N

Çavuş
03 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
İstanbul\u0027da çapraz bağ ameliyatı için doktor tavsiyesi
Merhabalar, benim 4-5 sene önce çapraz bağlarım halısahada koptu. Acile gittiğimde buz koy geçer vs diyip yolladılar. O yüzden dizim birkaç kez daha döndü maça çıkınca. Sonra mr da koptuğu anlaşıldı. İlk 2 yıl meniskusler de bir şey yok sağlam diyordu doktorlar, şimdi çekilince meniskuste ciddi yaralanmalar meydana gelmiş.

Acilen bu ameliyatı işinin ehli bir doktora olmam lazım yoksa bacak komple iptal olacak ve yürümekte zorlanıyorum artık. İstanbulda bu ameliyatı olup doktor tavsiyesi yapacak var mı acaba?
N
9 yıl
Bu filmi hatırlayan yok mu?
Bahsettiğim film en az 8-10 yıl önce tv de izlediğim bir korku, şeytan çıkarma filmi. Yani film 8-10 yıllık yada daha da eski bir film. 

Filmde şeytan bi evdeki aileye oyun oynuyordu duvara kanla yazı yazarak musluktan kan falan akiyordu filmde. Evdeki herkesin icine tek tek giriyodu. Peder falanda vardı şeytan girmiş cocuga haç göstermişti şeytan haç ı yemisti yanlış hatırlamıyorsam. Filmin sonunda şeytanı çocuğun içinden cikariyodu peder ama şeytan bu seferde pederin içine giriyodu ve film orada bitti. 

Zarzor hatırlıyorum belki bahsettigim sahneleri biraz değişik anlatmış olabilirim. Bide biraz karışık anlattım kusura bakmayın .
N
10 yıl
Nedir bu ronaldodan çektiğim
Seasonda real madridi seçen kişilerden ronaldo ile en az mutlaka şu şekilde bir tane gol yiyiyorum. Top ronaldoda topu adamdan alıyorum nasıl ilahi bi güç eklemişlerse ronaldoya topu ronaldodan aldığım an mıknatıs gibi çekip tekrar topa sahip oluyor sonuç rakip 1-0 önde.
N
10 yıl
bf4 alıcam ama kararsız kaldım
Arkadaşlar bf nin multisine gameplay videolarından baktım haritalar cok genis büyük harıtada adam aramayı pek sevmiyorum bu oyunu alırsam memnun kalırmıyım.

bide bf3 singleplayer yüksekte kasma donma olmadan oynadım bf4 ü de kaldırır mı yüksek veya medium da
N
11 yıl
trident telefon aldım bozuk çıktı
Arkadaşlar aradım bu trident denen Allahın belası yeri daha doğru düzgün numaraları bile yok ilk aradığımda başka biyer çıktı trident bizim haberimiz olmadan numaramızı kullanıyor yasal işlem başlattık hala numaramızı kaldırmadılar sitelerinden dedi sonra zarzor başka biyerden buldum numaralarını aradım daha sim kartı takmaya zaman bulamadan bozuk ve eksik kutu içeriği ile gelen telefonun iadesini istedim ama kampanyalı olduğu için geri alamayız dediler benim nereye başvurmam lazım yeterki hakkımı arayayım koyun gibi susup kaderime razı olmak istemiyorum 200 tl resmen çöpe gitti adamlar resmen dolandırıcı ve buna rağmen habire reklamları yayınlanıyor
N
11 yıl
xbox360 aldım bir sorum var
Arkadaşlar ben bu cihazı gta5 için aldım jtaglı olduğu için gta5 çıktığında gta yı çalıştırır mı güncelleme gerektirir mi
N
11 yıl
İkinci el xbox360 alacağım
Ama xbox360 dan hiç anlamıyorum şimdi birkaç araştırma yaptım jasper elite olanlarda sorun çıkmıyormuş 2. el bi xbox buldum 400 liraya arkasında "12V---10.83A 5V---1A " yazıyormuş satan kişide bilmiyor ne olduğunu bu ne anlama geliyor anlayan arkadaşlar söylerse çok iyi olur. Bide ben xboxu sadece single player oynamak için alıyorum fw li anlıyacağınız.Yeni çıkan oyunlarıda çalıştırır dimi gta 5 mesela eylülde çıkacak sırf bu oyun için alıcam bu cihazı
N
12 yıl
gta IV multiplayer\u0027da user kaldı mı?
oyunu vatandan bu hafta sonu 30 tl ye almayı planlıyorum, oyunun hikayesini kopya sürümde bitirdim zaten.Oyunu tamamen multiplayer için alıcam o yüzden oyunda user olup olmaması benim için çok önemli şuan hala oynayan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

2 tanede ayrı sorum var.

1.Gta Iv mı yoksa eflc de mi user daha çok oluyor ?
2.Gta ıv mı yoksa eflc de mi grafikler daha iyi olur ?
N
12 yıl
Ekran kartı driverini kurdum ama görüntü
Görüntü Çok kötü bi hal aldı. Oyunlar da falan grafikler çamur gibi bide sinema gibi oldu oyunda ekranın altında ve üstünde siyah bi kalın bi çizgi var.
N
12 yıl
driverlarımı nasıl güncellicem
bigisayarımın tüm özellikleri bunlar:
AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci
ASUS M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
SAPPHIRE HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM

şimdi ben pc ye format attıktan sonra oyunları sorunsuzca açması için hangi driverleri indirmem lazım Allahını seven gerekli driverleri link atarsa çok sevinirim. 1 haftadır 10 kere format atıp 50 tane driver indirdim gene oyunlarda "çalışmayı durdurdu hatası" alıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.