M

Teğmen
02 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
13 yıl
Save Game ve Profilimi Yeni Xbox360\u0027a taşımak?
Arkadaşlar merhaba. Forumda aradım ancak bulamadım. Yeni Xbox360 S almayı düşünüyorum. eski Xboxımdaki save gameler, profilim ve bf3 için online pass'imi yeni alete taşımak istiyorum. Ancak profil mod yapıp da ban riski almak istemiyorum, çünkü modio tarzı programlarla yapılabildiğini biliyorum.. Profil live üzerinden recover yapılabilir, save game ler usb ile taşınabilir ama save gamelerim bu profil ile açılacak mı onu bilmiyorum. Bir bilgisi olan varsa ve yardım edebilirse çok sevinirim.
M
16 yıl
Dv kameradan Laptopa capture yapabilmek çin tv kartı öneriniz var mı?
Arkadaşlar sony marka Dv kameram var.. Usb üzerinden görüntü kalitesi iyi olmadığından Tv kartına bağlayarak kayıt yapmak istiyorum. Bunun için laptopa göre önerebileceğiniz bir marka veya model var mı? Kamerayı direkt tv kartına bağlayıp, elde ettiğim görüntü ile kaydetmek için. Şu an elimde Avermedia Cardbus E501R var fakat buna bir türlü bağlayamadım kameramı. Capture yapıyor ama kameram bağlanmıyor.. bu konuda da fikriniz varsa yani eğer bağlanabiliyorsa masraftan da kurtulmuş olurum :)
Tşk ederim şimdiden..
M
16 yıl
A/V Çıkışını kullanamıyorum.
Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağıma karar veremedm. Yanlıiş yer ise özür dilerim yöneticilerimizden. elimde Sony DCR-HC40E kamera var ve notebookumda Avermedia CardBus E501R kartım. Bilgisayara video aktarmak istiyorum USB2.0 ile bilirsiniz ki kaliteli grüntü elde edilemiyor. Capture kart ile daha mantıklı oluyor.

Kameramdaki A/V çıkışı şu şekilde ;

< Resime gitmek için tıklayın >

Tv kartımdaki A/V girişi şu şekilde;

< Resime gitmek için tıklayın >


İşte sorun :) Elimdeki kablo ise TV ye (bağlamak için) şu şekilde..

< Resime gitmek için tıklayın >

Sizce bu durumda ne yapmalıyım. 3 toz ve bir S video kısmını dönüştürecek ara bir kablo var mıdır? Ya da istediğim tarz bir kablo bulunur mu. Tv kartımdaki girişin dikdörtgen şeklinde olması beni karıştrdı. Nasıl bir kablo gerekli. Bilenleriniz varsa bana ardım edebilirlerse çok teşekkğr ederim. Bu konuda yeniyim..< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
16 yıl
Notebook uma Sata Hdd alacağım? Öneriniz var mı?
Laptopumda Sata hdd var. Sanırım Sata2 takılmaz. Monster T74Hel802. 250Gb hdd almak istiyorm. Samsung, WD ve Seagate tahmin edersiniz aklımdakiler.. Hangisini tercih etmeliyim. Sonuçta taşınabilir ve hdd nin kolay zarar görmemesini istiyorm otobüs yolculuklarında en azından. Ayrıca bu önbelleğin önemini bilen var mı arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ettim çok..
M
16 yıl
Monster Hel802 kasa laptopumda DVD Writer sorunum var!
Mrb arkadaşlar. T74Hel802 model Monster'im var. 2006 Kasım'da almıştım ama dvd writer sapıttı :) boş dvd leri okumuyor, okuyunca yazmıyor, yazarsa da bu yazdıklarını açamıyor. SÜrekli dvd içerinde garip sesler çıkarıyor okumaya uğraşıyor. Bazen yazamıyor power callibration error (güç ayarlama hatası) diyor. Bazen de disc in sonu yaratılamadı diyor. Yazım hızını düşürsemde olmuyor. Zaten Slimtype diye bir marka. Bayağı dandik ve gürültülü.. Laptopuma takmak için ne marka bi dvd writer önerirsiniz. Double Layer. Örneğin masaüstümde LG dvdwriter vardı ve muhteşem bi aletti.. Bana hiç sorun çıkarmayacak bi dvd writer istiyorm. Nerede temin edebilirim? Kendm takarım heralde.
Tşk ettim :)
M
17 yıl
Laptop için TV Kartı
Arkadaşlar merhaba. Ben öğrenciyim ve tahmin edersiniz ki televizyona hasretim :D Laptopum var acaba laptoplar için TV kartı bulunur mu? External felan.. hiç bi bilgim yok.. belediyenin anteninden çeken şöle :) Eski tarz ama yeni cihaza uygun.. :) Eywallah saolun..
M
17 yıl
Powermizer??
Arkadaşlar bende Nvidia GeForce Go 7600 ekran kartı var fakan ekran kartı ayarlarında powermizer yok ve laptop pil ömrü 2 saati bulmuyor. Powermizer i nasıl aktif edebilirim? Neden yok bu ayar sizce?
M
17 yıl
Kabloluyu Kablosuz Yapabilir miyiz??
Arkadaşlar slm. Forumda göremedim. biz yurtta kalıyoruz ve odada adsl için bir adet ethernet kablosu var. fakat oda da iki laptop var. Kabloyu paylaşamıyoruz. Bu kabloyu 1 den 2 ye çıkarmanın bir yolu yok. Hub dan da kablo takılamaz çünkü kalbo duvardan geliyor. Bu kablonun ucuna bi alet bağlayıp da kablosuz yapamazmıyız? birisinden öyle bi şey duymuştum ne kadar doğru bilmem. Ethernet kablosunun ucuna wireless adaptor bağlayıp kablosuz yapıp iki laptop kullanamazmıyız? Ya da bu tür başka seçeneklerimiz var mı? Şimdiden eywallah..
M
18 yıl
Oyun Laptopu..
3.000 ytl ye kadar kendime oyun laptopu arıyorum. Şu an bulduğum en performanslı alet T2-rex oldu. Varmı daha baba bişi. Bi tane Asus bakmıştım fiyat 3700 ytl ama monster in yarısı. Neden ucuz bu aletler yaw?
M
19 yıl
Hamachi AoE3
ya arkadaşlar bende hamachi var ve arkadaşla direct ip yapmak istiyoz.. kuruyoz hamachi yi ve birbirimize bağlanıyoz.. oyuna girioz ve direct ip de kurduğu serveri görebiliyorum.. join diyorum connecting çıkıyo ve bi süre sonra The host cancelled the game diyor.. aslında oyunun iptal edildiği yok.. neden acaba ya.. pls help!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.