S

Er
02 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
402112 Gün Cezalı
356653 gün 14 s. 50 dk.
Gönderiler Hakkında
S
19 yıl
100 Milyarlık Sayfa
Yardım amaçlı yeni bir site yapılmış,

aha burada

50 milyar bağışlayacaklarmış vakıflara
S
19 yıl
Merkezkantin.com sponsor arıyor (14000 üyemiz var)
Merkezkantin.com olarak hosting sponsoru arıyoruz. Web sitemizde an itibariyle 14.248 üye vardır. Bu üyelerin 10.000 i son 2 hafta içinde siteye aktif olarak katıldı.
GÜnlük 2000-3000 arası tekil hit alıyoruz. Üye sayımız günde 80-100 artmasına rağmen site kalitesini korumak ve hosting i karşılayamadığımız için bunların yalnızca 20-25 kadarını siteye kabul ediyoruz.

Web sitemize sponsor olmak isterseniz teklifinizi bekliyoruz.

msn messenger: nothing@merkezkantin.com
S
19 yıl
merkezkantin.com davetiyesi?
arkadaşlar elinde davetiyesi olan var mı?

www.merkezkantin.com
S
20 yıl
Üniversitelilere..
Üniversitede okuyan, bitirip mezun olan, mezun olup iş arayan, şu anda çalışmakta olan,
kısacası tüm üniversitelilerin direkt iletişim kurabileceği, tanışabileceği, kaynaşabileceği,
duyuru yapabileceği Türkiye'nin ilk ve tek veri bankası MERKEZ KANTİN'e tüm üniversitelileri bekliyoruz.


Adres:
http://www.merkezkantin.com/


Lütfen bu bilgiyi başka üniversiteli arkadaşlarınızla da paylaşınız.

diye tanıtmışlar kendilerini. yonja.com gibi bir yer ama kimin hangi üniversiteden olduğu falan var, daha seviyeli bir yer olmuş..
S
20 yıl
Fedai kazanmam için...
arkadaşlar oyunda fedai kazanmak için bu linke arkadaşlarımın tıklaması gerekiyor. orada sizin için bişeylerde yazdım. teşekkür ederim
http://yuppidenek.karalamarsivi.com/a.php?i=2171
S
20 yıl
Yeni bir online oyun yaptık, denemek isteyenler...
http://yuppidenek.karalamarsivi.com

ayrıntılı bilgi anasayfada var, deneme aşamasındayız. Yardımcı olursanız sevinirim
S
20 yıl
Zamanınız yoksa bakmayın
http://www.student.tue.nl/N/J.J.G.Poppelaars/altere/Denemarken.htm
zamanınız yoksa tıklamayın çünkü baktıkça bakıyosun ve sayfa bitmiyor. saatlerimi verdim ben buraya
S
20 yıl
Şu şarkıyı biliyor musunuz?
Geçen yaz baya çalınan yabancı bir şarkıydı. Bir kız söylüyordu. Klibinde böyle hep reklamlar vardı, her reklmada böyle birden görüntü normale dönüyor değişiyordu falan. Kot pantolonlarını gösteren 2-3 kişi vardı, elinde bir şişeyle bankta yatan evsiz biri vardı. Hatta o bankta yatan adamı önce tatil reklamı gibi gösteriyordu. O şarkının veya kızın adını bilen var mı?
S
20 yıl
Küçük Osman
Küçük Osman
Küçük osman daha 8 yasında idi ama onun çektiği acıları henüz kimse çekmemişti.Ablası, abisi ile evlenmek için Ankara'ya kaçmış, babası baska bir erkekle osmanın yatağında basılmıs ve anneside osmanın amcasıyla kaçmıştı. Küçük Osman Malatya'da yasıyordu. Gecinmek için bir masaj salonunda erkeklere masaj yapıyordu. Bir gün Malatya'nın ünlü kayısı tüccarlarından Faik Ağanın malikanesine çağırıldı.Faik Ağa ona red edemeyeceği bir teklifte bulundu...

Yazan: BeyazitliprenS Tarih&Zaman: Jul 25, 18:07
Aslinda boyle bir teklife Osman "EVET" diyemezdi ama paraya cok ihtiyaci vardi. Faik Aga ona "Eger babani benin 2. esim olmaya razi edersen sana 2 koyumun agaligini veririm" demişti... "EVET" dedi kendi kendine. Hem neden olmasin ki... Babası zaten o yolun yolcusuydu. Benim de bir şartım var dedi Faik Aga'ya...
şu anki oylar: 0.00

Yazan: kalhiae Tarih&Zaman: Jul 26, 00:14
faik aga beklemeksizin ''haydi sor sor'' dedi.. Osman 'babamın seve seve eşin olmasını isterim ancak köydeki bütün keçileri kısırlaştırırsan.. o anda osmanın kafasında hızlı bir flashback gerçekleşmişti .. beyni onu yıllar öncesine herşeyin ters gitmeye başladığı keçi tacizi gününe götürdü. o gün herşey yolundaydı merağı olmasydı da öyle bitecekti ama merağı onu bir yalçın dağ sırtına kadar götrümüştü orda uzun sakallı bir keçi vardı.. keçiyi gördü..
şu anki oylar: 0.00

Yazan: mehmetnuri Tarih&Zaman: Jul 27, 14:10
keçinin yanına gitti o keçisini çok seviyordu ama nerden bilebilirdi o çok sevdiği keçisinin onda hayatı boyunca unutamayacağı derin izler bırakacağını.Osman'ın tuvaletini yapma ihtiyacı duymuştu Tam pantolonunu indiği sırada keçide ani değişimler oldu o azgın o adi o pis hayvan zavallı küçük osmanın üstüne çıkıp onu iğfal etti. Zavallı osman için bu hayatı boyunca unutmayacağı kötü bir gündü.ertesi gün babasından habersiz tüfeği alan osman keçiden intikamını almaya gitti keçi yine bıraktığı yerdeydi ve keçiyi bir kenarda sıkıştırıp ve gözlerinin içine baktı adi keçi ona acır gibi baktı ama osman onu affetmeyecekti ve tetiğe bastı dan dan iki el silah sesi keçi kanlar içinde yere yığıldı.O günden sonra bunu içinde bir sır gibi ömrünün sonuna kadar saklamaya yemin etti osman, kimseye ama kimseye anlatmaycaktı.
neden dedi faik ağa bana sebenini açıklarmısın.Neden hayvanları kısırlaştırmak istiyorsun dedi...
şu anki oylar: 6.50
S
20 yıl
Bir Karafatmanın Günlüğü
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.