L

Teğmen
01 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
6 yıl
İkinci El forum kuralları hakkında
Merhaba,

Sanırım benim forumlar hakkındaki algım yanlış; Donanım Haberi (kasıt, ikinci el bölümünü) forumdan ziyade sahibinden tarzı bir alım satım sitesi olarak kabul etmeliyim.

Şu ilanda burayı bir bilgi paylaşım platformu olarak ele aldığım için (bir çok bilgi edindim paylaşılanları okuyarak ve bu hala devam ediyor) satışı yapılan ürün hakkındaki çok yakın geçmişte edindiğim bilgiyi satışı yapılan konu altına eklemek ve deneyimimin başkalarına da faydalı olmasını amaçladım.

Benim gibi bu ürünü alacak bir kişi ya da genellersek çoğu durumda anakart alacak bir kişi "Pci-express 3 var mı? Kaç tane var?" sorularını sorup "Tamam.." der ve alır. Hususi bir anakart modelinin hususi bir Pci-Express ekran kartı ile uyumsuzluk yaşadığına pek şahit olmadım. Uyumsuzluk olarak ilk aklıma Ram gelir. O yüzden de dur şu anakart benim ekran kartımla sorunsuz çalışacak mı diye bir ön araştırma yapmadan alacak kişi sayısı az değildir. Tamam belki siz diyeceksiniz ki "Yoo, ben araştırıyorum."

Yine de benim aklıma gelmemişti ve bu araştırmayı yapmadan alacak kişiler için en uygun yer hemen satışın yapıldığı konuda olmasının forum satıcı ve ürün açısından ne zararı vardır? Rx Vega ekran kartı olup almak isteyen alıcı bunu okuyup vazgecebilir satıcının zararı!! olsa olsa bu olur.

Şimdi toparlayacak olursam ben bu bilgiyi konunun altında "forum kuralları" bağlamında paylaşamıyorsam, Sahibindende açılan "ürün sorunsuzdur kusursuzdur tıkır tıkır çalışır" açıklamalarıyla süslenmiş ilanlardan bir farkı kalmıyor. Buranın farklılığı bilgi bolluğu farklı görüşler uyarılar ( biraz pahalı olmuş fiyat gibi eleştirileri bile faydalı buluyorum şu dakikada) değil midir?

Saygılar.
L
7 yıl
27\" boyutları FullHD (1920x1080 ) için fazla mıdır?
Merhaba,

Bazı tartışmalarda 1920x1080 çözünürlüğün 27" ebatları için yetersiz kaldığı ve keskinliğin göze batacak kadar azaldığı yorumlarıyla karşılaştım. Keskinlik azalıyor olabilir ama kabul edilemeyecek seviyelere mi geriliyor. Hatırlarsanız eski tüplü televizyonlarda çok çok yakına oturduğumuzda koca koca pikseller iyice belirginleşirdi :) Elbette bu kadar kötü değildir. Fakat yinede;
Deneyimlerinizi burada paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
L
19 yıl
Nolur Yardımcı olun (ADSL)
bende zoom x4 combo vardı bir makineyi usb den digerini ethernetten kullanıyordum. fakat kısa aralıklarla bilgisayarlar modemi gormemeye basladı internet 10 dk kesilip geri geliyodu daha sonra modem bozuldu tamir ettiler geri aldim tekrar bozuldu bu sefer degistirdiler.

ben zoom'un onarilmasini beklerken;
pikatel combo aldim oda ayni sekilde minimum saatte bir baglantim kesiliyor modem bulunamiyor
yani zoomla yasadiklarimin aynisi ... sanirim sorun modemde degil ama neyde
(bu arada ev degistirdim zoomla eski evde pikatelle yeni evde ayni sorunlari yasiyorum hattan olacaginida sanmiyorum kablolarida yeniledim sifir kablolar takip denedim)
nolurrr fikri olan varmi??????????
L
20 yıl
WINFAST 5900XT
arkadaslar zar zor bunun parasini cikartabildim(winfast 350 xt tdh 5900 xt 128 mb 256 bit). sizce iyi bi kart sayilirmi bi problem yasarmiyim oyunlarda (his 9600 xt aldık takılıp duruyodu bizde onu bu kartla degistirdik) 9600xt den iyidir heralde??lutfen bi fikir verin kotuyse 9600xt ye geri donelim bari
L
20 yıl
Board un markasi??
selam . bi mainboard un ureticisini nasil ogrenebiliriz? acilis ekraninda biosla ilgili nolarla bişeyler yapılıyodu sanırım ama tam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim tesekkurler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.