L

Binbaşı
06 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
101 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
5 yıl
Başkan adayının eşine saldırı.
Menemen chp belediye başkan adayının eşine sopalı saldırıda bulundu.şahıs büyük ihtimal akpkketo lu oldugu için adı soyası gizleniyor.

https://www.ntv.com.tr/turkiye/chpli-baskan-adayinin-esine-saldiri,1NCmRDJjjEmQD_cV1-Hogg
L
5 yıl
Recep tayyibe karşı.
L
5 yıl
Feto okulunda okuyan ve Türkiye birincisi olan akepeli meclis başkanın oğlu?
Akepenin yeni meclis başkanı fetocu Mustafa şentop un oğlu feto okulunda okuyup sınavda Türkiye birincisi olmuş. Bu fetocular soruları çalmıyor muydu?Sanırım feto derisini atıp akepe derisini giyince sütten çıkmış ak kaşık oluyorlar

https://twitter.com/UmitKaraca_/status/1101042729923031041?s=19
L
7 yıl
Ümmetin liderini feto ile mücadelesi
Fetocu olanları karısı kızı dahi hapse atıldıgı dönemde darbeci fetocu generalin kardeşi ümmetin liderinin danışmanı oldu.15 temmuzdan beri akepenin her adımı Cumhuriyeti yıkmak için feto ile ortak bir plan dahilinde tiyatro gerçekleştirdigi açık ve net olarak çıkmıştır.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/saban-disli-erdoganin-danismani-oldu-171630h.htm


Şaban Dişli, Erdoğan'ın danışmanı oldu


AKP 3. Olağanüstü Kongresi’nde MKYK dışı kalan Ekonomiden Sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı Dişli, yeni bir göreve atandı.
Dişli, yaptığı açıklamada Erdoğan’ın isteğiyle, “Parti Genel Başkanı Ekonomi Danışmanlığına” getirildiğini söyledi.
15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından, abisi eski Tümgeneral Mehmet Dişli’nin FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanması ile partililer Dişli’nin istifasını istemişti.
AKP'li Dişli’nin MKYK dışı kalmasının ardından yeniden AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın Ekonomi Danışmanlığına getirilmesinin parti tabanında yeni bir tartışma başlatacağı belirtiliyor.
L
7 yıl
Super olan ekonomide konut kredisi 0.95 puan oldu
Çok iyi giden Türkiye ekonomisi ve ev hayali kuran bütün vatandaşları etkileyen ama ne hikmetse haber değeri bile görmeyen(görülmesini istenilmeyen)konut kredi oranları %0.95 puan oldu.
Şimdi iyi bir ekonomi varsa kredi oranı neden artar eğer kötü bir ekonomi varsa neden konuşulmaz ve ne saklanılmak isteniyor.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx
http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2841
L
7 yıl
Dügün basan MAK timleri serbest
İstanbul da kuvvet komutanlarını düğün sırasında basan ve kaçıran MAK timinden 7 kişi serbest kaldı .Feto ile yapılan tiyatroda amaça ulaştıkca alt kadroda serbest bırakılmaya başladı.Marmarise giden akepefeto timide serbest kalırsa şaşırmayın.


http://www.aksam.com.tr/guncel/skandal-tahliye/haber-646761http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/791159/Konya_da_MAK_Timi_davasinda__7_tahliye.html#http://www.karar.com/guncel-haberler/mak-timi-davasinda-7-tahliye-son-dakika-haber-555234
L
7 yıl
Büyükelçi atamaları belli oldu.
Fetocu merve kavakçı malezya büyükelcisi oldu kim demiş feto ile mücadele edilmiyor diye.
http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/07/26/yeni-buyukelciler-kararnamesi-yayimlandi
L
7 yıl
Türk kuru yük gemisine yunan hucum botundan Saldırı taciz batırmaya yönelik hareket
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/egede-sicak-saatler-167413h.htm


Yürübe reis kim tutar seni ver kıbrıs ı kurtul bu derten.
Bu mermiler Tüm Türkiye ye sıkılmıştır 18 adaya ses çıkarmayan akepe ne diyecek bakalım 1 saate yayın yasagı gelirse hainlik tescillenmiş olur.



Ege Denizi'nde Türk Bayraklı yük gemisine Yunan sahil güvenliği uyarı ateşi açtı.
İskenderun’dan yüklediği yük ile İzmit Körfezine doğru seyreden 4300 DWT taşıma kapasitesine sahip ACT isimli Türk bayraklı kuruyük gemisine, Yunan sahil güvenlik botları tarafından Rodos Adası açıklarında ateş edildi
Geminin güvertesine 36 mermi isabet ettiği belirtiliyor.
İskenderun’dan demir çelik yüklendikten sonra İzmit Körfezi’ne giden ACT isimli yük gemisi, Rodos açıklarında uluslararası sularda Yunan Sahil Güvenlik botları tarafından Yunan Limanı’na yanaşması istenen ancak kaptanın bu direktife uyamayacağını belirtip demir atmasının ardından Türk Sahil Güvenlik’e haber verdi.
Türk karasularına yöneldiği esnada Yunan Sahil Güvenlik ACT isimli yük gemisine silahlı saldırı düzenledi.Kaynak: Ege'de sıcak saatler




ilginç bilgiler gelmeye başladı.


ACT GEMİSİ
Yunanistan'ın ateş açtığı bu geminin sicili biraz ilginç. Türk sahil güvenliği de bu ve aynı şirkete ait bazı gemilerde defalarca arama yapmıştı. 2012'de gemi Yunanistan Piraeus limanında teknik sebeplerle tutulmuştu. Bir gece limandan kaçarak kurtulmuştu.
Geminin AKP Mardin milletvekili Abdürrahim Dündar'ın akrabası Yusuf Dündar'a ait olduğu biliniyor.
2013'de aynı kişiye ait Zeynep Dündar adlı gemide "İskenderun Limanı'nda yapılan aramalarda 3 bin 400 obüs topu mermisi bulunmuştu. Gemi Ukrayna’dan Yemen’e giden, yükünü mutfak malzemesi olarak beyan etmişti....
2014de göçmen taşıyan Barış gemisi de aynı şirkete aitti ve Yunan Tsakos Shipping'e kiralanmıştı.

ACT gemi kaptanı Haluk Sami Kalkavan ise 2010' da Mavi Marmara yanındaki diğer geminin kaptanıydı ve İsrail'de tutuklu kalmıştı.

Sonuç. Hiçbir sey göründüğü gibi değil ve neler döndüğünü anlamak zor... izleyelim
L
7 yıl
Suriye devlet başkanı bizim BOP cudan daha rahat geziyor.
https://twitter.com/Mustafaselanik3/status/873114962075336705

şu şekilde dünya lideri soksta gezebilir mi Ülkesinde iç savaş olmadıgı halde?
L
7 yıl
Dünya Lideri
https://twitter.com/Halitisci/status/861975198639247361


Şehit cocuklarına somurtan şahıs parayı basana nasılda biat ediyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.