M

Onbaşı
24 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
112 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
vakıf world 5 adet 100 tl akaryakıt 40 tl worldpuan
VakıfBank Worldcard ile 18 Ocak – 29 Şubat 2016 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 5 Adet 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinize 40 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler, asıl karta dahil edilecektir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 40 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanyaya katılmak için YAKIT yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e göndermeniz gerekmektedir.
Ticari kartlar, Bankomat kartlar, nakit çekim, internet alışverişleri, mail order işlemleri, Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler, iade yapılmış alışverişler geçerli değildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuanlar 11 Mart 2016 tarihine kadar SMS ile katılım sağlanan bireysel kredi kartına ve bu kartın kullanıma açık olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 20 Mart 2016’dır.
Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Mart 2016'da geri alınacaktır.
Aynı gün tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri akaryakıt alımından sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
Tercihkart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir. Kampanyaya katılımın, bankamızda kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekmektedir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
M
11 yıl
MF3 424 puan
evet arkadaşlar sizin veya arkadaşlarınız varsa mf3 424 puan sıralaması kaç acaba
M
11 yıl
ACİL YARDIM LÜTFEN
arkadaşlar mf3 424 sıralaması kaç acaba puanı 424 yakın olanlarda yazabilirler mi bi zahmet
M
11 yıl
ağrı eczacılık fakültesi
ağrı eczacılık yazan var mı sıralama kaça kadar düşer galiba
ağrı ecz yazanlar sıralamalarını yazabilirler mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.