E

Teğmen
13 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
2 Gündür farklı ülkelerden yabancı numaralar arıyor
Dünden beri, Danimarka, Norveç, Hırvatistan ve Yunanistan numaralarından aranıyorum. Bir kaç tanesini açtım, ses yok konuşmuyor o ülkelerde tanıdıklarım da yok.
Başına daha önce böyle bir durum gelen var mı? Numaramı nereden bulup arıyorlar, uluslararası aramaya kapatabilir miyim numara mı?
WhatsApp'tan kontrol ettim, wp kullanmıyor numaralar
< Resime gitmek için tıklayın >
E
4 yıl
Mobil\u0027de \u0027\u0027SINIRSIZ\u0027\u0027 İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı!
Bildiğiniz gibi bu forumda, birleşerek sesimizi çok kez duyurduk ve yasal düzenlemeler oldu. Şimdi sesimizi daha gür bir şekilde çıkarma vakti, bütün operatörler çay kaşığı ile verip kepçe ile alıyorlar ve 3 operatörün inisiyatifine bağlıyız.

İnternet çağında her işimizi, internet ile yapıyoruz ve çoğu zaman mobil internet kullanmamız gerekiyor. Operatörlerin kısıtlaması yüzünden mobilde sakınarak internet kullanmak zorunda bırakılıyoruz. Neden bunca para verip Operatörlerin kısıtlı paketlerine boyun eğiyoruz? Bugün mobilde 20 gb İnterneti bile çok yüksek diye görüyoruz oysa ki, bir kaç hd veya 4k filmde çok rahatlıkla bitebilecek bir internet. Kendimizi bu kadar sakınacağımiza sınırsız internet için bastıralım ve sonuç alıncaya kadar devam edelim.

Bu konuda Twitter'da hastag açarak gündeme gelip sesimizi duyurabiliriz. Operatörlerin müdürlerine ve Ceo'larına ulaşabiliriz, BTK gibi devlet kuruluşlarına şikayet edip, kotalı mobil İnterneti tarihe gömebiliriz. Bir kaç Twit atarak ve BTK ve e-devlet üzerinden yazarak sesimizi duyurabiliriz. Lütfen 5 dakikanızı ayırın:

#SINIRSIZMOBILINTERNETISTIYORUM
#sinirsizmobilinternetistiyorum
#paramlarezilolmakistemiyorum
#turkcellvodafoneturktelekom


LÜTFEN KONUYU ÖNE ÇIKARALIM ARKADAŞLAR

ilgili linkleri gönderen arkadaşlar olursa bu mesaja eklerim. Konu yanlış yerde ise modlardan ricam doğru yere taşınması, lütfen silinmesin

< Resime gitmek için tıklayın >



CHANCE.ORG İmza Kampanyası Başlatıldı. İmzalayan arkadaşlar yorum yaparsa müsait olduğum zamanlar bu mesaja ekleyeceğim

https://www.change.org/SinirsizMobilinternet


İmzalayan üyeler
mynameisaoa
crash95
dynd
jürkklop
...
dynd
jürklopp
Slient Guardian
kaptaninseyirdefteri
Jazzalayn
ogulcanbb
rocker35
2jz1993
CVenturas
foreverthe
Paarthurnaax
rempuh
weeba
Backspace7
0MG90

E
6 yıl
İzmir Belediyesi Ulaşım Zammı Çılgınlığı ve Yeni Sistem Saçmalığı
Bundan bi kaç sene öncesine kadar Türkiyenin en iyi toplu ulaşımı bana göre İzmirdeydi fakat önce otobüs seferlerinin değiştirilmesi ve aktarmaya yönlendirilmesi bir çok kişiyi mağdur etti ve toplu taşımada ve aktarma merkezlerinde yoğunluk olmasına sebep oldu, yolda ki sürelerinde artmasıda cabası
şimdi yılbaşından sonra 2.60 olan tam bilet 2.86 oldu
öğrenci 1.50'den 1.65'e çıktı zaten toplu ulaşım her geçen gün çekilmez hale gelen bir yerde bu kadar zam ve yetmezmiş gibi yeni bir sistem getirdiler

İzban'da ilk binişte en uzak mesafe ücreti kesilecek daha sonra indiğimiz durağa göre ücret iadesi olacak, hem kartlarımız da en düşük uzun mesafe kadar ücret olması lazım hem de zaten kalabalık olan duraklarda bir de tekrar kart okutmamız lazım.
uzak yerlerde çalışıp iş için izbana binenler tam bilet parasından fazla ödeyecekler bu insafsızlıktır
18 yaşından beri hem yerel hem genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisine oy vermiş birisi olarak
Aziz Kocaoğlu gidene kadar ve bu sistem değişene kadar asla yerel seçimde oy vermeyeceğim.


Haber.

2018’de banliyö hattı İZBAN’da ücretlendirme sisteminde 15 Şubat’tan itibaren değişiklik yapılacağını belirterek gittiğin kadar öde mantığının geçerli olacağını söyledi. Kocaoğlu, binilen istasyona göre en uzak mesafenin bedelinin kart bakiyesinden düşeceğini, inilen istasyona göre karta para iadesi yapılacağını söyledi. Örnek veren Kocaoğlu "Önce tam bilet parası alınacak. 25 kilometreden sonraki her kilometre için tam biletten 7 kuruş, 60-65 yaş vatandaşlar ve öğrenciler için 4 kuruş, öğretmenler için 5 kuruş ilave ücret alınacaktır. Havalimanı İstasyonundan binişte en uzun mesafe Aliağa İstasyonu olup 76 kilometredir. Mesafe ücreti olan 6,48 lira ücreti biniş anında karttan bloke edilecektir. 51 kilometre sonra Menemen’de inişte kartın tekrar sisteme okutulmasıyla 1,75 lira karta iade edilecektir. Bu işlem sonucunda Havalimanı İstasyonu’ndan binen bir yolcumuz, 4,60 lira ile Menemen’e ulaşacaktır" dedi.http://www.hurriyet.com.tr/izmirde-ulasima-yuzde-10-yeni-yil-zammi-40679943
E
7 yıl
Avrupada Otomobiller Türkiyeden Daha Pahalı
Sadece Mesut Abi takipçilerinin izleyebileceği çok özel çalışmalar devam ediyor. Mesut Abi, her ÖTV zammından sonra konuşulan "Dünyanın en pahalı arabası Türkiye'de satılıyor" söyleminin ne kadar doğru olduğunu araştırdı. Türkiye'de satılan otomobilleri Avrupa ve dünyanın diğer ülkeleriyle karşılaştırdı. Ortaya hepinizin çok şaşıracağı sonuçlar çıktı.

Renault Clio, hem Fransa'da hem Türkiye'de üretiliyor ve her iki ülkede üretilen araç birebir aynı; her açıdan. Kendi memleketi olan Fransa'da Clio'nun 1.2 motorlu baz versiyonunun vergilendirilmiş anahtar teslim fiyatı 14 bin 500 euro; bizim paramızla 53 bin 289 lira. Peki bizde kaç lira? 48 bin 850 lira. Yani Fransa'da Clio bizden yaklaşık 4 bin 500 lira daha pahalı.

VW Passat 1.4 TSI Trendline. Bizde 88 bin 800 lira. Fransa'da 26.000 euro. Çekim yaptığımız günün kuruyla 94 bin 995 lira. 6 bin 195 lira daha pahalı.

Passat 2.0 TDI Bluemotion DSG. Türkiye'de 174 bin Türk lirası, Fransa'da 48 bin 630 Euro. TL karşılığı 178 bin 209 lira. Fark yine 4 bin liradan fazla.

İspanya'da Renault Clio'nun baz versiyonu liste fiyatı 13 bin 364 euro. Bizim paramızla 48 bin 992 lira, yani bizden 142 lira gibi küçük bir farkla bir miktar pahalı. Ama bizde tescil ve plaka masrafları dahil, bunda değil.

Passat 1.6 TDI.ani bizim ikinci vergi dilimindeki versiyonu. İspanya'da Trendline seçeneğinde vergiler dahil, tescil masrafları hariç fiyat, 29 bin 120 euro. Yani 106 bin 704 lira. Bizde tüm vergi ve masraflar dahil, 108 bin 200 lira. Bizdeki masrafları çıkarırsan yaklaşık 107 bin 500 lira. Yani üç aşağı beş yukarı aynı para.



Avrupadaki arabaların fiyatını TL ile çarpıp TL karşılığı Avrupada daha pahalı demek
Video linkide var isteyen varsa ekleyebilirim, benim çok komiğime gitti, meğer adamlar açmış
E
8 yıl
Vodafone Süpernet Fiber Kullananlar Memnun mu?
Hali hazırda süpernet fiber kullanan varmı?
64 Mbps‘ye Kadar Limitsiz FİBER/FİBERHIZ 240 GB AKN'li 68.90 TL 59 Mbps'ye kadar destekliyormuş hattım. Engelli tarifesi ama normali de 69.90 olması lazım sizce uygun mu?
E
9 yıl
Hiç Kalamar ve Karides Yemedim (Tavsiyeleriniz)
Evet arkadaşlar daha önce hiç kalamar ve karides yemedim tadını merak ediyorum

dondurulmuş kalamar ve karides
500 gr 11 tl toplam 22 tl ye ikisini alacağım acaba değer mi?
tadı nasıldır nasıl pişirilmesini önerirsiniz?
bir de fiyat nasıl daha ucuza bulunur mu?
E
9 yıl
AKP\u0027nin Paralı Askerlerleri (AKTROLLER) Resmen Sahaya İndi.
AKP’nin Yeni Türkiye Digital Ofisi’nin resmi açılışı bugün yapıldı. Açılış, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay tarafından gerçekleştirildi. Maslak’ta bir iş hanında faaliyet gösterecek ofiste 200 kişi 24 saat esasına göre çift vardiya olarak görev yapacak.

4 AYRI EKİP ÇALIŞACAK

Yeni Türkiye Digital Ofisi Direktörü Gökhan Yücel de merkezin işleyişiyle ilgili bilgi verdi. Merkezin farklı ekiplerden oluştuğunu söyleyen Yücel,” Bunlardan birincisi içerik üretimi ekimiz. İkincisi etkileşimi sağlayacak, yayılımı sağlayacak bir ekimiz var. 4 adet 45 kişilik ekipler var. Bu ekipler kampanyayı sahaya yayayacak”dedi.

http://www.radikal.com.tr/politika/iste_akpnin_yeni_turkiye_digital_ofisi_200_kisi_24_saat_cift_vardiya-1352335
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/95006/2/1/ak-partinin-dijital-ofisi-ac-ld

Bu forumun Aktrolleri maaşlar ve sosyal olanaklar hakkında detay verirse seviniriz

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
En Sevmediğiniz Markalar
VESTEL (malum sebeplerden dolayı)

APPLE (gereğinden fazla pahalı, o parayı hak ettiklerini düşünmüyorum)

GARANTİ BANKASI (Diğer bankalara göre herşeyi daha pahalı)

Mediamarkt,Teknosa ve Vatan (ara sıra kampanyaları oluyor ama normal de İnternet satış fiyatları bile pahalı)

TRT (Elektrik faturasından, yeni alınan cihazlardan TRT'ye vergi kesiliyor, benim elektriğim de aldığım cihaz da TRT'nin ne hakkı olabilir, saçma sapan programlarına bir ülkenin serveti akıyor)

Aklıma gelirse daha yazarım, sizlerin neler?
E
9 yıl
Kamuda Geçici İşçi
Arkadaşlar kamuda geçici işçi olarak çalışan varmı?
5 ay 29 gün çalışıyoruz, geri kalan 6 ay boş kalıyoruz işsizlik maaşı alabiliyormuyuz? işsizlik maaşı alırsak geçici işçilik durumu düşer mi?
E
9 yıl
Laptop Wifi ile internete girmiyor Ethetnet ile giriyor
arkadaşlar ethernet bağlı şekilde internete girebiliyorken wifi ile laptoptan giremiyorum telefonla bağlanıyor sorun ne olabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.