B

Er
05 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
360800 Gün Cezalı
356669 gün 20 s. 57 dk.
Gönderiler Hakkında
B
12 yıl
G.Saray ile Necati anlaşamadı!
Şampiyon Galatasaray'ın ligin devre arasında Antalyaspor'dan renklerine bağladığı ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren Necati Ateş ile yapılan ilk görüşmeden anlaşma çıkmadı.
Ligin ikinci yarısında Galatasaray formasıyla ligde 8 gol atarak başarılı bir grafik çizen golcü futbolcu ile Galatasaray yönetiminin masaya oturduğu ancak rakam konusunda mütabakata varamadıkları öğrenildi.
Touluse'de forma giyen Umut Bulut ile ilgili görüşmelerini sürdüren ancuk Fransız kulübü ile henüz anlaşma sağlayamadığı için bu transferi duyuramayan sarı-kırmızılı yönetimin önümüzdeki günlerde Necati Ateş ile tekrar masaya oturacağı belirtildi.
UEFA'dan gelen "güzel haberle" hem iç hem de dış transfer çalışmalarını yoğunlaştıran G.Saray yönetiminin 6 Temmuz'da başlayacak olan Avusturya kampına kadar tüm transferleri bitirmeyi planladığı belirtildi

Kaynak:Sporx
B
12 yıl
Ünal Aysal Transfer Açıklaması
"Yıldız transferimiz olacak. Yine yıldız isimler alacağız. Geçen sene şanslıydık sadeece ligde oynadık. Kupada ise sonunu getiremedik. Bu sene üç kulvarda oynayacağız. Bu nedenle kaliteli isimlerin sayısının artması gerekiyor.

Demba Ba ve Diego Milito çok iyi oyuncular. Milito'nun yaşı ilerlemiş diye düşünüyorum. Biyolojik durumu, sıhhi durumu gibi şeyleri sanırım kadromuz inceler. Teknik ekimizden böyle bir istek gelirse değerlendiririz. Ancak bana yönetime böyle bir istek gelmedi.

Burak'ı her kulüp transfer etmek ister. Galatasaray ise reddedilmeyi sevmez. Bu transfer için Trabzonspor'u ikna etmek gerek. Trabzonspor'dan ılımlı bir yaklaşım görürsek bu transferi düşünebiliriz"

Kayserispor satıyorum demezse, talip olmayız. Ancak Kayserispor 'satıyoruz' derse; Amrabat'ı isteriz.

Oktay Mahmuti ile bir anlaşmamız var. 2 + 2 yıllık bir anlaşma var. Ancak +2'lik dönem koçluk olarak değil, teknik menajer olarak."

Kaynak:Sporx
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.