G

Çavuş
21 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
Araba ile Istanbuldan Ege Turu
Selamlar,
4 yaşında ki oğlum ile birlikte 6 gece 7 gün sürecek olan ve araba ile sürdüreceğimiz bir gezi planlıyorum. Mayısın son haftasını planlıyorum ve Istanbul'dan çıkıp Çanakkale üzerinden İzmiri'de kapsayan bir yolculuk olacak ve Istanbul'da tekrar son bulacak. Bilgisi olan arkadaşlardan çocuğumuda göz önüne alarak görülmesi gereken yerlerde dahil olmak üzere bir seyahat güzergahı tavsiyesinde bulunmalarını rica ederim.
İyi forumlar.
G
11 yıl
Anakart + Kasa Tavsiyesi
Merhabalar,
Parçalamak zorunda kaldığım bir laptopum var (dı) :)
İçinden işe yarayacak parçaları aldım ve kendime bir htpc yapmak istiyorum.
Elimde ki malzemeler :

Intel P6100M işlemci / 2ghz / Mobil işlemci
3 GB DDR3 Ram
320GB SATA HDD


Bu malzemeleri kullanarak HTPC yapmayı planlıyorum. Elimdeki malzemelere uygun / ve tabiki bütçeme uygun kasa ve anakart tavsiyelerinizi rica edeceğim.
Şimdiden teşekkürler.
G
11 yıl
Iphone için 100 TLye kadar kulakiçi kulaklık tavsiyesi
Selamlar arkadaşlar,
100 tlye kadar fiyatı olan iphoneda kullanmak için miktofonuda olan bir kulaklık tavsiyesi rica edeceğim. Forumu baya okudum ep630i ön planda bu fiyat aralığında, ancak acelem yok, yurtdışından güvenilir bir site tavsiyeainde bulunursanız( alacağım ürünü bana göndereceklerine emin olduğunuz-gümrükte takılma sorunu olmaz heralde bi kulaklığın) onuda dinlerim.
Teşekkürler, selamlar.
G
12 yıl
Puro hakkında / Tavsiye / Yer ?
Selam arkadaşlar,

Istanbul'da kaliteli puro alabileceğim yer tavsiyesinde bulunmanız mümkünmüdür?
Backwood ve belmond gibi pekde puro kategorisinde sayılmayacak ürünler denediğim oldu, yada ucuz yollu çakma purolar(çakma olduğuna eminim :)) ancak açıkcası biraz daha iyi ürünler denemeyi/bulmayı ümit ediyorum. Orjinal olması şartı puro önerisi ve temin edebileceğim bir yer tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?
Free shopdan alma şansım yok, ayrıca forumda baya aradım ve bir kaç arkadaş gördüm bu konu ile ilgili oldukça bilgi sahibi olan, onlarda bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
Selamlar..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.