H

Onbaşı
25 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
11 yıl
Kaçak Akım Rölesi Arızası Hakkında
Arkadaşlar merhaba;

Elektrik işinden anlayan arkadaşlara bir sorum olacak. Evin dışındaki sigortada bulunan kaçak akım rölesinde atmalar oluyordu. 1 gün sürekli atıyor. 2-3 gün atmıyordu. sonra tekrar atıyordu. Genelde de hava kararmaya başladığında yapıyordu. Neyse elektrikçi ile görüşerek daha kaliteli olan legrand marka sigorta ile değişim yapıldı. Ancak fatura geldiğinde anormal bir yükseliş gördüm ki kullanımımda öyle aman aman bir artış yoktu.

Acaba arızalı olan kaçak akım rölesinin elektrik kullanımına negatif bir katkısı olmuş mudur (arızadan dolayı daha fazla eletrik çekmesi vb.) ya da başına böyle bir şey gelen biri var mı tecrübelerini aktarabilir mi?

Şimdiden teşekkürler..
H
15 yıl
Arkadaşlar ios5.0.1 versiyonunu yukledikten sonra cabuk sarj bitme problemi yasayan var mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.