T

Yüzbaşı
28 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 ay
Rent a car aracı ile tek taraflı kaza yaptım 250 bin lira masraf çıktı
Merhaba arkadaşlar, Mayıs ayında peageot 208 prime 2021 model araç kiraladım 1 aylık 20 bin liraya fakat kiralarken aracın dış aksanların da arka stop lambası yoktu (üst cam taraftaki) ve aracın motor arıza ışığı sarı yanıyordu sorun yok servisten geçti dediler bana 10 gün falan bu şekilde kullanarak 2 gün annem istemişti aracı verdikten sonra annem süratliyken aracın lastiği patlamış olunup ani fren ile aracı çarpmış fakat dış hasar oluşmadı ve tutanak tutulmadı akabinde araç kontak almayınca çekici vasıtasıyla sanayiye götürülüp kontrolden geçiriliyor ve beyinde hasar olduğu ortaya çıkıyor 50-60 bin lira gibi bir rakam karşılığı yapılacağı söylendikten sonra sanayideki usta illegal işlerden dolayı tutuklanıp cezaevine giriyor ve araç bize bu şekilde veriliyor, bu şekilde bizde rent a car arayıp olayı anlatıyoruz ve servise götürülüp 100 bin beyin 50 bin masraflar çıkartıyolar (araç daki kablolar falan çıkmış bir önceki usta tarafından) ve 1 ay yatar parası 20 bin verdikten sonra bu ağustos ayına kadar devam etti ve bu ayda istiyolar şuan aracın masrafı 250 bin liraya dayanmış öyle söylüyolar bence çok saçma bu kadar tutması imkansız gibi geliyor pert olması gerekir bu kadar çıkması için, ve aracı yetkili servisin otoparkında yatırıyolar yetkili servis aracın arızasını tespit edemiyormuş, öyle diyolar avukata danıştığım da bu konuyla ilgili sözleşme nushası ve olay yeri kamera kaydı veya mobese kaydı istedi bunlar elimde yok arkadaşlar ne yapmam gerekiyor lütfen tavsiye verin bu kadar parayı ben ödeyemem.
T
3 yıl
Türk telekom abonelik iptali cayma bedeli haksızlığı
11 eylül saat 3 civarı bulundugum yemekhaneye gelen türk telekom saha satış danımanı bir kampanya sundu 130 TL ye 50 Mbps internet + IP tv tivibu söyledi tivibunun içeriğini konuşmadık ama internet özellikle belirttim 50 Mbps diye evet dedi. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı 24 Mbps internet geldi ve tivibu çanak anten olarak geldi 6 gün için de arkadaş ile iletişimi koparmadım interneti yükseltcem dedi 50 Mbps yapacağını belirtti fakat fatura da 15 lira fazla geleceğini söyledi kabul etmedim iptal edeceğimi belirttim türk telekom müşteri hizmetleri 785.44 TL cayma bedeli sundu 6 gün oldu daha 1 hafta bile olmadığını belirttim ödemeden kapatamayacaklarını söyledi ve tüketici hakem heyetine gideceğimi belirttim ve gittim de iptal etmek istediğimi söyledim bu kadar ücret talep ediyolar dedim bana geçerli nedeniniz varsa söyleyin dedi ona göre yol izleyelim dedi, yaşadığım olayı söyledim bana sözleşmeniz de böyle bir yazı var mı dedi sözleşmem de sadece abonelik sözleşmesi ve hiç bir şeyden bahsedilmiyor üyelik sözleşmesi gibi tüketici hakem heyeti kabul edemiyeceklerini belirtti ee 7 gün 14 gün cayma hakkım var nasıl yapamıyorum dedim abonelik sözleşmelerin de öyle bir hakkınız yok dendi bana  iptal de edemiyorum ödemekte istemiyorum ne yapacağım?
T
6 yıl
8GB RAM (4GB USABLE)
Aklınıza gelebilecek bütün çözümleri denedim boşuna alternatif çözüm üretmeye gerek yok sanırım 64 bit olduğun dan eminim ama sorunum şu Cpu z den de baktım Memory Single channel olarak görüyor halbüki 2x4 GB var ve windows bunun sadece 4 GB sını kullanabilirsin diyor. Sorunum dual stick kullanıyorum ama single channel olarak görüyor bunu nasıl düzeltebilirim. ? Ana kartım Gigabyte GA-780T D3L

EDİT:Görev yöneticisi 4GB görüyor. 8GB görmüyor birde eğer ekran kartı yiyorsa ramlerden bunu nasıl kapatabilirim ?
T
6 yıl
Ingilizce çevirmen lazım..
Bunu benim için çevirebilen varmı ingilizce,almanca,fransızca fark etmez her hangi bu 3 dilden birisine.

"Kadın dediğin güzel doğmaz.
Kadın ilgi gösterdikçe, sevdikçe, sevdiğini hissettirdikçe güzelleşir.
İşte bu yüzden bütün kadınlar birer çiçektir.
Ayrıca kadının çiçek olduğunu biliyorsa iyi bir bahçıvan olmayı da bilir adam gibi adamlar...
Yani onu zararlı otlardan, haşerelerden arındıracaksın, koruyacaksın...
Gerektiğinde ışık, gerektiğinde su olmayı bileceksin.
Ama asla bir kadının en güzel duygularını, onu hayata bağlayan dallarını paslı bir makasla koparıp atmayacaksın.
Bir kadın söylemez öyle ihtiyacı olan herşeyi ama hepsini bekler.
Yani onu anlayacaksın.."
T
7 yıl
Savunma bakanlığı uzman er ve erbaş alıyor
30 Eylüle kadar MSB Uzman er ve erbaş alıyormuş sözleşmeli olarak 1 yıllık askeri hizmetimi bu yönden verebilir miyim ? yani 1 yıllık sözleşmeli erbaş olunur mu ?

https://twitter.com/tcsavunma/status/909034525023449088
T
7 yıl
Askerde devam edebilir miyim ?
Merhabalar bu Ağustos ayı 97/3 dönemin de askere Er olarak gideceğim ilkokul mezunuyum 16 yaşımdan beri çalışıyorum maddi durumumuz çok kötüydü şuan Allah'a şükür aç değiliz, ben büyüklerimden duyduğum kadarıyla orada askerlik bitince kalmak isteyen varmı diye soruyorlarmış paralı olarak orada kalabilme şansım varmı ? aldığım para ile birikim yapıp geldiğim de liseyi ve üniversiteyi açıktan okumayı planlıyorum.
T
7 yıl
Istanbul Anadolu yakası Akşam liseleri.
Hayırlı günler :) Askere gidecektim 97/2 ama 3.celp dönemine aktarıldım bende düşünüyorum ki part time bir işte çalışıp Akşam lisesine gideyim anadolu yakasın da tavsiye edeceğiniz bir akşam lisesi varmı bu konular da pek bilgili değilim bağzı yerlerde fiyatlar 2bin 3bin diyorlar bunlar aylık mı oluyor yıllık gibi birşey mi ?

Teşekkür ederim saygılar
T
7 yıl
Kız arkadaşım doğum günümü unuttu ve birde
Bugün doğum günüm ve kız arkadaşımla 1 hafta önce tavla oynadık idda yaptık Ben kazanırsam doğum günümde seninle bütün istanbulu gezelim dedim eğlenelim seninle geçireyim söyledim, Sonra tavla da o yendi ve senin istediğini yapalım dedi sonra bugün sabah mesaj attığım da "Bugün karne alıcam birde arkadaşlarla takılıcaz kb" yazdı Doğum günümü bile hatırladığını sanmıyorum. Nasıl bir trip veya birşey yapabilirim gözünde değer kazanıyım onun?
T
7 yıl
G300S kapanıp açılıyor..
2 Yılda vatanbilgisayara 6 adet logitech g300 mouse verdim hep sorunlu diyip yeni logitech g300 mouse veriyorlar 3-5 ay içinde yeni mouse bozuluyor ve mouse ışıkları kapanıp tekrar okunuyor, Başka mouselar da böyle bir problem yok ama buna alıştığım içinde değiştiremiyorum ne olmuş olabilir ?

Yazılım güncelledim
Driver chipset güncelledim
Başka usb den denedim.
T
7 yıl
Türk telekom 2.sözleşme iptali
Ben şehir dışındayken babamı arayıp sözleşmeniz bitti falan zırvalamışlar babam da kabul etmiş tekrar 24 ay sözleşme imzalamışlar buldular saf adamı ilk yıl 75 lira 2.yıl 119 TL yuh dedim

aradan 3-4 ay geçti ilk 24 ay sözleşmeden modem duruyor hala,ikinci sözleşmeden yeni tivibu istedim onlardan bunu iptal etmeye kalksam kaç para isterler benden ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.