Z

Teğmen
20 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
geçen yıl
Süresiz IPTV hakkında bilgisi olan
< Resime gitmek için tıklayın >
arkadaşlar yeni bir uygulama çıkmış uzaktan bağlantı yoluyla tüm platformlar android sistemi yükleniyor. satıcı iptv olmadığını iddia ediyor. tam olarak bu nedir bilgisi olan var mı acaba...

görsel
Z
2 yıl
Epson yazıcı boş kağıt çıkarıyor
Arkadaşlar yazıcı Epson L210, ne yaparsam yapayım boş kağıt veriyor yazdırma kafası yazıyormuş gibi yazma hareketini yapıyor, kartuşlar dolu, hortumlarda hava yok, kartuş püskürtme uçları açık bunu defalarca kontrol ettim, defalarca yoğun temizleme yaptırdım hatta fazla mürekkep atık pedleri dahi doldu, yani püskürtme uçları açık. Bilgisayarda kurulu olan yazılımdan kaynaklı olabilir düşüncesi ile bilgisayar bağlantısını kesip direkt fotokopi çekme özelliğini kullanayım dedim sonuç değişmedi. Ne yaparsam yapayım baskı kafası yazıyormuş gibi hareketler yapıyor fakat kağıt üzerinde bir nokta dahi leke yok. En küçük bir mürekkep izi olsa püskürtme uçları tıkanık diye düşüneceğim fakat hiç kağıt üzerinde nokta leke oluşmuyor. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Z
3 yıl
Yazıcı Baskı önizleme sorunu
Arkadaşlar yıllardır kullandığım yazıcıda bugün garip bir problemle karşılaştım. Yazdırmak istediğim belge ilk ekranda normal görünürken yazdırma öncesi baskı önizleme de resmin bir kısmını göstermiyor ve çıktı aldığımızda yine o bölgeyi boş bırakıyor... Canon mp230 yazıcı driverını silip tekrar yükledim, fakat değişen bir şey olmadı.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Z
3 yıl
Laptop HDDsini harici yaptım.pc görmüyor
Arkadaşlar merhaba. HP marka laptopuma SSD taktım. Üzerinden çıkan HDD yi ise kutu alarak harici HDD yaptım.. fakat bilgisayara taktığımda sadece harf görünüyor kapasitesi görünmüyor hiçbir şekilde biçimlendiremiyorum sürekli hata veriyor. E sürücüsü.
< Resime gitmek için tıklayın >
Z
4 yıl
Kısa süreliğine ücretsiz üyelik veren torrent siteleri
https://www.darkasnight.cc/?p=home&pid=1

arkadaşlar bu site kısa bir süre önce kurulmuş şu anda ücretsiz üyelik veriyor tavsiye ederim çünkü belli bir süre sonra ücret ödeyerek üyelik almak zorunda kalabilirsiniz. Film,müzik belgesel ,oyun indirmeye ve izlemeye meraklı arkadaşlara duyurulur....
Z
4 yıl
Mi5s üst çubuk\u0027ta yeni bir şey belirdi
arkadaşlar telefonun üst tarafında renkli çizgilerden oluşan bir grafik
< Resime gitmek için tıklayın >gibi bir şey ortaya çıktı bu nedir ne işe yarar nasıl kapatılır
Z
5 yıl
Tivibu sinema kanalları kapandımı...
Tivibuya yakın zamanda dahil olan sinema kanalları eklenince yaklaşık 20 tane sinema kanalı olmuştu fakat dün tivibuya ait sinema kanallarının listeden çıkarıldığını gördüm.
Z
5 yıl
Tivibu uydu Fox grubu kanalları
Arkadaşlar biliyorsunuz birçok kişi Tivibu uydudaki Fox grubu kanallarını izleyemiyor, bu sıkıntı ile ilgili defalarca Tivibu müşteri hizmetlerini aradım fakat sonuç alamadım, bu sefer Fox gruba mail attım Sağ olsunlar Çok hızlı şekilde dönüş yaptılar, sorun çok basit fakat Tivibu müşterilerini bilgilendirmiyor, Hatta kendileri bile farkında değil, mevcut fec değeri 3/4 olarak karşımıza çıkıyor fakat manuel frekans girme bölümünden fec değerini 2/3 yaptığınız zaman sinyal 70 70/80 lere çıkıyor..
< Resime gitmek için tıklayın >
Z
5 yıl
History 2 kanalı
Arkadaşlar tivibu'da history channel da sürekli history channel 2 kanalını reklamı var yayına girdimi hangi platformda ,frekansı ne bilgisi olan var mı acaba
Z
5 yıl
Tivibu türk kanalında açıklama sesi
arkadaşlar Tivibu turk kanalında film izlerken arka planda bir ses sürekli filmi anlatıyor bu özelliği nasıl kapatılıyor muhtemelen görme engelliler için yapılmış bir uygulama galiba
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.