L

Çavuş
11 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
Playstation 3 Bluetooth ses çıkışı
Monitörümde ses çıkışı bulunmadığı için ses alamıyorum. 100 TL civarı kulaklık, hoperlor yada Bluetooth adaptör gibi bir şeyle çözme şansım var mı? Fikri veya bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi Günler.
L
9 yıl
Güzel baykuş resimleri
Görünce çok hoşuma gitti buradan paylaşayım dedim. Caps yapmaya falanda çok müsaitler :)

http://www.earthporm.com/28-majestic-owls-caught-camera/

Umarım beğenirsiniz.
L
11 yıl
Burning Legion Alliance Flame Of Prometheus
Guildimize oyuncu alımı vardır. Özellikle progresimizde healer açığı vardır. İlgilenen arkadaşları bekliyoruz. PM Peccatori Guclya Gothicfear Pthaius
L
11 yıl
Burning Legion Allience Guildimize arkadaş alımı
Arkadaşlar oyuna yeni başlayan veya guild arayan arkadaşlar olursa seve seve yardımcı oluruz. buradan veya oyun içi Peccatori , Garunâ veya Gothicfear e pm atarsanız. yardımcı olabilirler. Guildimizin adı Flame of Prometheus bekleriz. kapımız aklı salim herkeze açık. Bu arada Guildimiz 25 lvl ve yeterince online player a sahibiz. derdimiz yeni arkadaşlar edinip çekirdek kadromuzu genişletmek. Kritere gelince 2 kriterimiz var. 20+ yaş ve birbirine karşı saygı.

http://eu.battle.net/wow/en/guild/burning-legion/Flame_of_Prometheus/
L
12 yıl
Kasma sorunu
Pc mi 2 ay önce aldım.Son zamanlarda aniden kasmalar başladı.2gündür kasma artık tıkanmaya dönüştü.PC nin içinden kasmayla beraber ufak ufak sürtünme sesine benzeyen bir ses çıkıyor ama eminde olamıyorum sürtünme sesimi diye.PCnin modeli Asus N53s.yardımcı olursanız sevinirim.
L
12 yıl
PC de Araba Yarışı Similasyonu
Pc de araba yarışı similasyonu arıyorum varmı bildiğiniz kaliteli bi oyun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.