S

Çavuş
21 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Turkcell\u0027in 19.5 tl icin insanlari aptal yerine koymasi
Gecenlerde 4.5 g uyumlu telefonuma hattiminda 4.5 g uyumlu olmasi gerektigi icin hattimi degistirmek uzere turkcele gittim ve kurus odemeden degistiler. Bugun babamin turkcell de isi vardi hattini kirdirmasini gerekiyodu ve dedimki kirdirma sen 4.5 g uyumlu hat iste degissinler zaten ucretsiz diye dusundum. Ama babam aksam 19.5 tl ucret odedigini soyledi. Sonra musteri hizmetlerini aradim hemen. Sonuc olarak eger 4.5 g uyumlu herhangi bir telefonla gidersek hat islemi icin para odemiyoruz. Ama telefonumuz uyumlu degilse 19.5 tl ucreti var. Boyle bir sacmalik olamaz. Yillardir kullandigim turkcell den bir anda sogudum. 19.5 tl umrumda degil. Ama bunun adi insanlari gerizekali yerine koymak, goz gore gore kandirmaktir. Yaziklar olsun sana turkcell.
S
9 yıl
e ticaret siteleriyle ilgili
arkadaşlar e ticaret sitesi kurmayı düşünüyorum sizce server in istanbulda olması mı mantıklı amerika da olması mı ?
S
9 yıl
Proteus yardım lütfen
Arkadaşlar bilgisayarımı windows 10 a geçirdim. daha önce arkadaşlarımın kurduğu program tabi haliyle şuan yok. internetten aradım ama bulamadım. yarına yetişmesi gereken bir ödevim var ve programı nerden indirebilirim hiç bir fikrim yok yardımcı olabilecek varmı ?
S
9 yıl
TV ye ZAM
arkadaşlar ocak ayında elektronik eşyalara özellikle tv lere ciddi bir zam geleceği söyleniyor. bunu bana birkaç tv satıcısı söyledi. araştırdım biraz ama net bişeyde bulamadım. kesin bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi? 1-2 ay içerisinde tv almayı düşünüyordum böyle bir durum varsa aceleye getireceğim.
S
10 yıl
rapor filan işlerinden anlayan biri yardımcı olabilirmi önemli ?
beyler üniversite öğrencisiyim. yaz okulu vize sınavlarım var. ancak ben yurt dışında olacağım için yerime birini gönderip rapor alıp verdirmeyi düşünüyorum. sizce bu rapor sgk ya işleniyormu? eğer işlenirse ben o tarihlerde yurt dışında bulunduğum için herhangi birşey gelirmi başıma ? çok önemli lütfen yardımcı olun
S
11 yıl
nakamichi diye bi marka var?
arkadaşlar aracımda ses sistemim var. aslında çokta memnunun önlerde kenwood mid takımı arkada alpine r serisi oldukça tatmin edici fakat iki tanede hoparlör koymak istiyorum bagaj kabininde. e haliyle almışkende en iyisi olsun diyorum. ufak çaplı bi araştırma yaptım nakamichi diye bi marka getirmişler bizim buraya fiyatı normal hoparlörlere göre pahalı ama çok kaliteli olduğunu iddia ediyorlar. markayı tanıyan bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.