R

Binbaşı
26 Haziran 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
12 yıl
Siemens Klima
Arkadaslar gunaydın;

Evlilik hazırlıkları içerisinde birde klima almayı uygun gördüm ve beyaz eşyaları komple siemens ten aldığım için klimayıda siemens ten aldım. Aldığım model S1ZMI12910 dur. bu model klima hakkında bilgisi olan varmıdır yada kullanan??
Ozelliklerine baktığımda elektrik tuketimi ve ses konusu beni tatmin etti ama forumda siemens klimalarla ilgili bir yoruma rastlamadım. İyimi yaptım kötümü yaptım acıkcası bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
R
12 yıl
Siemens KA62DA71NE buzdolabi su pınarı (Sorun Cozulmustur)
Arkadaslar evlilik hazırlıkları dahilinde Siemens KA62DA71NE buzdolabini almış bulunmaktayım. Bayi ile su pınarı hakkında gorustuğumde sebeke suyuna baglandıgını ve icerisindeki filtrenin yeterli olduğu belirtildi ancak bu beni tatmin etmedi ve sizin yardımınız gerekiyor..

Öncelikle bu tur buzdolaplarını arastırırken samsung ta damacana icin bi motor tipi bağlantısı olduğu ve ona bağlantı yapılıp kullanıldıgı soylenmişti bunu satıcıya sordugumda siemens te direk sebeke bağlantısı var dendi. Acaba dısarıdan damacana icin bu tipte bi pompa yada motor tarzı birsey bulunabilirmi,kullanan arkadas varmı?

Diğer dusunduğum sey ise bu motor olayını bulamaz ise su arıtma sistemine mi giriş yapsam diyorum cunku ciddi anlamda buzdolabinin ufacık filtresine guvenmiyorum ve su pınarı da kullanmak istediğim bir ozellik onun icin aldım bile diyebilirim..
Su arıtma sistemindede dunya kadar marka model tip var, ne yapacağımı sasırdım acıkcası.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim...


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar servisle konusmam neticesinde Flojet su pompası kullandıklarını ogrendim. Bilginiz olsun butun servisler bu sistemi kullanıyorlarmış, yani herhangi bir telas yapma durumunuz olmasın.. Satıcının sebeke suyuna baglanıyor dediklerine de inanmayın. Flojet sistemini her servis bilip kullanıyormuş.
Candogan beye ilgi ve alakasından dolayı ozellikle tesekkur ederim.
R
12 yıl
Arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum
Öncelikle herkeze gunaydın;

bu sıralar evlilik hazırlıkları içerisinde bulunduğumdan beyaz eşya işini de bu ay içerisinde halletmek istiyorum. Marka konusunda Bosch düşünüyordum daha sonra Siemens te tanıdık bulduk ve herşeyiyle aynı ürünler olduğunu görünce Siemens te karar kıldım. Simdi sizlere almak istediğim ürünleri liste şeklinde veriyorum. Bu ürünlerle ilgili düşüncelerinizi bana aktarırsanız cok memnun olurum. Fiyat konusunda sıkıntım yok tek cekincem dayanıklı olmaları ve uzun yıllar bana sorunsuzca hizmet etmeleri.

Simdiden iyi kötü bütün yorum yazan arkadaslara tesekkur ediyorum.

SIEMENS

Buzdolabı KA62DA71NE
Çamaşır M. WM14S840TR
Bulaşık M. SN56M596EU
Kurutma M. WT46Y860TR
Fırın HB43AT540E
Ocak EP616PB21E
Klima S1ZMI12906
R
16 yıl
Zotac 8800GTS ve Rivatuner Sorun???
Arkadaslar Zotac 8800GTS kullanmaya basladigimdan beri kafam sisti. Rivatuner in son versiyonunu indirdim fani ayarlamak icin ancak karti gormedi. programin config deki G92 parametresini degistirdik bu sefer gordu ama ise yaramadi fani kontrol etmedi.. zaten restart yapincada eski confige geri dondu gene karti gormuyor bende silmek zorunda kaldim... Bilgisayari acar acmaz %100 le calisiyor sogutucusu bunu nasil halledebilirim... ?? Yeni versiyonu bekleyin demeyin harbiden dayanilacak gibi degil

Bi yol bilen arkadas varsa yada gts kullanan ve fan hızını ayarlamis olan biri yardim ederse cok memnun olacagim.. yoksa fanin soketini cikaricam olan karta olacak..

Bu arada forumda rivatuner postlarini haddinden fazla okudum, yeni nvidia ya gectigim icin daha once kullanmamistim.. birebir anlatilanlari yapmama ragmen olmadi bunu belirtmek isterim.
R
16 yıl
Asus MAximus Extreme Sorular??
iyi gunler arkadaslar;

bugun emektar sistemimi en sonunda degistirdim. Oncelikle aldiklarimi sıralayayım sonra sorulara gecicem :)

ASUS MAXIMUS EXTREME X38
OCZ PLATINUM 1600MHZ DDR3
QUAD CORE 6600
ZALMAN FATALITY SOGUTUCU
2XSAPPHIRE 3850HD
250GBX2 SEAGATE HARDDISK
TOTALDE 1000W PSU

oncelikle sunu soylemek istiyorum bu sisteme o/c yapmak istedigimde guzel bi sekilde degerleri giriyorsunuz kaydedip cikiyorsunuz ancak windows ortaminda ayarlar tekrar eski haline geri donuyor.
Bu anakarti kullanan arkadaslar var ise bana püf noktalarini soyleyebilirlermi?

q6600 islemciyi isyerimdede kullandigimdan cok iyi o/c oldugunu biliyorum ki zaten msip35 platinum ile 3.0ghz de cok rahat calistiriyorum..

yardim edebilecek akadaslarin fikirlerine ihtiyacim var

simdiden herkeze tesekkurler.
R
18 yıl
MOVED: Asus X1900XTX
R
18 yıl
Asus X1900XTX
arkadaslar bugun bu karti aldim yanliz sesi beni cok rahatsiz ediyor bunu nasil sessizlestirebilirim??
R
19 yıl
K750i ile ilgili bakarmisiniz...
arkadaslar kardesime yeni bi tel almayi dusunuyorumda su anda k750 nin dogubank fiyati nedir bilen varmi..

ayrica telsim cep partner kullandigindan mesaj onun icin cok onemli kullananlar mesaj hafizasi nasil soyleyebilirlermi yani eski SE lerdeki gibi 60-70 arasimi aliyor yoksa gelistirilmismi...

tesekkurler..
R
19 yıl
Stacker ve Big Water.... RESIMLER EKLENDI...
beyler yeni sisteme yeni kasa yeni sogutucu mantigiyla yola ciktim...

Oncelikle kasa olarak Coolermaster Stacker dusunuyorum... genisligiyle ve gorunusuyle cok iyi gorunuyor... illk olarak sorularim kasayla ilgili olacak...

-- Kasanin yan kapagini kestirip camli yaptirmak istiyorum.. bunu istanbul anadolu yakasinda nerede yaptirabilirim bilen arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim..
--Ikınci olarak bu kasanin on tarafini doldurmak gerekiyor.. Bende su an TT Hardcano 12, 3 tane drive var dvd-cdrom-dwd-rw bide nexus fan kontroller var ama 3.5 luktan floppy kullanmayı dusunmedigimden onuda yerlestirdik.. Kasaya baska ne koyabiliriza on tarafa her turlu fikrinize acigiim... Muskeeter dusunuyorum ama siyahini goremedim hic bir yerde cuınku benm hersey siyah ona uygun olmali...
--Son olarak ta sogutmayi su sogutma yapmayı planliyorum... ergin abiye bi turlu ulasamadim ne msn den ne pm den o yuzden basit birsey istiyorum TT Big water gibi... kullanan arkadaslar memnunlarmi soylerlerse cok iyi olur tabi sizin goruslerinizide alicam.. TT Big water alip yanina birde ayni radyator den alip ikisini bir baglamayi dusunuyorum sizce faydasi olurmu??

Yorum yapan ve ilgilenen herkeze simdiden cok tesekkurler...
R
19 yıl
GARANTI BOYLE OLUR....
arkadaslar bildiginiz uzere cafesnet arkadastan aldigim ilk parti islemcide sorun cikmis ve ben kullanamamistim... Bildiginiz uzre islemciler ABD GARANTİSİNDE olmasina ragmen cafesnet arkadasimiz icimin rahat olmasini ve isleri halledecegini soyledi ve yaptigi isleri aynen siraliyorum....

-benden islemci aldirildi ek bi para yok
-cafesnet arkadasimiz kendisi mali Amerikaya gonderdi...gonderme sirasinda benden tek kurus cikmadi
-bu sirada isler uzayabilir diye 420$ a aldigim islemcinin yeni partisi 430$ oldugu icin 10$ fark vermem karsiliginda garantiden onay cikarsa bana hemen elinde bulunanlardan verebilecegini soyledi.. benden cikan tek para budur
-Garantiden haber gelmemesine ragmen arkadasim bana dun eline gecen islemciyi gonderdi ve aramizda gecen konusmada eger onay cikmazsa ben her halukarda senden alirim bu islemciyi dedim ve bana guvendi islemciyi gonderdi...
-ve son dun gece islemci den haber cikti ve onay alindi.. garantiden degisime gidildi onay yeni cikti ama su an islemci elimde kullaniyorum...

Belki de kimsenin yapmayacagi bir garanti anlayisiyla bana destek olan ve bu gecen surecte sadece cebimden 10$ cikmasini saglayan ve tum isleri ustlenen CAFESNET arkadasima yaptigi herseyden ve gosterdigi ilgiden dolayi binlerce tesekkur... Buyuk firmalarin bile gostermedigi bu GARANTI ozverisini gostermis birinden alisveris yapmak sanirim herhangi bir firmadan is yapmaktan cok daha karli... bunu burada soylememin sebebide budur evimde oturarak sadece gelismeleri izledim ve mutlu son...

Garantide sıkıntı ceken arkadaslara ornek cafesnet arkadaslar calisan arklarada garanti olsun...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.