T

Çavuş
15 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
amd catalyst yüklenmiyor acil yardım
arkadaşlar dell laptop aldım windows 7 kurdum ama laptop içindeki amd radeon hd 8730 ekran kartının driverını bir türlü yükleyemiyorum. onboard intel grafik işlemcisini disable edip sildim ona rağmen kuramıyorum driverı ne olur yardım edin 2 buçuk saattir bununla uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı :(
T
11 yıl
HTC desire x - tuhaf tuhaf sorunlar
telefonu alalı 6 ay kadar oldu ve son bir iki haftadır tuhaf sorunlar baş göstermeye başladı:

- whatsapp, twitter, sms gibi klavye kullanan uygulamalarda çoğu zaman klavye çıkmıyor, çıksa da durup dururken kapanıyor.
- müzik dinlerken ekran kilitli bile olsa kendi kendine pause oluyor. bazen tek şarkıda 3-4 kere pause olabiliyor.
- telefona saatlerce mesaj gelmiyor, sonra hepsi bir anda geliyor.
- ana ekrana dönüş ıstırap oldu. en basit uygulamadan dönerken bile min. 3-4 saniye bekliyorum.
- bazen bir sms açtığımda ekranda sadece arka plan resmi görünüyor, mesajlar çıkmıyor.
- telefon şişmiş gibi kasıyor. öyle aktif bir kullanıcı da sayılmam. içinde toplasanız 15 uygulama vardır. hem sd kartta hem de kendi belleğinde yeterince boş alan var.

telefon düşmedi ya da herhangi bir kaza geçirmedi, kendiliğinden yavaş yavaş gelişti tüm bu sorunlar. sizce garanti kapsamına girebilecek sorunlar mı? ne yapsam bilemedim. öneriniz var mı?
T
11 yıl
HTC Desire X internet ayarları
Vodafone abonesiyim. Yeni aldığım Desire X bir türlü Vodafone internet ayarları mesajını almadı. Çağrı merkeziyle 3 kez konuştum, bir çözüme ulaşamadım. Vodafone'nun kendi sitesindeki internet ayarlarını manüel yapınca da cihaz sadece Edge bağlanıyor, 3G olmuyor. Benzer bir sorun yaşayan daha önce oldu mu? Neden ayarları alamıyorum ve manüel yapınca neden sadece Edge bağlanabiliyorum??
T
12 yıl
gold üyelik ile online oyun haricinde ne yapılabilir?
gold üyelik aldım ama açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım. online oyun haricinde bir çok uygulama vs. kullanacağımı sanıyordum ama olmadı. netflix ve zune paralı abonelik istiyor. last.fm desen türkiye'de yasaklı.. geriye işe yarar bir tek youtube, bir de abd radyolarını dinleyebildiğim iheartradio kaldı. ekstra bir ücret ödemeden, sadece gold üyelikle nelerden yararlanabiliriz, hangi uygulamalar var? bildiklerini paylaşır mısınız?
T
12 yıl
Live otomatik üyelik yenileme artık kapatılabiliyor mu?
henüz hiç gold üyelik almadım. bir aylık hakkım duruyor. ama bu otomatik üyelik yenileme yüzünden korkuma gold üyeliği açtırmıyorum. kimisi kapatılamadığını, microsoft'u aramak gerektiğini söylüyor, kimisi de artık kapatılabiliyor diyor. şu anda en son durum nedir? bir aylık bedavayı kullansam mı?
T
12 yıl
hkofferhouse\u0027dan oyun aldım ama
postanın durumunu anlamadım, siz de bir fikir verseniz?

http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=internationalDeliveryTracking_tr

barkod no: RB169013465HK

dün sabah dağıtıma çıkarıldı diyor ama gelen giden yok..

bir de bu paket posta kutusuna mı bırakılır sizce yoksa kişiye teslim mi yapılır? dün evde kimse yoktu çünkü. kişiye teslimse ve evde yoksam ne yapıyor ptt? postaneye geri götürüyor, biz mi alıyoruz? kapıya ya da posta kutusuna yapıştırılmış bir not vs. de bulamadım. paket hacılanmış olmasın?
T
12 yıl
ptt gönderi sorgulama - paketim nerede?
arkadaşlar ben anlamadım, siz de bir fikir verseniz?

http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=internationalDeliveryTracking_tr

barkod no: RB169013465HK

dün sabah dağıtıma çıkarıldı diyor ama gelen giden yok..

bir de bu paket posta kutusuna mı bırakılır sizce yoksa kişiye teslim mi yapılır? dün evde kimse yoktu çünkü. kişiye teslimse ve evde yoksam ne yapıyor ptt? postaneye geri götürüyor, biz mi alıyoruz? kapıya ya da posta kutusuna yapıştırılmış bir not da bulamadım.
T
12 yıl
xbox kolu kapanma hatası
kollardan birini sonradan aldım ve onda hiçbir sorun yok. ama konsolla birlikte gelen esas kol bazen yarım saat, bazen bir saat, bazen on dakikada bir kafasına göre kapanıp disconnect hatası veriyor. açınca düzeliyor. pillerini değiştirdim, bir şey fark etmedi. benzer bir sorun yaşayan oldu mu hiç? bu sorunu nasıl çözerim?
T
12 yıl
zavvi, thehut, sendit\u0027in gönderimi durdurmasından sonra
oyunları artık hangi sitelerden alıyorsunuz? hangileri en avantajlı? yeni oyunlar sipariş etmek istiyorum ama zavvi kadar ucuzunu bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
T
12 yıl
iphone 4s\u0027imi itunes ile eşleştiremiyorum
itunes ile iphone 4s'e müzik, resim vs. yüklemek istiyorum. gereken seçimleri yapıp eşleştir'e tıkladığımda yukarıdaki ilerleme çubuğu 2. adımın başında kalıyor ve yarım saat geçmesine rağmen milim ilerlemiyor. iptal de edemiyorum, ctrl+alt+del ile programı sonlandırmam gerekiyor. başka bir bilgisayardan denedik, oldu. ama benim pc'den olmuyor. var mı bir önerisi olan?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.