H

Er
15 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
5 yıl
Forklift Kiralama Sitesi aceleforkliftkiralama.over-blog.com
Firmamız 2011 yılında forklift kiralama hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur. Şuan; profesyonel ekibimiz, son teknoloji araç parkımız, kalite ve güven anlayışından ödün vermeyen tavrımızla kuruluşundan bu yana sektörde lider konuma yükselmiştir. Firmamız İstanbul içi kiralık forklift hizmeti ile birlikte Türkiye genelinde filo kiralama ve taşımacılık hizmeti de vermektedir. Bu alanda da firmamız, Türkiye genelinde oluşturulmuş kurumsal alt yapısıyla öncülüğünü sürdürmektedir.

Amacımız

Sektörde en iyi, en profesyonel ve en çok tercih edilen şirket olma devamlılığımızı arttırarak sürdürmek ve devamlı geliştirme yönünde ilerlemektir.

Misyonumuz

Çalışma ortaklarımızın, iş gücünü arttıracak, zaman tasarrufu sağlayabilecek, en yüksek faydayı alabilecekleri, çıkabilecek her türlü ihtiyacı müşteri odaklı yapımızla karşılayıp çözebilmektir.

Vizyonumuz
Sorunlara çözüm odaklı, sektördeki değişken ihtiyaçlara ayak uyduran, teknolojik dengeyi kurabilen, rekabet ortamını iyi kullanabilen, bundan dolayı oluşacak avantajı çalışma ortaklarına yansıtan ve her daha önemlisi oluşturduğu güven duygusunu arttıran yapısıyla, piyasadakiki lider konumunu sürdürebilmektir. http://aceleforkliftkiralama.over-blog.com
H
5 yıl
Forklift Kiralama Firması
H
5 yıl
İstanbul Kiralık Forklift Kiralama - Hedef Forklift 0532 715 59 92
İstanbul Kağıthane Kiralık Forklift Kiralama Firması Profesyonel Hizmetler

Forklift daha çok insanların kendi güçleriyle kaldıramayacağı kadar ağır olan malzemelerin daha kolay taşınması, kaldırılması ve istiflenmesi için kullanılan motor gücüyle hareket ettirilen bir iş makinesidir. Bu iş makinesi insanlar için oldukça büyük kolaylıklar sağladığı gibi eğer doğru şekilde kullanılmaz ise büyük çaplı iş kazaları kaçınılmaz olabilir. İstanbul hedef forklift firması olarak vermiş olduğumuz hizmeti profesyonel operatörler ile gerçekleştirerek iş güvenliği bakımından gayet titiz davranmaktayız. Siz de istanbuldaki en iyi kiralık forklift firması ile çalışarak işinizi kazasız ve sağlıklı bir biçimde bitirmek istiyorsanız firmamızla bi an önce iletişime geçebilirsiniz.

Forklift Kiralama Hizmeti Servis Bölgelerimiz

Hedef forklift kağıthane ve çevresinde kiralık forklift hizmetlerinin haricinde çeşitli iş makineleri kiralama imkanları sunan firmadır. Firmamızın belli başlı hizmet verdiği bazı bölgeler. istinye, tarabya, sütlüce, edirnekapı, topkapı, fatih, eyüp, alibeyköy, göktürk, kemerburgaz, bahçeköy, şişli, fulya, kasımpaşa, okmeydanı, istinye, ortaköy, eminönü, karaköy gibi daha bir çok bölgeye sürekli olarak forklift kiralama hizmeti sunmaktadır.

Son Teknoloji Forkliftler İle Kiralama Hizmeti

Firmamız kiralama işlemlerini son teknoloji ve model makineler ile gerçekleştirmektedir. Bu sayede müşteri geri dönüşleri her zaman olumlu yönde olmuştur, firmamızı 7/24 arayarak uygun fiyatlar ve profesyonel ekip ile çalışmanın ayrıcalıklarını yaşayın.

< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.kiralikforkliftkiralama.net
H
7 yıl
Cam Filmcisi 0551 384 81 29
Cam Filmcisi
Işık alan evler ve ofisler her zaman daha kullanışlı ve daha konforlu olmaktadır. Cam filmcisi olarak en iyi hizmeti sunarak, olması gereken konforlu mekanları oluşturmaktayız. Böylece hem ofisleriniz hem de evleriniz çok daha ferah ve güzel alanlara dönüşüyor. Bu alanlarda kullanılacak aynalı cam filmi çeşitleri ile konforlu ve ferah olan birbirinden güzel olan mekanları oluşturmayı oldukça kolaylaştırıyor. Hangi mekanda hangi ürünü kullanacağınız konusunda da yardım almanız mümkün olacaktır. One Way Vision Cam Filmi modelleri ile istediğiniz kalitede mekanları oluşturabilmeniz için en iyi hizmeti almaya ne dersiniz!
Cam Filmcisi Çeşitleri
Cam filmleri ile yaşam alanlarınıza farklı bir tarz ve görüntü katmanız mümkün olacaktır. Dekorasyon çalışmalarında şık bir cam görüntüsü oluşturmak için oldukça etkili olan dekoratif cam filmi modellerinin kullanımına başvurulmaktadır. Camlarda güzel bir şekilde koruma özelliğini ekleyen cam filmi çeşitleri aynı zamanda farklı renkleri ile de estetik ve uyumlu bir dekor yapılmasına da büyük ölçüde katkı sağlıyor. İstediğiniz cam filmi çeşidini rahatlıkla bulabilmeniz içinde en doğru adreste aramanız gerekiyor. En güzel çeşitleri ile evlerinizde ve ofislerinizde buzlu cam filmi çeşitlerine yer verdiğiniz zaman, konfor ve kaliteyi yaşamınıza dahil etmiş olacaksınız. Harika bir dekorasyonun en önemli parçalarından birisi olan bu ürünleri detaylı bir şekilde incelemek için de bizimle iletişime geçebilirsiniz. Geniş bir ürün yelpazesi içerisinden hayalinizdeki dekorasyon için en uygun özellikleri taşıyan cam filmcisi modellerini rahatlıkla kullanma şansına sahipsiniz.
Cam Filmcisi Fiyatları
Her nerede yaşarsanız yaşayın konfor ve kaliteli yaşamı hak ettiğinizi unutmamalısınız. Sizlere kaliteli bir yaşam fırsatı sunarak, en doğru şekilde en uygun ürünleri evlerinize getiriyoruz. Şık ve konforu garantileyen güneş kontrol cam filmi ve çeşitli modelleri ile tanışmanız için hızlı ve etkili bir şekilde hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz. Siz de konforlu bir yaşam için cam filmi çeşitlerinin sağladığı kolaylıklardan faydalanabilirsiniz. Bütçenize uygun olan bu ürünler ile istediğiniz dekoratif görünüme ve kaliteli özelliklere sahip olan yaşam alanlarını oluşturmanıza yardımcı oluyoruz. Siz de yaptığınız tercihler ile hayallerinizdeki kullanışlı alanlarda yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Kumlama Cam Filmi çeşitleri de uygun olan fiyatları ile oldukça güzel bir fırsat sunuyor. Fırsatları değerlendirerek çok uygun ücretler ile çok daha kaliteli bir yaşam sürmeniz mümkün oluyor. Bunun için gerekli olan hizmeti en iyi şekilde sizlere sunuyoruz.http://www.camfilmcisi.xyz/< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
Alibeyköy Kiralık Forklift 0530 931 85 40
Alibeyköy Forklift Kiralama firması olarak isteğininiz üzerine uygun tonajdaki ve yükseklikte forklift ve operatörümüz ile dilediğiniz saat diliminde indirme yada bindirme, yük boşaltma, yükleme işlemi yapılır.
Alibeyköy Kiralık Forklift sektöründe çözüm üreterek firmaların iş yükünü azaltmak ve hızlı sonuç alabilmelerini amaçlayan işletmemimiz, bu alanda önemli bir rol oynamaktadır. İhtiyaca yönelik araçlarımız ve profesyonel kadromuz ile 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Forklift, ağır yükleri çatalları aracılığıyla kaldırmak ve özellikle bir araca ya da rafa yüklemek için kullanılan bir çeşit iş makinesidir. Forkliftler daha çok paletlerin üzerine yüklü ağırlıkları taşımak ve kaldırmak istif etmek için kullanılırlar. Forkliftlerin elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır. 1 Tondan 90 tona kadar kapasiteli olabilirler. Açık alanlarda kullanım için dizel motorlu, Benzin motorlu ve LPG motorlu tipleri ve kapalı alanlarda kullanım için AC ve DC akımla çalışabilen elektrik motorlu akü ile çalışan tipleri vardır.
http://kiralikforkliftler.blogspot.com.tr/2016/09/sisli-kiralik-forklift-kiralama-sisli.html< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
İstanbul Forklift Kiralama 0535 793 81 22
İstanbul kiralık forklift firmalarından kiralama hizmeti alırsanız ihtiyacınız olan forkliftlere büyük sermayeler bağlamanıza veya bankalardan kredi kullanarak kredi borcu altına girmenize gerek kalmaz. Forklift kiralama hizmetlerinde tedarikçi firma müşterilerine son model yeni forkliftlerle hizmet vermektedir. Ayrıca modeli düşen forkliftler yenisi ile değiştirilmekte bütün bu işlemler için ise ekstra bir ücret alınmamaktadır. Bu durumda işletme sahibinin cebinden yalnızca aylık kira bedeli çıkmaktadır. Forklift kiralama hizmetinin bir başka avantajı da işletmelerin piyasa koşullarına göre değişen ihtiyaçları doğrultusunda forklift sayılarını artırıp azaltabilme imkânına sahip olmalarıdır. Bunun yanında acil ihtiyaçlar için yedek bir iş makinesi bulundurma zorunluluğuna da gerek kalmamaktadır. Servis, bakım, onarım ve en önemlisi yedek parça teminleri için ekstra bir ödeme yapılmaz dolayısıyla hesaplanmamış anlık durumlarda ortaya çıkacak ekstra masraflar da tamamen ortadan kalkmış olur. Kiralama hizmeti sırasında forkliftlerin her zaman bakımlı olarak size sunulması da işletme sahiplerine çok büyük avantaj sağlamaktadır. Ayrıca firmamızdan Kiralık Manitou fiyat teklifide isteyebilirsiniz.

Kaynak:http://www.kiralikforkliftkiralama.com
< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
İstanbulda Forklift Kiralamak
Forklift Kiralama, saatlik, günlük, haftalık, aylık hatta sezonluk olarak yapılabilmektedir. Yıllık olarak da kiralanabilen forkliftler, işletmelere maddi olarak büyük avantajlar sağlamaktadır. Kiralık Forklift hizmetinde ödenecek miktar belli olmakla birlikte sürpriz harcamalar da çıkmamaktadır. Bu nedenle de Forklift Kiralama hizmetinden yararlanan işletmeler, yıllık forklift giderlerini tam olarak hesaplayabilmekte, böylece net bir bütçe hesaplaması yapabilmektedirler. Kiralama hizmetinde ödenen kira bedelleri vergiden düşürülebilmektedir. Bu da ekstra bir avantaj olarak otaya çıkmaktadır. Kiralama bedellerinin şirket bilançolarında pasifte yer almaması nedeni ile kredi imkanlarını engellememektedir. Forklift ihtiyacının satın alınarak karşılanması durumunda sermayeden ciddi bir miktarın çıkması anlamına gelmektedir. Ayrıca banka kredisi kullanılması durumunda da en az yüzde 25 oranında peşinat verilmesi gereklidir. Kiralama hizmetinden yararlanıldığında ise büyük meblağların ödenmesine gerek kalmamakta, dolayısı ile işletmeler kendi sektörlerinde yatırımı çok daha rahat yapma imkanı elde etmektedir. Kiralama hizmetinden yararlanılırken elde edilen faturalarla da Katma Değer Vergisi’nin daha az ödenmesi gündeme gelebilmektedir. Çükü faturalarla birlikte ödenen meblağ gider olarak kaydedilmektedir.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
Maslak Forklift Kiralama, Kiralık Forklift 0535 793 81 22
Kiralık Forklift Maslak, Forklift Kiralama Maslak

Maslak Forklift Kiralama 'da işletmelerin herhangi bir şekilde bakım ve onarım giderlerini karşılama durumu söz konusu değildir. Ayrıca forkliftlerle ilgili yedek parça stokları ile ilgili olarak bir çalışma da yapılmasına gerek yoktur. Çünkü bakım ve onarım hizmetleri, kiralık forklift hizmetini yerine getiren firma tarafından üstlenilmektedir. Bakım ve onarım için ekstra bir personele de ihtiyaç duyulmayacağı için işletmelerin avantajı biraz daha artmaktadır. Bunun yanı sıra forklifti kullanacak iş makinesi operatörünün de istihdam edilmesine gerek kalmamaktadır. Çünkü arzu edildiğinde operatörlü kiralama hizmetinden yararlanmak mümkündür.
< Resime gitmek için tıklayın >
Kiralama hizmetinde ikramiyeler, maaş, ödemesi, sigorta giderleri gibi yan ödemeler tamamen ortadan kalkmaktadır. Muhasebe işlemlerinde de kolaylık sağlayan Maslak Kiralık Forklift hizmeti, şirketler için en uygun yöntemdir. Çünkü muhasebe personeli, forkliftlerle ilgili amortisman giderleri. Finansman giderleri gibi kalemlerle uğraşmamakta, öngörülemeyen giderlerle ilgili herhangi bir çalışma yapmamaktadır. Bu nedenle gelişmiş ülkelerde işletmeler forkliftleri satın almak yerine kiralamayı tercih etmektedir. Böylece kendi alanlarında yatırım yaparak sektörde ilerlemelerini sürdürmektedir. Forkliftlerle kullanılan yakıtın tamamının gider olarak hesaplandığı da unutulmamalıdır.

Site Adresi: http://karamukforklift.over-blog.com
H
9 yıl
Sarıyer Kiralık Forklift Kiralama 0532 715 59 92
Sarıyer Kiralık Forklift, Sarıyer forklift kiralama


Ağır yüklerin istiflenmesinde, yüklenmesinde ve boşaltılmasında işlemlerin kısa süre içinde tamamlanması isteniyorsa forklift kullanılmalıdır. Bu forkliftler satın alınabileceği gibi kiralık olarak da kullanılabilmektedir. Gelişmiş ülkelerde ticari işletmelerin satın alma yerine kiralama hizmetini tercih ettikleri bilinmektedir. Bu sayede de firmalar kendi ana çalışma alanlarına odaklanmakta, bu sayede enerjilerini sadece işlerini geliştirmeye harcamaktadırlar. Bu sayede de kararlılıklarını artırmaktadırlar. Sarıyer Forklift Kiralama hizmeti sunan firmalar, her tür desteği sunmaktadır. Firmalar forklift kiralama hizmeti aldıklarında ekstra personele ihtiyaç duymaz. Çünkü gerek bakım ve onarım personeli, gerekse iş makinesi sertifikasına sahip personel, kiralama hizmetini sunan firma tarafından verilmektedir. Dolayısıyla firmaların personel gideri de minimum seviyede olmaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni Forklift İçin Sermaye Bağlamaya Gerek Yok


Sarıyer Kiralık Forklift firmalarından hizmet alındığında firmalar büyük sermayeler bağlamamakta ya da bankalardan iş geliştirme kredisi kullanmamaktadır. Kiralama hizmetinde ayrıca sürekli olarak yeni iş makineleri ile hizmet sunulmaktadır. Üç yılda bir de forkliftler yenilenmekte, bu yenileme işlemlerinde ödenen sadece aylık kira giderleri olmaktadır. Kiralama hizmetinin bir avantajı da işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda forklift sayısını artırıp azaltabilme imkanıdır. Bunun yanında acil ihtiyaçlar için yedek bir iş makinesi bulundurma zorunluluğu da ortadan kalkmış olmaktadır. Servis ve bakım hizmetleri için yedek parça ödemesi yapılmadığı için beklenmedik durumlarda ortaya çıkacak ekstra giderler de tamamen son bulmaktadır. Kiralama hizmeti sırasında iş makinelerinin sürekli bakımlı olması da çük büyük avantaj sağlamaktadır.

http://aceleforkliftkiralama.over-blog.com/kiralik-forklift-kiralama-sariyer.html

http://aceleforkliftkiralama.over-blog.com
H
10 yıl
Taksim Kiralık Forklift Kiralama 0532 715 59 92
Taksim Kiralık Forklift, Forklift Kiralama Taksim


Forklift, çeşitli ağırlıktaki yükleri önünde bulunan çatalları aracılığı ile kaldıran ve böylece yüklerin istiflenmesini sağlayan iş makinesidir. Forkliftlerin kullanım alanları, genellikle limanlar, büyük depolar, fabrikalar ve atölyeler gibi alanlardır. Forkliftler, kullanım şekline göre elle hareket ettirilebilen küçük modellerin yanı sıra motorlu lastik tekerlekli ve paletli olarak da tasarlanmaktadır. Akülü forkliftler de bulunmaktadır. Taksim kiralık forklift hizmeti sunan firmalar, ihtiyaca göre hangi forkliftin gerekli olduğunu tespit edebilecek bilgi ve donanıma sahiptir. Yeni kurulacak işletmelerde forklift ihtiyacının belirlenmesi için uzman personeli olan Taksim forklift kiralama firmalarından destek alınabilir. Bu firmalar, gerekli olan forklifti belirleyerek en uygun koşullarda forklift kiralama hizmetini sunmaktadır. Forkliftlerin kullanılabilmesi için iş makinesi operatörü yetki belgesine sahip olmak gereklidir. Eğer işletmede belgesi olmadığı biri personel iş makinesini kullanırsa firma suçlanacaktır. Ayrıca forkliftler bir yerden bir yere nakledilirken mutlaka bir araca yüklenmelidir. Çünkü iş makinelerinin karayolunda seyahat etmeleri yasaktır. Kiralık Forklift hizmeti sunan firmalar, iş makinelerinin nakliyesini başka bir araçla yapmaktadır.
< Resime gitmek için tıklayın >
Kaynak:http://aceleforkliftkiralama.over-blog.com/kiralik-forklift-taksim-forklift-kiralama.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.