S

Çavuş
18 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
Yakın Doğu Üniversitesi
İkinci tercihte yakın doğu zihin engelliler öğretmenliği tercih eden var mı arkadaslar?
S
12 yıl
Öğrenci İçin Kredi Kartı##
Arkadaslar öğrenci için en ideal kredi kartı hangisidir banka kartı mı almalı kredi kartımı biliyorum bi çok arkadasımız bu sorunla karsı karsıya bilen kullanan cevaplarsa çok makbule geçecek.
S
12 yıl
Yardımcı Olurmusunuz?
Arkadaslar öncelikle makinamı alalı 4 ay oldu büyük bi yol kaydettim fotoğrafçılıkta fakat hala eksiklerim var biliyorum forumdonanım sayesinde ilerlettim diyebilirim yardımcı oldunuz tekrar teşekkürler ama ilk zamanda şimdi de photoshop olayını kavrayamadım diğer fotografcılar fotografın sağ altına photography şeklinde fotograf makinası gibi simgenin yanına reklam yapıo bende yapmak istedim aradım taradım hiç bi yerde yok ismim selçuk yapacak yada anlatacak arkadas varsa çok sevinirim.
S
12 yıl
eyeQ wireless mause
eyeQ wireless mause aldım bugun teknosadan usb ye takılan yeri girmiyor zorladım ters cevirdim ne yaptıysam olmadı aynı sorunla karsılasan oldu mu yardım edermisiniz??
S
12 yıl
E72 Mi E6 mı?
Evet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum E6 mi E72 mi?
S
12 yıl
Telefon Yardımı!!!
Arkadaslar telefonum oldukça eskidi artık yenisini alma vakti geldi dedim ve telefonlara göz attım mağazaları gezdim klavyeli telefonlar hoşuma gitti blackberry yada nokia alacagım bütçe 900 tl bu fiyata 9700 BB mı Nokia e6 yada e72 mi . E72 için mağaza görevlisi bu telefon artık üretilmiyor gibi bişeyler söyledi bu ne anlama geliyor?

bir sorum daha var nokia mı ? BB mi ? artıları eksileri nedir bu iki markanın


Teşekkürler
S
12 yıl
görüntü
d5100 makinam var bir nesneyi çektiğimde ya ön net yada arka net çıkıyor ikisi birden net olması için ne yapmam gerekiyor?
S
12 yıl
Nokia 1203
Nokia 1203 almak istiyorum fakat hiç bi mağazada bulamadım nereden bulabilirim acaba bilgisi olan var mı
S
12 yıl
Canon mu Nikon mu girin..
Arkadaslar yaklaşık 1 aydır araştırıyorum ve 2 makina arasında kaldım Canon 550D mi Nikon D5100 mü kulllanan arkadaslar bi yardımcı olursa çok çareisizim
S
12 yıl
Antalya Apart
Biz 3 arkadas antalya da apart arıyoruz denize yakın yanında alışveriş merkezlerinin oldugu fiyatın uygun oldugu bi apart arıyoruz bilgisi olan paylaşırsa seviniriz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.