I

Er
15 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
11 yıl
Cambridge Toefl Preparartion 4th Edition
Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin,
Cambridge Preparation for the TOEFL Test 4th'in image dosyası mevcut. Ancak Daemon Tools programıyla mount yapıp kurduktan sonra, "Original disc could not be found or authenticated" diyor. Başka bilgisayarlarda aynı versiyonun çalıştığını gördüm.
Daha önce bu programı kullananlar var mı? Varsa değerlendirmeleri ne yöndedir? Nasıl bir çözüm önerirsiniz.
I
11 yıl
ingiltere vizesi reddi
arkadaşlar biri ağustos, biri de eylül ayı içerisinde olmak üzere ingiltereden iki kere red aldım. kamu çalışanı ve belirli bir gelirim olmasına rağmen sığınma talebinde bulabileceğimi ve ekonomik durumumu stabil bulmadıklarını düşündükleri için vize vermediklerini söylediler. elektronik pasaportumda red verdiklerine dair iki tane mühür bulunuyor.
daha önce çek cumhuriyetinden schengen vizesi almıştım. sizce ocak ayında fransaya schengen vizesi için başvursam ingiltereden aldığım reddin olumsuz bir etkisi olur mu? vize ve uçak bileti almada yardımcı olabilecek profesyonel bir istanbul şirketi önerebilir misiniz?
iyi akşamlar.
I
13 yıl
GALAXY Gio Yazılım Güncellemesi
arkadaş galaxy gioma kies üzerinden yazılım güncellemesi yaparken, yetersiz disk alanı diye bir uyarı gösteriyor ve güncellemeyi sonlandırmıyor. Bilgisayar, telefonun dahili hafızası ve sd card ı da kontrol ettim, hepsi de 3 mb dan fazla alana haiz. Nedenini bilen paylaşırsa iyi olur.

< Resime gitmek için tıklayın >
I
13 yıl
Nexus mu, S2 mi?
Hangisini aliyim dersiniz? Daha iyi bir android telefon bilen var mi, varsa ogreneyim :)
I
13 yıl
DELL XPS-502S CORE İ7-2670QM 2.2GHZ-6GB-750GB-15.6\"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE
Arkadaş,
Aylardır laptop bakıyorum. Apple'lar pahalı. Bu sebeple win kullanan bir dizüstü tercih etmeye karar verdim. yukarıda adı yazılı ve aşağıda belirtilen özelliklere sahip modeli vatan'ın sitesinde buldum. ne dersiniz? görüşleriniz bana yol gösterici olacaktır. amacım photoshop kullanmak ve zaman zaman video işlemek.


İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
İşlemci Numarası 2670QM
İşlemci Hızı 2.2 GHz
Ön Bellek 6 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
Sabit Disk Kapasitesi 750 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
İşlemci Markası INTEL
Ekran Kartı Hafızası 2048 MB
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT540M
Ekran Boyu 15.6 inch
Maksimum Çözünürlük 1376 x 768./////////////////////////////////////////////////////////çözünürlük konusunda sıkıntı var mı?
Optik Sürücü DVD±RW
İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Bağlantı Özellikleri Bluetooth
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////ekran tipide belirtilmemiş.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.