W

Çavuş
24 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
10 yıl
ps4 e uncharted 3 multiyi bekleyenler
Merhaba arkadaslar;

Bu konu açıldı mı daha önceden bilemedim.Bu konuyu açma nedenim ,benim gibi ps3 te uncharted3 multi oynaıp ps4 konsolunda sapa oturanlar

Çünkü yaklaşık 2 yıldır uncharted 3 multi oynadıktan sonra tüm mirasları yaptıktan sonra,kısacası oyunun herşeyini öğrendikten sonra yeni konsalda muadilini bulamamak beni konsoldan uzaklaştırdi (not: çocukla ilgileniyorum zaten bu aralar ayrı :) ) kısadan hisse benim gibi bekleyenler için duyumlar için böyle bir konu acma gereksinimi duydum.

Ayrıca Last of Us gibi uncharted icin de bir remastered çıkacakmış diye duydum , zaten ara ara takipteyim ama hala kesinleşen bir acıklama duyrulmadı sadece söylentiden ibaret.

Sonuç olarak böyle bir başlık dursun belki lazım olur benim gibi düşünenler icin..
W
11 yıl
GTA 5 atomıc code sorunu
Merhaba arkadaslar ,

Dun aldığım oyunda atomic blimp code kısmını redeem code kısmına girdigimde hata (invalid code) ile karşılaştım, bu konuda yaptığım araştırma sonucu yabancı forumlarda da bu sorunla karşılaşanlar olmuş.Bu konuyu acma sebebim burada da ,bu olay başına gelen biri olup olmadığı ve cözume ulaşıp ulaşmadığı bu konuda sizlerden paylaşım bekliyorum eger code u giripte basarılı olan varsa olanlarıda bekliyorum ki cozum icin ortak bir sonuca ulasalım.
W
11 yıl
lg lm860v yardım
İyi Geceler arkadaslar;

Kısaca yardım icin buradayım aldıgım urunde akıllı kumanda uzerınden internete girdigimde sık kullananlar kısmında milliyet var,tıkladıgımda ise cıkan sayfada 2011/11/04 yazıyor ve 2011 ın tarıhı var sımdı bunu gorunce mıdem bulandı ve urunun arkasına baktıgımda ise ekim 2012 manufactured yazıyor ne yapmalıyım bu konuda yol gösterirseniz sevinirim.

Saygılar;
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.