A

Teğmen
18 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Kızın mesajları silmesi
Arkadaslar dun bi kizla wp dan mesajlasirken baktim mesajlari benden de silmis onu yanlislikla yaptim ama zaten siliyorum mesajlari dedi. Yani ciddi de dusunuyoruz ama ben acayip killandim bi insan mesajlari niye siler ki... Tecrubesi olan varsa paylasabilir mi tsk.
A
6 yıl
Forumun çok hantal olmasi
Ne yazik ki yadsinamaz gercek. Bilmiyorum web servisleri ve veri tabanlarini dagitik sistemde veya mikro servis mimarisine gore yapmiyor musunuz. 2018 de insan hayret ediyor gercekten. Ayrica onyuz de gercekten şık degil. cok eski yuzlu. Basit bi konuyu şakkadanak kapatmayı iyi biliyorsunuz ve icabinda hakaret edenlere goz yumuyorsunuz. Bundan once bence alt yapinizi duzeltin derim.
A
6 yıl
Insan kaynaklarına yurumek.
.
A
6 yıl
obss insan kaynakları
Başvurmadığım halde hem iş görüşmesine(telefonla) çağırıyorlar. Hem de 20 gün sonra reddediyorlar. Keşke baştan ben reddetseydim. İnsan kaynaklarının deneme tahtası olduk boşu boşuna. Kaldı ki bizim yaptığımız iş onlarınkinden çok daha zor Gömülü sistemde java programlama hatta javayla c++ fonksiyonlarını çağırıp cihaz hackleme vs..
A
7 yıl
pem360
Arkadaşlar bu yazılım firmasını bileniniz var mı ? iletişim yeri olarak beşiktaşta dandik bi ev gösteriyo ama bi sürü de adam alıyorlar. Biraz kafam karıştı ?
A
9 yıl
yanlislikla takibe basmak
Twitterda birisine bakarken oldu. Hemen bildirim gidiyo.mu acaba hemen takibi biraktm cunku irezil Olduk ya :(
A
9 yıl
lotto outdoor bot
Kullanan var mi mubarekler. Distan cok hos gorunuyo ama saglamligi falan nasil acaba. Yardimci olursaniz sevnirim tşk.
A
10 yıl
gozlerim ssli
Nasil genc kardeslerim ?

Ed,,,, yeter
A
10 yıl
mobil yandex
10 numaraymis gercekten. Gorunum hiz kullanim... Dandiktir diye yuklemiyordum bi de
A
10 yıl
bugun ruyamda...
30 yaslarinda bi hatun sacini birine kestirdi. Saci boyle erkek gibi kisa olmustu ama baya tarz biseydi. Sonra ayni kadin benim saci tras etti baya da guzel oldu. Bi de kadin benim leşim var diyodu, ben de tirsa tirsa oturdum berber koltuguna ;)

Trollu trolsuz tabirlerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.