A

Binbaşı
11 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Dell Inspiron Pil Sorunu
Arkadaşlar bende bi tane Dell Inspiron 5010 var ve bataryası bittiği için yeni batarya sipariş ettim ve yeni batarya bugün geldi. Gelgelelim bataryayı taktığımda görüyor %44 ü dolu olarak fakat şarj etmiyor. pil takılı ve dolmuyor diyor windows neden böyle bir sorun olabilir fikri olan var mı?
A
11 yıl
Çıkartma (Sticker) Önerisi
arkadaşlar bu çıkartma çeşitleri vs. nerelerde satılır. çantamın üzerine yapıştırmak için sticker arıyorum. 30x15cm boyutlarında çıkartmaları nerelerden bulabilirim istanbulda.
A
11 yıl
Adidas\u0027ın Ayıbı [SS]
Arkadaşlar merhabalar,
Böyle bir firmanın böyle bir davranış sergilemesi müşterilerini insan yerine koymaması anlamını taşıdığı için bende bugün müşterisi olan ve müşterisi olma potansiyeli olan herkese bu firma hakkında birkaç gerçeği söylemek istedim.

Öncelikle 25.09.2012 tarihinde aldığım ayakkabı budur;

< Resime gitmek için tıklayın >

Aldıktan yaklaşık 2 ay sonra ayakkabının topuk kısmı açıldı ve bende 2 yıl garanti olayına güvenerek garantiye gönderdim. Ama kullanıcı hatası diyerek red cevabı vermişler. Hayır bir kullanıcı bu hasarı nasıl oluşturabilir size de sormak istiyorum. Bu adamlar ayakkabıya hiç bakmadan geri mi gönderiyorlar?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
12 yıl
Bir Video Vardı...
beyler elemanın biri araba çalacak kapıyı zorluyor ve açınca şoförle karşılaşıyor. komik bir videoydu aramaktan helak oldum. linkini bilen veya bulabilecek var mıdır?
A
12 yıl
vodka üstüne mideyi toplayacak birşey???
soru başlıkta millet...
A
12 yıl
Notebook Tavsiyesi
arkadaslar ben yarin bir notebook alacagim. bu gune kadar acer aspire 6530g kullandim ve bir problem yasamadim fakat artik ihtiyaclarimi karsilamiyor. bilgisayarda grafik tasarim ve web tasarimi yapmayi planliyorum. butcemde maksimum 1700 lira. ekran karti modellerini de pek takip edemedim son donemde. icinde iyi bir cip barindiran makine modelleri soyleyebilir misiniz bu ihtiyaclarim icin. sadece su model ekran karti iyidir diye bilgi verirseniz de yeterlidir diger bilesenleri ben ona gore secerim dolayisiyla marka ve modelide. simdiden tesekkurler.
A
12 yıl
Samsung Galaxy Ace ICS Rom \u003c--- SS ve Kısa tanıtım
Evet arkadaşlar geçen birkaç gün bu romu yüklemekle uğraştım ve çok yaygın olmadığını tahmin ettiğim için böyle bir konu açmak istedim. Öncelikle bu rom tabiki orjinal ICS değil bunu hepimiz biliyoruz. Fakat 2.3.6 üzerine kurulmuş olması artı bir özellik. Yani orjinal olmasa da son güncellemeyi yapmış oluyoruz telefon için.

İçinde ekstradan gelen programlar

-Cf-root Tweak Manager
-Ext4 Manager
-Launcher Pro ---> Birtek bu app'ı beğenmedim içindeki ve kaldırdım yerine Go Launcher yükledim.

ayrıntılı anlatım:

http://www.emrahkaraalan.com.tr/galaxy-ace-ice-cream-sandwich.html

Zaten siteyi hazırlayan arkadaş gayet net bir şekilde anlatmış. Kendisine de emeği için teşekkür ediyorum buradan. Bende bu siteden yardım alarak yükledim dolayısıyla burada yeniden bütün ayrıntıları anlatmaya gerek yok. Ayrıca site sahibi root olmayı falan yine ayrıntılarıyla anlatmış.

Gelelim SS'lere;

Orijinal 2.3.3

< Resime gitmek için tıklayın >


ICS

Bu SS'i ilk yüklediğimde almıştım. Launcher Pro'yu henüz kaldırmadan önce.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Go Launcher ile birlikte.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Şu ana ekranda yan yatma olayı özellikle çok hoşuma gitti. Daha önce ayarlarla oluyor muydu orijinal romda bilmiyorum ama çok istediğim özelliklerden bir tanesiydi. İkinci olarakta Launcher'ı değiştirirken SystemApp Remover'ı kullandım menüde simgesini gördüğünüz. Önce Go Launcher indirdim sonra eski Launcher Pro'yu bu programla kaldırdım ve hiçbir sorun çıkmadı (LP normalde roma gömülü olduğu için bu programı kullanmanız gerekiyor.)


Evet arkadaşlar çok ayrıntılı bir anlatım değil belki fakat ufak tefek bazı sorularınıza cevap olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca konu ile sormak istedikleriniz olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.
A
12 yıl
Taksimde Hangi Bar
evet arkadaşlar istanbul taksimde çok kalabalık olmayan, 90 lar hatta belki 80 ler rock falan çalan ve genelde playlist i sakin şarkılardan oluşan, gelen giden tayfanın belli olduğu genelde öğrenci kesiminin gittiği bir yer önerebilir misiniz?
A
12 yıl
Yorgunluk için acil çözüm
evet arkadaşlar 2 saat sonra sağlam bir sınavım var. gece boyunca da otobüste olduğum için acayip yorgunum. aklıma kahve içmekten başka birşey gelmedi ve iki bardak kahve içtim ve pek bir işe yaramadı. sizin böyle durumlar için çözümleriniz nelerdir? acil yorumlarınızı bekliyorum.
A
13 yıl
Uzun Hikaye
gece uzun... hikayem de öyle. hani vardır ya bazı anlar, hayatınız boyunca kendinizi herhangi bir boyutta açmaya tam anlamıyla karşı çıkıyor olsanız bile ,o an, taştığınızı ve bu ihtiyacınızı gidermek zorunda olduğunuzu hissedersiniz. işte bu an "o" an. hayatınızı nasıl toparlarsınız? gerçekten ve zihnen nasıl? her yolu deniyorum, denemekteyim. ama ben bir ucundan tuttukça o kayıyor elimden ya da ben bu hisse o kadar alıştım ki artık başarılı olsam bile nasıl hissetmem gerektiğini bilemiyorum. zaten bütün bildiklerimi de unutmak istiyorum ya.

hiç verdiğiniz emek için pişman olmaya çalışıp olamadığınız oldu mu? emeğinizin hiçbir halta değmediğini düşündüğünüz anda bu sızıyı paylaştınız mı hayatınızın herhangi bir anında benimle. çok sevdiniz, değer ve emek verdiniz, asla onun için doğru kişi olduğunuzu düşünmediniz bile, sadece sevdiniz, yaptıklarınızın sebebi sevginizdi fakat kendinizi anlatmakta zorlandınız belki. ama kim zorlanmaz ki? hangimiz kendimizi dünya üzerindeki herhangi birine saf ve sade kendimiz olarak ifade edebildik değil mi? bir insanla iyisiyle kötüsüyle hayatı paylaşmak ne demektir ki? cidden bu benim en merak ettiğim nokta işte.

fedakarlık ilişkinin temel taşlarından birisidir zaten. bazen gözden kaçırırız biz bunu ya da fedakarlık etmemiz gereken noktayı. tabiki asla demiyorum ki bu fedakarlık kişilikten olmalıdır.

işte ben 23 yaşımdayım. yapabileceğim en büyük fedakarlığı yaptım ve terk ettim o şehri, en azından bir süre. tabi terk etmenin bir süresi mi olur ama mecburum ya döneceğim ya da hayatımı tamamen değiştireceğim.




ve korkuyorum o şehirden, o duygulardan, kendimden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.