B

Onbaşı
02 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Son dakika : mustafa denizli istifa edeceğini açıkladı.
Yarın yönetimle konuşup kararını iletecekmis
B
8 yıl
Mustafa Denizli olmuyor
Mustafa Denizli bu akşam verdiği röportajla bence karakter olarak eksikliğini gösterdi. zaten çıkardığı 11 yaptığı değişiklikler inatla oynattığı umut sabri özellikle aldırdığı ve 2.5 milyon euroya mal olan donk 7.5 milyon euroya ısrarla istediği benitez skandallarıyla bu adam bitmiştir. Sene başında gerek karakter olarak gerek teknik ve scouting bilgisi olarak üst düzey bir hoca getirmeliyiz. yoksa ne yeniden yapılandırma olabilir ne de bir adım ileriye gidebiliriz.
B
8 yıl
İdman TV spikerlerinden ilginç umut bulut yorumu
76. Dk da oyuna giren umutla ilgili sanki 90 dk maç oynayıp bu maça gelmiş diyerek aralarında sakalastilar.
B
8 yıl
beşiktaş veya galatasaraylı olup da fenerbahçe maçında...
amedsporu sırf diyarbakırlı diye desteklemeyenler var. ya da terörist takım diyenler falan filan.
şunu merak ediyorum. uefa maçlarında baş düşmanımız rus, ingiliz hatta bazen israil takımlarını bile destekliyorsunuz. ingiliz ki birinci dünya savaşında çanakkalede 250 bin askerimizi şehit ettiler. israil ki filistinli kardeşlerimizi yaş ayırtetmeksizin katlettiler.

yahu hepsini geçtim. kızılyıldız maçında galatasaray yerine onları destekleyenler bile çoktu. bir kızılyıldızlı öldü diye tüm gs taraftarlarını terörist ilan ettiniz burada.

benim sorum bu çelişkiyi biri açıklayabilir mi?
B
8 yıl
Galatasaray revire döndü
Çok güzel hazirlanmisiz sezona gerçekten. Her hafta kas sakatlanmalari yaşıyoruz. Sebebi belli. Sakat olmayan 18 kişi çıkmıyor.
B
8 yıl
transfer yasağı mı yoksa müsabakalardan men mi?
ben transfer yasağı alıp aynı adamlarla 2 sene daha geçirmek yerine müsabakalardan bir sene men edilip sonraki seneye adam gibi bir kadro ile girmek daha mantıklı. ama transfer yasağı sadece 2 dönem gelecekse ona razıyım. sonuçta 2017 yazında tekrar transfer yapabileceğiz. o zamana kadar kiralıktan dönenlerle sözleşmesi bitmeyenlerle idare ederiz. zaten hiç birinin gitmeye niyeti yok.
B
8 yıl
ultraslanın açıklamaları ve protesto hakkı
ultraslan az önce açıklama yapmış. işte prostesto maç içinde yapılmaz. takımı desteklemek lazım. oyuncuları ıslıklamamak lazım falan filan. özeti bu. tamamını okumaya tenezzül etmeyin. ben okudum.

merak ettiğim şey
birincisi; acaba burak yılmazın senelik 15 milyon tl lik kazancına benim kadar katkıda bulunuyorlar mıdır? yoksa kombinelerini yönetimden, formalarını da el altından mı alıyorlar?

ikincisi ; biz bu adamalrı ne zaman protesto edeceğiz? maçta etme. maçtan sonra etme (polis çağırıp gaz sıktırıyor yönetim), twitter da etme çünkü sosyal medya saçmalık. forumlarda yazma çünkü forumları kimse okumuyor. vs. vs. vs.


ha bu arada geçen ay yönetime ültimatom göndermişti ultraslan istifa et ve hırsızların isimlerini söyle diye. ne oldu bu mesele? hani hırsızların peşini bırakmayacaktınız...
B
8 yıl
Salı günü avrupa ligi maçı yayını mi var.
Su an trt1 de oynanan oyunun şampiyonlar ilgiyle uzaktan yakından ilgili olduğunu düşünen var mı.
B
9 yıl
Bu oyundan utanan bir ben miyim
Başakşehir maçında eski fanatiklerden 60 yaşındaki babamı zorla maça çağırdım. Senelerdir maç izlemeyen adamı ikna etim.
Adam TV ye baktığı sırada tam o anda selçuk ile chedjou nun birbirleriyle sürekli paslastigi ve bir türlü oyun kurulamayan dakikalarda denk geldi.

Utandım. Telefon resmen bu türk futbolundan utandım.
Futbol seyircisi gün geçtikçe azalıyor ve kimsede o eski heyecanlar yok.
Ligtv mi artık yenilememeye karar verdim. Bundan sonra kimseye bu sacmaligi izlettirerek vakit kaybı yaşatmak istemiyorum.
B
9 yıl
Vitor pareira nin gömleği
Çok dikkat çekici. Değil mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.