U

Teğmen
24 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
12 yıl
Sadece istenilen siteye girmek
Merhaba arkadaşları bir müşterimin isteği üzerine buraya bi konu açma gereği duydum

bir müşterinin showroom u var ve bu showroom da 8 tane bilgisayar var ve bu bilgisayarların hepsi internete bağlı fakat bunların işi sadece 2 internet sistemiyle oda kendi sistemleri zaten bunların isteği ise sadece kendi sistemleri olan 2 internet sitesine girmek geri kalan herşeyi kapatmak tabi buna kendisi dahil olmayacak ona her yer free olacak ve mümkünse bunların girdiği yerleri görebilecek ( bu pekte önemli değil)
internette ipcop diye birşey duydum ama nasıl calısır falan hiç bir fikrim yok bu konu ile alakası olan arkadaşlar iletişime gecerse sevinirim..
U
12 yıl
0x0000005A DUR Hatası
arkadaşlar yeni bir laptop var elimde 2 side aynı windows 7 kuruyorum kurulum bitiyor windowsun kullanıcı adını yazıyorum pc yeniden başlıyor ve sonra 0x0000005A DUR hatası almaya başlıyorum sorun ne olabilir ?
U
12 yıl
306 Klima Ve direksiyon sorunu
Arkadaşlar aracımda spor direksiyon var, direksiyonum hidrolik gibi dönmüyor yani bir yağ gibi değil 106 yarı hidrolikler vardı bilirmisinz bilmiyorum ama yarı hidrolik bir araç gibi dönüyor ama bi Şahin gibide değil :)
Ve klimada çalışmıyor bir yerde okuduğum aracın rulman ı kırılmış klima ve direksiyon sertleşmiş bendede böyle bir sorun olabilir ?
306 Rulman fiyatı nedir acaba ?
U
12 yıl
Hdd Tuner Analiz sonucu
Arkadaşlar ilk defa hdd tuner i kullanıyorum.
Sizde bu Hard disk in durumu nasıl ? Hard disk Ide



< Resime gitmek için tıklayın >
U
12 yıl
Video İzlerken işlemci Sorunu
arkadaşlar bilgisayarda video izlerken işlemci %100 e çıkıyor ve videoyu kapatana kadar hiç düşmüyor
bütün tarayıcılarda aynı sorun virüs olmadığına eminim combofix falanda çare bulamadı. sorun neyde olabilir ?
U
12 yıl
Windows 7 kururken Hata
arkadaşlar yeni hdd taktığım bir laptop a windows 7 kurmak istersen windows kur windowsu bu bilgisayarın donanımı üzerinde çalışacak şekilde yapılandırılmadı. hatası alıyorum farklı dvd-rw de denedim farklı dvd denedim 32 bit denemedim 64 bit denedim bios u sıfırladım fakat nafile sorun ne olabilir ?
Notebook Model: Acer ASPİRE 5739G

U
13 yıl
Modem şifresi bulmak
arkadaşlar tp-link bir modem var elimde fakat qiriş şifresi unutulmuş ve acces point var üzerinde yönlendirme bu yüzden modemi fabrikasyon ayarlarına döndürmemem gerekiyor fabrikasyon ayarlarına dönmeden bu şifresi nasıl öğreniriz...
U
13 yıl
306 motor koruma kapağı
arkadaş gecen bi arabada gördüm 98 model bi pejo 306 gördüm motorda şu şekil motor kapağı gördüm arabada aradım bir kaç yerde bulamadım bu tür şeyleri nereden bulurum bilgisi olan var mı herhangi bi site falan kredi kartı ile alabileceğim..

< Resime gitmek için tıklayın >
U
13 yıl
Kredi kartı yıllık aidat geri ödenmesi
arkadaşlar bugün alınan karar' a göre artık kredi kartı kullanan kişilerin geriye 10 yıl dönük parasını iade alabilecek.
fakat bu işlem nasıl oluyor yani dilekçe yazdık diyelim nereye gönderecez ne yapacaz o dilekçede neler yazacak bir örneği falan
var mıdır bunun ?
Hemen hemen her haber sitesinde haber mevcut fakat kimse nasıl alınacağı hakkında bilgi vermiyor....
bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bana ve benim gibi yıllardır kredi kartı kullananlara ışık olabilir mi :)
U
13 yıl
306 Araç Basma
arkadaşlar elimde 306 varda araç ı basmayı düşünüyorum.
sanırım bu 2 şekilde oluyormuş bi ısıtarak birde keserek biraz araştırdımda coğu kişi kestir daha konforlu olur diyorlar

sizce nasıl olur ve bana kaça patlar ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.