B

Onbaşı
28 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
13 yıl
EGE SAHİLLERİNDE GİDİLECEK YER TAVSİYELERİNİZ
Arkadaşlar herkese selamlar. Öncelikle size bu yaz yapacağım tatil planını anlatayım; 2 haftalık tatilimize arabamızla İzmir'den yola çıkarak başlayacağız. Güney'e doğru Aydın-Muğla ve belki de Antalya güzergahında bu yolculuk devam edecek. Bu yolculukta daha önce hiç gitmediğimiz koylara gideceğiz. Hiç kimsenin olmadığı kıyılarda çam ağaçlarının gölgesinde kahvaltımızı yapacağız, öğle yemeğimizi yiyeceğiz ve belki de tuttuğumuz balıkları mangalımızda pişireceğiz. Bu tatil için daha önceden hiçbir otel veya pansiyonda rezervasyon yaptırmadığımızdan o an itibariyle nerede yorulursak ve mola vermek istersek oradaki bir pansiyonda gecelik konaklayacağız.

İşte burada sizlere çok büyük bir iş düşüyor. Şöyle ki; ben bu güzergahta yani İzmir - Muğla(Fethiye) (ve belki Antalya Olimpos' a kadar gidilebilir) arasında sizlerden yukarda anlatmak istediğim gibi el değmemiş bakir kalmış koyların isimlerini ve yer tariflerini istiyorum. Belki bu arada sadece koy ve kıyılar değil küçük ama görülmesini şiddetle tavsiye edeceğiniz tarihi yerler, küçük şirin kasabalar veya konaklamalar için otel, motel, pansiyonların da isimlerini ve yerlerini yazarsınız, çok da mutlu olurum. Öyle yerler söyleyin ki şu 2 hafta bana senenin bütün zihinsel yorgunluğunu attırsın bünyede sadece fiziksel yorgunluk kalsın.

Kaç senedir böyle bir tatilin hayaliyle yaşıyorum. Sizlere güveniyorum. Şimdiden teşekkürler.
B
14 yıl
ACİL YARDIM
Sevgili toshibamın ekranında aşağıdaki gibi bir uyarı alıyorum ve bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor. Elimde recovery cd si de var ancak format da atamıyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. İyi geceler.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
14 yıl
ALINIK TATA-VİSTA(AURA) (Sizce mantıklı bir seçim mi?)
Öncelikle herkese kolaylıklar dilerim. İzmir'de 2011 model 10.000km de 1.3 dizel motorlu garantisi devam eden Tata / Vista araç buldum. Fiyatı ise 17.000TL' dir. Sizce bu aracı bu fiyata alırsam pişman olur muyum? Alıdığım zaman üzerine biraz daha koyup (1000-1500 TL) satışa sunsam alıcı bulur muyum? Bu konuda bana biraz fikir verirseniz sevinirim. Herkese kolaylıklar dilerim.
B
15 yıl
MEMURDAN LPG\u0027li 2004 FİESTA, MASRAFSIZ (ARAÇ SATILMIŞTIR)
ARAÇ BAŞKA BİR KURUM VASITASIYLA SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜR EDERİM.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.