUZ DEDİLER. BAZEN DÜZELİYOR BAZEN GERİ GELİYOR HATA.UYARI GİTTİĞİNDE NORMAL ŞEKİLDE GİDİYOR. DÜZCE SERVİSİNDE ANLIK VALF SIKIŞMASI DENİLDİ BİLGİSAYARLA HATA SİLİNDİ DÜZELDİ. SONRASINDA 2000 KM SONRA YİNE YAPTI. SORUN NE OLABİLİR?BURSA DAN GEÇERKEN SERVİSİ ARADIM TURBO GİTMİŞ, MOTOR KENDİNİ KORUMAYA ALIYOR KAPAT ÇALIŞTIR DÜZELİR DEDİLER. ARASIRA DÜZELİYOR ARASIRA TEKRAR GELİYOR. YAKITI HEP AYNI İSTASYONDAN VE SHELLDEN ALIYORUM. DİĞER İLLERE GİDİNCE DE YAKIT DEĞİŞTİRMİYORUM SHELLDEN ALIYORUM. BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİR Mİ? TEŞEKKÜRLER
O
9 yıl
PHILIPS 40PUK6809
Arkadaşlar PHILIPS 40PUK6809 nasıl?daha önceki paylaşımlarda 4k sorunun nisan 2015 te çözüleceği yazıyordu. şuan kullanan var mı?memnun mu?bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler saygılar.
O
10 yıl
SAMSUNG UE46F6640SSXTK
merhaba bir çok kişi gibi led tv alacağım ve baktıkça daha da kararsızlaşıyorum. media markt da SAMSUNG UE46F6640SSXTK modeli var fakat samsung un kendi sitesinde yada başka bir yerde bu modeli göremedim. model hakkında bilgisi olan varsa lütfen versin.
diğer bir model olarak da LG 47LB670V bu modeli düşünüyorum. tercih yapmamda yardımcı olacak arkadaşların cevabını bekliyorum. şimdiden herkese teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.