B

Çavuş
06 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Uzaktan İzlenebilen Araç Kamerası
Merhabalar,

- Uzaktan izlenebilen (farklı mobil cihazlarda, bir uygulama aracılığı ile veya web sitesi üzerinden)
- Kolayca çıkarıp bir başka araca takabileceğim
- Sim kart desteği olan veya cep telefonumun İnternetini paylaşarak internete bağlanabilecek

bir araç kamerası arıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
B
7 yıl
HP Laserjet CP1025 Çoklu ve İki yüzlü Yazdırma Sorunu
Merhabalar, iş yerinde kullandığım Hp Laserjet CP1025 Color yazıcı, 1 den fazla kopya almak için hangi değeri girersem gireyim sadece 1 sayfa yazdırıp bırakıyor. 2-3-5-10 kopya hiçbir şekilde alamıyorum. Ayrıca el ile iki yüzlü yazdırma da çalışmıyor iki yüzlü isteğim zaman direk iki farklı sayfaya basıyor. Bu sorunların yazıcı kaynaklı olmadığına emin gibiyim başka bir bilgisayara bağladığımda bu sorunları çıkarmadı. Kaç kopya istediysem verdi iki yüzlü yazdırma gayet güzel çalıştı. Tahminimce bilgisayarın bi ayarı bozuk yahut bu işlemleri engelleyen bi uygulama var. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
B
9 yıl
Ağ üzerinde paylaşılan dosyaların sürekli kopması
Arkadaşlar merhaba çalıştığım iş yerinde 5-6 tane bilgisayar var bunlardan bazıları win10 bazıları win7. Bir ana bilgisayar oluşturdum ve ağ üzerinden dosya paylaşımı ile bazı dosyaları paylaşıyorum. İnternet'te herhangi bir kopma olmamasına rağmen paylaştığım dosyaları bazı bilgisayarlar görürken aynı anda bazıları da görmüyor. Bu gün içerisinde sürekli değişiyor bi görüp bi görmüyor. Sorun ne olabilir acaba. Veya bu işin daha profesyonel bir yolu var mıdır?
B
10 yıl
Ağ üzerinden dosya paylaşım hızı çok yavaş
Arkadaşlar merhaba, çalıştığım iş yerinde bir ana bilgisayardan ağ üzerinden dosya paylaşımı yapıyoruz. Aynı zamanda ağ üzerinden paylaştığımız bir otomasyon programı ve güvenlik kamerası var. Sorun şu ki paylaşılan dosyalar çok yavaş program ve kamera da öyle. Bir excel dosyasını açmak bile bazen ölüm oluyor. Otomasyon programı deseniz sürekli donuyor ve modem her açılıp kapandığında ana makine adresi değişiyor. Bu konuda ne yapabilirim modemi değiştirmek çözüm olabilir mi? Toplam paylaşımı kullanan makine sayısı 4 ve modemin markası airties rt-205. İnternet hızı max. 16 mbps
B
10 yıl
IOS 8 Ses Açıp Kısma Sorunu
Arkadaşlar merhaba, iphone 5s telefonuma ios 8 i kurduğumdan beri zil sesi açıp kapatmayla ilgili sorun yaşıyorum. Normalde ses tuşları ile ana ekranda zil sesi seviyesi herhangi bir uygulamadayken de oynatma sesi ayarı yapılıyordu. Şuan uygulamadan ana ekrana dönsem bile zil sesi seviyesi ayarlayamıyorum, ses yüksekliğinde takılı kalıyor. Home tuşuna çift basıp tüm açık uygulamaları kapatınca yada telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Sanırım sorun yazılımsal ama başka birinden böyle bir şikayet duymadım sizlerde de var mı acaba bu sorun.
B
11 yıl
iphone 4s mikrofon sorunu
Merhabalar turkcell'den aldığım iphone 4s telefonumun uzun süredir mikrofon sorunu var karşıdan gelen aramalarda telefonu açtığımda ilk 3 4 saniye sesim karşıya gitmiyor. Ondan sonra normale dönüyor ve sesim karşıya gitmeye başlıyor. Bu her zaman olmasada çoğunlukla bu sorunu yaşıyorum. Telefon daha önce farklı sorunlar yüzünden 2 kere garantiye gitti ve geri dönmesi en iyi ihtimalle 10 gün sürüyor, ve telefona alıştıktan sonra onsuz olmuyor o yüzden eğer sorun benim halledebileceğim bişeyse bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
B
11 yıl
206 TRİPTONİK ARIZASI
Merrhabalar dün 206 sahibi oldum. Aracım 2005 model otomatik vites X-line. Aracın sıkıntısı otomatikten triptoniğe geçmiyor. Vitesi triptonik yuvasına aldığımda herhangi bir işlevi olmuyor. Ekranda 1-2-3-4 gibi yazılar çıkmıyor. Sebebi nedir acaba yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
B
12 yıl
Ekran kartı driver ını yükleyince bilgisayar donuyor
win 7 işletim sistemi ile casper nirvana W765S modeli laptop da sis modeli ekran kartı var driver ını yüklediğimde bilgisayar donuyor bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler
B
12 yıl
motorlu taşıtlar vergisi
arkadaşlar 2006 model renault kangoo aracım var 1.5 dizel motor. ruhsatta camlı koltuklu panelvan olarak geçiyor, fabrikadan camlı ve koltuklu olarak çıkmış onu biliyorum. acaba yıllık vergisi nasıl hesaplanır veya bilen varsa ne kadardır. şimdiden teşekkür ederim.
B
12 yıl
iphone 4s genpa garantisi
merhabalar ben ikinci el genpa garantili bir iphone 4s almayı düşünüyorum. faturası benim adıma olmadığından garanti kullanımı açısından sorun çıkar mı acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.