L

Teğmen
03 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
7 yıl
İzleyecek Film Kalmadı Diyenlere Tavsiyeler!!!
< Resime gitmek için tıklayın >

Uzunca bir süre sizi oyalayacağını düşünüyorum
L
9 yıl
ASUS Zenfone 2 Isınma Sorunu
Merhaba arkadaslar iki gun once asus zenfone 2 aldım telefon sarjda iken 57 °C kadar cıkıyo bu normal birseymi bana pek normal gibi gelmedi telefonu sarjdayken kullanmıyorum?
L
10 yıl
\"Dedeye\" Laptop,Netbook öneri
Merhaba beyler dedeme laptop alicaz artık hastanelerde randevu alma sistemi vb. hep internetten olmus bu yüzden ucuz dedeye yeticek biseyler arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim :)
L
10 yıl
dSploit rootu görmüyor[ACE 2]
dSploit'i açıyorum "this application can run only on rooted devices" hatasını alıyorum supersu dan girip ellede root izini verdim fakat olmadı ne yapabilirim?
L
10 yıl
Php fonksiyon sorusu yardım
arkadaslar onluk sayı sistemindeki bir sayıyı ikilik sayı sisteminde kac oldugunu bulan php fonksiyonun kodları lazım yardım edin lutfen
L
11 yıl
Hangi mevkide oynamalıyım?
Arkadaşlar 17 yaşındayım,187 boyundayım kilom 86,kalıplıyım,atletik tarzda oynarım,hızlıyımdır ama biraz çabuk yorulum,sıçrama kabileyim gerçekten yüksek ve blocklarım iyidir,3 lüklerim biraz kötüdür 2/10 yaparım ama orta mesafelerde iyiyim özelliklede yakında,sizce hangi mevkide oynamalıyım? Yardımcı olur musunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.