T

Binbaşı
05 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
MATE 9 vs LG V20
Herkese merhaba,

Çok merak edilen konu hakkında kullanıcı deneyimlerimi paylaşmak isterim, lg v20yi dün bir telci arkadaşımdan hediyeli kutulu olarak aldım ve bugün veda ettim, mate 9 bence daha üstün olduğu için onu kullanmaya devam ediyorum, benim için en önemlisi kameraydı, v20 ve mate ile her ortamda 100den fazla foto çektim karşılaştırdım bilgisayarda ve mate açık ara öndeydi, hele selfilerde dehşet fark vardı, mate ile 6saat ekran süresi ve 17 saat kullanım aldım hat takılı, 2 mail açık,wifi açık ve sosyal medya, oyunla işim olmaz o yüzden birşey diyemem. Matein hoparlörleri stereo, 4 adet mikrofonu var, emui ilk kez kullandım ve htcden bile daha akıcı diyebilirim,harikaydı,ekranı büyük keyif, full hd çözünürlüklü olmasını eleştiren çok olmuş da v20 ekranından daha güzel duruyor, 2 aynı fotoyu zoom yapıp baktım ekranlarda hiçbir eksisini görmedim. Stereo hoparlörü,kamerası, dizaynı,pil süresi bence matein artıları kesinlikle.

V20ye gelecek olursam önceki telim v10idi cidden apayrı cihaz olmuş ama kullanım olarak tamamen aynı cihazlar o yüzden hiç cezbetmedi. Acayip ince ve hafif, mateden de hafif, menüde iyileştirmeler yapılmış ama mate daha akıcı, v10dan daha iyi. Galeri uygulaması,parmak kilidiyle resimleri kitleme gibi ince ayrıntılar v20de olan matede olmayan önemli özellikler. Ön ve arka kameradaki geniş açılı objektifler harika ve çok keyifli, ama resim kalitesinde matein yanına yaklaşamıyor, normal kullanıcı için oldukça yeterli. 1 senedir v10,arada note 7 sonra yine v10 kullandığım için haksızlık etmek istemem ama sanki yabancı forumlarda da yazıyor, v10 kamerası daha iyi gibi, v20 çok eleştirilmiş. Ön kamerası v10dan daha da geniş açılı, tek kamera olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmış lg. Sesi mono malum, video ve mikrofonu denemedim. Ekran renkleri çok iyi, hiç bahsedilen o mavilik yok. Pili v10dan çok daha iyi gidecek gibi belli ama denemek için vaktim olmadı. 2. Ekran parlaklık artmışve fontlar büyümüş çok güzel olmuş. Kısacası v10dan sonra geçilir hele o korkunç pilden sonra hemen geçilir. Mate 9 şu anda hala yok ve ben 2350ye aldım kayıtsız garantisiz, en az 4ayım var zaten diğer hatla 8ay kayıtsız kullanabilirim, burada lgnin ciddi avantajı var, note 8 çıkana kadar bana fazlasıyla yeter. Lgnin aksesuarlarına da en fazla 250lira verirler unutmayın, ben kulaklığı 150liraya almıştım, kamera da zaten 300e satılırken ölücü telciler en fazla 100verirler, ama yine de hem tr garantili, hem faturalı mal almak isteyene v20 çok iyi fiyatla geldi bu fiyatların uçtuğu dönemde. Karar sizin, alacak arkadaşlara umarım yardımcı olurum...
T
12 yıl
satıldı
satıldı
T
12 yıl
Piranha tablet yeniden Daybuydayde...
T
12 yıl
astra 1.4t 140bg otomatik yakıt değerleri
Arkadaşlar, lütfen bu araca sahip olanlar yok bilgisayarındaki özellikle İstanbul'da olan varsa, ortalama yakıt tüketimi ne gösteriyor? Bugün gedizlerde denedim, test aracında ortalama 9litre diyordu, biraz fazla geldi bana.
T
13 yıl
3G/3GS İÇİN 4..2.1 UNLOCK 1 DK ÖNCE ÇIKTI!!!
T
14 yıl
DELL MİNİ 1012 FIRSATI
Ne dersiniz arkadaşlar, fiyatı 470tlye geliyor carrefour axessin %8 kdv kampanyasından da 50tl puan yüklenince, bedava değil mi bu özelliklere?

http://www.carrefour.com.tr/resim/kampanyalar/Temmuz2010/FirsatSayfasi.jpg
T
15 yıl
Samsung 50a557 hakkında
Arkadaşlar selam,

Bu plazmayı almak istiyorum, ibde hem fiyatı çok uygun hem full hd hem de gayet uygun f/p oranı var. Playstation 3 ve kabloluda kullanacağım siz ne dersiniz? Bu arada 2500tl nakit fiyatı.
T
15 yıl
Philips 47pfl7403 veya Sony 46-52v4000
Arkadaşlar bahsettiğim tvler arasında kaldım. Dijitürk ve kablo ile izleyeceğim. 46"sony 3000ytl, 47"philips ve 52"sony 3800ytl. Philips çok ağır basıyor özellikleri yönünden ve de 100hz ben çok beğendim görüntüyü. Siz ne tavsiye edersiniz? Açıkçası bu saatten sonra o kadar para verip de 100hz olmayan tv istemiyorum. Sürekli okuyor ve inceliyorum, çok arkadaşa da danıştım sony forumunda ancak v4000lerin dijitürk ve uydu performansı hiç tatmin etmedi beni. Siz ne önerirsiniz? Philipsin lcd üretimini durdurduğu doğru mudur?

Teşekkürler herkese...
T
15 yıl
VAIO SZ750 Müzik cdsi okumuyor
Selamlar,

Dün almış olduğum orijinal müzik cdlerini bilgisayarım okumuyor, hiç cdyi bile görmüyor. Ancak cd çalışıyor müzik setinde. AYrıca bilgisayarda başka cdler de çalışıyor, almış olduğum yeni çıkan yaşar cdsi çalışmıyor. Bunun yanında ıssız adam film müziklerini de almıştım en başta o da çalışmamıştı aynı bunda olduğu gibi ancak açtım kapadım bikaç kez bilgisayarı ve çalıştı,nedenini anlamadım ama yaşarda çalışmıyor.Herhangi bir güvenlik kilidi olabilir mi kopyalamaya karşı eğer öyleyse diğerini de hiç görmüyordu ancak birkaç denemeden sonra okuyabildi ama bunda tık yok. Bu arada aynı denemeyi başka veri ve ses cdleriyle yaptım anında okuyor yani cdromda sorun yok.Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
T
15 yıl
2 metreden izlemek için lcd tavsiyesi
Arkadaşlar izleme alanım 2metre uzaklıktan, 32"diyorlar ama çok küçük geliyor gözüme,en uygun 37 veya 40" gibi duruyor siz ne dersiniz? 32den büyüğü gözümü yorarmış ama ben almışken büyük olsun istiyorum.Önerileriniz ve marka model tavsiyeniz için teşekkürler. Bu arada bütçem 2000ytldir en fazla.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.