Ankara'da razer kulaklıklarını inceleyebilceğim bir yer arıyorum daha doğrusu satan bir yer arıyorum. Var mıdır bilen nereden alabilceğimi?![]() ![]()
|
< Resime gitmek için tıklayın > Bu ayakkabıda ki gibi ayakkabı boyayabilcek kişi arıyorum. Duyan eden hiç oldu mu ? ![]()
|
|
Mw2 için beraber oynayabileceğim insanlar arıyorum. Biraz baktım forumda hiç bir başlık göremedim. Psn id : b2darth |
Öncelikle iyi günler. Şu an hazırlıktayım. Hayallerim arasında çap veya mekatronik yandal yapmak var . Ancak ileride çap yaparsam, hangi bölümden yapcağımdan emin değilim. Siz ne önerirsiniz? Aklımda uzay havacılık müh. yapmak var ancak ileride ne kadar yardımcı olur bu bana pek emin değilim . Kendimi geliştirmeye çalışıyorum, Almanca'mı ilerlettim (Kursa geçici olarak ara verdim, 1-2 aya tekrar devam edicem). Çeşitli yerlerden icatlar, yapılabilcek şeyler hakkında yazılar okuyorum. .Bölümün zorluğu hakkında yeterince bilgim var,ne kadar ders çalışmam gerek onuda biliyorum o yüzden o konu hakkında lütfen yorum yapmayınız. Odtü Makina öğrencisiyim. Ek olarak okulda sorduğum insanlar mekatronik hakkında boşuna alma yazık olur sana diyorlar . Çapın, mekatronikten daha kolay olduğunu iddia ediyorlar . Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
|
Bilgisayarı otomatik kapatıcak bir program yazmak istiyorum. Hobi olarak öğrenmek istiyorum bu programlama olayını. Böyle bir program yazmak için hangi dili bilmem gerek? Şimdiden teşekkürler.
|
Ps3'ü boyatmak ne kadar sakıncalı olur? Mat siyah çok bunaltıcı bir renk. Boyatmak yerine kap falan bulabilir miyim?
|
Konuyu nereye açacağım bilemedim. D&R da çok iyi indirimler var. 2k12 90 Nfs : run 90 ve gördüğüm kadarıyla ilgi çekecek çoğu oyunda iyi indirimler var. Umarım işinize yarar.
|
Kendime bir başlangıç bisikleti almak istiyorum Salcano 650 MD'ye gelen negatif yorumlardan sonra ve yağmurda da kullanmayacağımı düşündüğümden bu modelden vazgeçtim. Dağlık denilebilcek bir okulda okuyorum. Bisiklet sürülebilcek toprak zemin fazla miktarda var ancak bunu ayda sadece 2-3 kez yapabilcem onun haricinde asfaltta sürücem. Rr340 almak ne kadar bir performans düşüklüğüne neden olur asfaltta? Şehir bisikleti olarakda Salcanonun modellerini düşünüyorum. (RR340'ın kadrosu en fazla hoşuma giden kadrosu şu ana kadar baktıklarımda beni en fazla görsel olarak tatmin eden.) Sizin de düşüncelerinizi almak istedim veya önereceğiniz başka modeller var mıdır?