L

Binbaşı
06 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
10 yıl
su pompasının tahliye hortumundan su versek krank dönermi?
arkadaslar soru basit, halk arasında pat pat diye bilinen, dere ve gollerden suyu taralalara çeken mekanizmayı alsak, içten yanmalı veya elektrikli motor aksamını söksek ve tahliye borusundan basınçlı su versek, elektrik üretiminde kullanmak üzere dönen bir krank milimiz olabilirmi?
L
12 yıl
DÜNAYNIN EN İYİ VE ÖNEMLİ BELGESELLERİNDEN BİRİ ARTIK TÜRKÇE ALT YAZI İLE
arkadaşlarım bu önemli belgeselin alt yazısını türkçeye çevirdi,
belgeselin adı WATER THE GREAT MYSTERY (SU, BÜYÜK GİZEM / SUYUN GİZEMİ)

BELGESELİN TORRENT LİNKİ

http://****.org/torrent/4958638/Water_the_great_mystery

DOWNLOAD ETMEK İÇİN (sayfanın alt tarafında 700.9 mb lik mp4, 364 mb lik ogg ve 414.3 mb lik mp4 olarak isteğe göre indirilebilir)

BUDA ARKADAŞLARIMIN ÇEVİRİSİ

http://www.opensubtitles.org/tr/subtitles/4447621/water-tr


lütfen izleyin vede çevrenizdekilere izletin, alt yazıyı başka sitelere de upload eden olursa makbule geçer.

izleyenler yorum yaparasa daha çok kişinin izlemek isteyeceğini düşünüyorum...

herkese iyi forumlar...

edit: *** lara arada bosluk bırakmadan t h e p i r a t e b a y
L
14 yıl
Topraklama icin birkac soru
arkadaslar su an bulundugum yere toprak hatti cekmemiz lazim, 1 metrelik paslanmaz celik bir boruyu cevresini komur ile kapladiktan sonra topraga gommemiz gerekiyor diye biliyorum (yanlisim varsa duzeltin)

su an hindistandayim ve 1 metrelik paslanmaz celik boru(tel) oldukca pahali. ve hatti cekecegimiz yer bir golun ustundeki bir ada.

topragin 20 cm altinda drek olarak su var 1 metrelik bir cukur acsam icine paslanmaz celik tencere kapagi koysam ve komur olmasa sizce calisirmi?
L
14 yıl
need for speed undercover on;ine hangi sitede oynayabilirim
arkadaslar soru acik online need for speed undercover oynamak istiyorum imkani varmi?
L
14 yıl
hindistanda uydu karti ile dowload yapabilirmiyim
arkadaslar su an hindistandayim ve burda internet cok pahali,

1 film indirmek icin bilgisyara kart takmayi dusunuyorum, burdaki uydulardan bu isi yapabilirmiyiz,

2 asil soru araci yerler varya 15 dolar falan gibi rakamlar oduyosun ne istersen indiriyosun, ulkemizde de bu isi super online yapiyorya, mesela ben bunu super online dan alsam hindistanan cekermi?
L
15 yıl
laptop dan sokulup formatlanan hdd ye win kurma sorunu
arkadaslar elimde bi lap top var, diski external bi kutuya konup formatlamıs(windows acılmıyomus sahibide cıkarıp baska bi makinede formatlamıs), lap top ın cd surucusu hic bi diski okumuyor, ve lap top ı actıgınızda, win/sytem32/---.dll yoktur gibi bi hata veriyor ve herhangi bi tusa basınca reset atıyor.

ne yapmalıyım?
L
15 yıl
laptop dan sokulup formatlanan hdd ye win kurma sorunu
arkadaslar elimde bi lap top var, diski external bi kutuya konup formatlamıs(windows acılmıyomus sahibide cıkarıp baska bi makinede formatlamıs), lap top ın cd surucusu hic bi diski okumuyor, ve lap top ı actıgınızda, win/sytem32/---.dll yoktur gibi bi hata veriyor ve herhangi bi tusa basınca reset atıyor.

ne yapmalıyım?
L
15 yıl
3 boyutlu yazıcı?
konuyu nereye acacagımı tam cozemedim ama en mantıklı bura geldi.

arkadaslar discovery channellda prototype this die bi program varya, bu haftanın bolumunde adamlar bir alet kullandı 3 boyutlu yazıcı diye, ve su gecirmeyen birbiri icine gecmeli, yani kapagı olan bi kutu bastı boyle printer gibi bi alette...

aklım cıktı bunun calısma mantalitesi nedir, nasıldır, neden?
L
15 yıl
motor tavsiyesi lutfen
herkese merahaba,

uzatmadan konuya giricem, yaza en az 1 makine almayı planlıyorum kisiligim, ruhum ve imajım tam bir choper kullanıcısı nasipse ilerde bi tane yaptırıcam, secim yapamadım bi tarafım kymco venox, bi tarafım bmw endura diyor, kalbimse bmw k 1200 r diyor.

simdi gelelim sorulara k 1200 r lar 30 bin lira civarı paradan 2. el temiz bulunuyor gozu karartıp bu makineyi alimmi, burda soyle bi sorunum var aldıgım makine ile bi orta asya turu iste iran, pakistan, hindisatan, nepal ve cin dusunuyorum bundan bi 6 ay sonrada canadadan girip guney amerikadan cıkmayı planlıyorum yani bindigim makineye guvenmeliyim, k 1200 r cok komplex bi makine yok suspansion ayarı, elcik ısıtıcısı kıl yun bunlar basıma dert acarmı bide bu makineye bu kadar para vercegime bi tane kymco venox bi tanede gene saglam bi enduro alıp venox u gundelik hayatta enduroyu da uzun yoldamı kullanmalıyım, k 1200 r ile sehir ici trafikte zorlanırmıyım (ankarada yasıyorum) umarım derdimi anlatabilmisimdir simdiden tesekkurler
L
15 yıl
zenergy nedir diyenlere
ogretmenim Master Jin Her ve esi Sung Li nin buldugu tekniklerin ismidir. bu topic i biri ne oldugunu merak eder ve arama yaparsa diye actım.

ayrıntılı bilgi almak isterseniz lutfen kisisel mesaj veya e mail atın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.