_

Yüzbaşı
01 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
360945 Gün Cezalı
356672 gün 20 s. 25 dk.
Gönderiler Hakkında
_
12 yıl
Ticari araç aile aracı olmaz saçmalığı!!! DİKKAT!!
Öncelikle selamlar tüm forum okur yazarlarımıza

Son günlerde gözlemlediğim kadarıyla ticari araçlara kötü yaklaşım , apaçi aracı yaklaşımı mevcut .

İşi olan alır ticariyi kullanırmış ama özel işi için kullanamazmış!!! Peh gülerim ben buna

Bu ticarilerle hız yapıyorlarmış , yollarda tehlike saçıyormuş vs vs say say bitmez

ÖTV düşükmüşte herkes alıyormuş , peki bu saçmalığa siz ne diyorsunuz ?

edit:

Sizce trafikte tehdit mi ? Sorun yaşadınız mı ?
_
12 yıl
Marka fanları olanlar veya olmayanlar! Onlar neden sahipsiz
Malumunuz forum ilginç bir hal aldı . Yıllardır burdayım bu hale düştüğünü görmedim

Bir kesim VW fanı . Bunlar belli yazmaya gerek yok .

Birkısım Honda başta japon fanı .

Tercihlerdir haddime düşmez karışmak herkes ayrı sever .

Ama Reno , Fiat ın büyük kitleleri olmadığını kötü araba , kalas gibi amiyane tabirler aczolunmakta .

Chevroletinde kendince fanları mevcut dipnotu vermeden geçmeyelim

FİAT'ın Reno'nun Hyundai ın , hatta OPEL în savunucu kitlesi yok.

Bu konuyu ele almak istedim

Saygılarımla

KAZANDİBİ
_
12 yıl
TÜKETİM ÇILGINLIĞI!!!!!
Selam herkese 15 gündür foruma girmiyordum geldim , gördüm aynı tas aynı tarak

O bunu almış , şu bunu .

İthalat başını almış gidiyor.

Yerli tüketim yok .

Üretsende tüketen yok:

Ne oldu bizim insanımız bu hale geldi

Neden bu gösteriş çılgınlığı

Adam 3 katlı apartmanı var ama 100.000 lik arabası yok diye ezik psikolojisine bürünmüş.

Ne yapmamız lazım ,

Bu balon yakında patlar

Sonumuz hayrola

Tüm dostlara selam olsun.
_
12 yıl
2.el C 180 ^\u0027e ne dersiniz ?
2008-2009 c 180 düşünülüyor bir büyük için

Eski aracı ticariydi

Yakıt sorun değil ama konforlumudur .

Bütçe 65-70 arası
_
12 yıl
2012 Fiorino verilip 2008-2009 C 180 alınır mı ?
Dedem Fiorino kullanıyor 2012 model Emotion model ama yaşı kemale ermiş 0 km almasada 2008-2009 temizinde C kasa alabiliriz .

Yakıt önemli mi 10.000 km civarı kullanır

2008-2009 C ler 62-70 arası . Star ve fasci modelleri
_
12 yıl
Bu golf ne hale gelmiş ?
oğaziçi Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazalarında toplam 8 kişi yaralanırken. Kazalar nedeniyle köprü trafiği durma noktasına geldi.
Köprüdeki ilk kaza saat 08:30'da meydana geldi. Bülent Gölpınar yönetimindeki 34 AD 5144 plakalı servis midibüsü, Boğaziçi Köprüsü gişelerinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bariyerlere çarptıktan sonra yan yattı.

Kazada yaralanan 6 kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Sürücü Gölpınar ise polis merkezine götürüldü.

Kaza nedeniyle köprüde 3 şeridin bir süre trafiğe kapanması, Avrupa'dan Anadolu yakasına geçişte trafik yoğunluğu oluşturdu.

Köprüdeki ikinci kaza ise saat 12.00 sıralarında Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na açılan ek şeritte meydana geldi. Alınan bilgile göre, 34 HE 0818 plakalı otomobil Anadolu Yakası istikametinde ilerlerken, ek şeritten Avrupa Yakası'na geçmeye çalışan başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Boğaziçi Köprüsü'nde trafik durma noktasına geldi. Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından araçlar çekildi. Trafik de normale döndü.

FOTOLAR İÇİN :http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1333687&title=bogazici-koprusundeki-iki-kaza-istanbul-trafigini-felc-etti
_
12 yıl
Kullanıp, test edipte \"uçuyor\" dediğimiz otomobilleri listeleyelim
BMW 7.40 benzinli araç adeta uçuyordu

Şimdi mi

sıra sizde
_
12 yıl
Hyundai, En Çok Güven Duyulan Marka
Yüksek üretim kalitesini öncelikli ilke olarak belirleyen Hyundai, otomotiv sektörünün anavatanı olan Amerika’da güvenilirlik alanında ödüller kazanmaya devam ediyor. J.D. Power and Associates’in her yıl Amerika’da gerçekleştirdiği IQS (Initial Quality Study – İlk Kalite Değerlendirmesi) araştırmasının 2009 yılı sonuçlarına göre Hyundai, tüketiciler tarafından “En Güvenilir Lüks Olmayan Marka” seçildi. Hyundai genel sıralamada ise Lexus, Porsche ve Cadillac’ın ardından dördüncü oldu.

Hyundai kullanıcılarının sahip olduğu 2009 model araçlar üstünden yaptığı değerlendirmelere göre belirlenen IQS 2009 araştırmasında, Elantra da kompakt otomobil segmentinin en az problem çıkaran ve en güvenilir aracı seçildi. Ayrıca Hyundai’nin yeni otomobili Genesis, segment ortalamalarının üstünde bir oranla liderliği elde ederken Accent de kendi segmentinde ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.


İlk kez 1986 yılında uygulanmaya başlanan IQS araştırmasında, araç satın alındıktan sonraki ilk üç ay içinde ortaya çıkan kalite problemleri değerlendiriliyor. Araştırmada motor, aktarma organları, fren sistemi, aracın tüm iç ve dış parçaları, kullanım özellikleri, işçilik kalitesi ve tasarım gibi 228 farklı kriter değerlendirmeye alınıyor. Araçlarda ortaya çıkan problemlere müşteriler tarafından belirli puanlar veriliyor ve bu değerlendirme sonucunda toplam puanı en düşük olan firma en iyi sonucu elde etmiş oluyor. Hyundai, 2009′un bu ilk araştırmasında 95 puanı yakalayarak, sektör ortalaması olan 108 puanın çok altında bir sonuç elde etmeyi başardı ve güçlü rakiplerini geride bıraktı. Hyundai, lüks olmayan markalar kategorisinde 2006 yılında elde ettiği birinciliği bu yıl tekrar almış oldu.

Hyundai Motor Amerika Başkanı ve CEO’su John Krafcik, elde edilen sonuçla ilgili şunları söyledi: “Çok güçlü rakiplerimizi kendi pazarlarında geride bırakmak ve birçok bilinen markayı geçmek, Hyundai için çok büyük önem taşımaktadır. Bu sonuç, Hyundai’nin kalite konusunda elde ettiği inanılmaz gelişimi ve yeni araçlarda sağladığı güvenilirliği ispatlamaktadır”.

http://www.traraba.com/2009/hyundai-en-cok-guven-duyulan-marka/


EVET okuyan anlar . Okumayan baştan kaybeder

Hyundai lüks olmayan en güven duyulan araç olmuş , artık başka marka kullananlar düşünsün gerisini

KAZANDİBİ
_
12 yıl
Hyundai Elantra testi ve gözlemler ......
Dünyanın en büyük ilk üç otomobil üreticisinden birisi olma hedefinde emin adımlarla yürüyen Hyundai her yeni modeliyle bu amacına bir adım daha yaklaşıyor. Testimizin konuğu; Güney Koreli üreticinin C segmenti modeli Elantra beşinci jenerasyonu ile yollarda. Marka bu modeli konforun, sportifliğin ve prestijin birleşimi bir araç olarak tanımlıyor. Amerika’da büyük ilgi gören model toplamda 18 farklı ödüle layık görüldü. Avrupa’da ise işi tabi ki daha zor! Yeni Elantra 1.6 litrelik benzinli motor seçeneğinde manuel ve otomatik vites opsiyonları sunuyor.

Tasarım
Markanın akıcı tasarım felsefesini benimseyen model gerçekten iddia edildiği gibi sportifliği ve prestiji bir arada sunabilen bir tasarıma sahip. Keskin çizgilerin akıcı bir şekile sokulduğu gövde yapısında agresif bir hava hakim. Yeni Accent Blue’yu andıran ön tasarımda sportif tasarımlı far yapısı dikkat çekiyor. Yandan bakıldığında eğimli tavan sayesinde gayet şık bir görüntüye sahip Elantra’nın LED’li sinyale sahip aynaları da çok iyi görünüyor. Arka kısımda ise gövdeden bagaj kapağı içine doğru uzanan stop grubu göze çarpıyor. Elantra’nın arka tasarımı çok daha üst segment modelleri andırıyor. 4530 mm uzunluğa sahip Elantra, VW Jetta’dan 11.4 cm, Renault Fluence’den ise 9 cm daha kısa bir otomobil. Aracın 485 litrelik bagaj hacmi rakipleri ile benzer seviyede.

İç mekan
Dış tasarımdaki çizgilerin taşındığı iç mekanda yine sert bir tasarım hakim. Elantra’nın iç mekanına dinamik bir görüntü kazandıran tasarım kesinlikle sıradışı. Orta konsolda neredeyse tüm Hyundai modellerinde ortak kullanılan ses sistemi yerini almış. Mavi aydınlatmalar bu Hyundai modelinde de kendilerine yer bulmuş durumda. Kolay anlaşılır kumanda elamanlarına sahip klima sisteminin altında kapaklı bir göz bulunuyor. İçerisinde USB-İpod bağlantısını barındıran bu kısım çok iyi düşünülmüş. Orta konsolun en üstündeki dijital saat ise iyi görünmüyor. Bu kısım hiç olmasa daha iyi bile olabilirdi! Dikkatimizi hemen yeni direksiyon simidi çekiyor. Dört kollu tasarlanmış direksiyon simidinin üzerindeki çok sayıda düğme alışıldıktan sonra büyük rahatlık sağlıyor. Gözümüzü biraz daha aşağıya kaydırdığımızda ise alüminyum pedal takımı gözümüze takılıyor. Kırmızı siyah koltuk döşemeleri ve alüminyum görünümlü kısımlar da iyi görünüyorlar. Hyundai’nin bahsettiği sportiflik bu kısımlarda bize göz kırpıyor aslında.


Araç içerisinde kullanılan malzemelere baktığımızda; konsolun üst kısmında yumuşak yapılı ve sınıf standartlarını karşılayan kalitede bir malzeme kullanılmış. Kapı içlerinin yapısı ve kullanılan malzemeler tatmin edici. Yeni Elantra anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği sayesinde sürücüsüne anahtar aratma derdi yaşatmıyor.
_
12 yıl
3 yıldır bakım yapılmayan araç ilerde sorun yaşarmı ?
Abimin 2009 yılında aldığı aracı var , arac 2009 Focus dizel . Aracı 6000 km de az kullandığından hiç servise götürmedi , hatta yakıt dışında araca hiçbirlşey yapmadı .

Sevislerin para oyununu biliyorum diyor ve kullanmadığından servise gitmiyot . yolada gitmeyecek ilerde sorun olrumu ? satarken sorun değil zaten km az.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.