G

Er
13 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361175 Gün Cezalı
356557 gün 9 dk.
Gönderiler Hakkında
G
13 yıl
hashus1099\u0027un namı büyüdü Google\u0027ı aştı
Artık google'a hashus1099 yazdığımızda google'ın arkadaşı tanıdığını fark ediyoruz isteyen denesin.
G
13 yıl
20 Misli Oynadığım kuponlarım
Merhabalar Bundan böyle 20 misli ve 2 maçlı yaptığım kuponları burada paylaşıcam bundan sonra yavaş yavaş kazanmaya karar verdim ona göre oynayacağım

NOT:Ben Gamesliga'dan oynuyorum Oranlar iddaa'nın oranları değildir.


1.KUPON
Liverpool-Manchester United 1.5 üstü 1.30
Bayern münich-Wolfsburg h1 1.50

YATIRILAN:20 TL
KAZANÇ:39 TL



2.KUPON
Germinal B.-Anderlecht 2.5 üstü 1.80
Real madrid-Zaragoza 3.5 üstü 1.50

YATIRILAN:20 TL
KAZANÇ:54 TL
G
13 yıl
Keşanlı Ali Destanı Kanal D Cumartesi 21:00
Benden başka izleyen yok mu acaba ya dizinin 7.bölümü geldi hala konu açılmamış neyse bu da konumuz olsun







< Resime gitmek için tıklayın >

Kanal D, Haldun Taner’in yazdığı, "Keşanlı Ali Destanı"nı 10 Aralık'ta dizi olarak ekrana getirecek. Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı dizide, Keşanlı Ali’yi Nejat İşler, Zilha’yı ise Belçim Bilgin canlandıracak. Peki ama, "Keşanlı Ali Destanı"nda ilk Ali ve Zilha rollerini kimler oynadı? Nerelerde sahnelendi? Yönetmenliklerini kimler yaptı?

İşte, dünden bugüne, kilometre taşları ile "Keşanlı Ali Destanı"!

"Keşanlı Ali Destanı" ilk kez 1964 yılında sahnelendi
Kanal D’de, dizi olarak ekrana gelmeye hazırlanan "Keşanlı Ali Destanı" ilk olarak 1964 yılında, Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatrosu’nda sahnelendi. Genco Erkal tarafından sahneye konan "Keşanlı Ali Destanı"nda, Engin Cezzar Keşanlı Ali karakterini, Gülriz Sururi ise Zilha karakterini ilk canlandıran sanatçılar oldular. 1987 yılında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Ferhan Şensoy’un sahneye koyduğu oyunda Keşanlı Ali’yi Erhan Yazıcıoğlu, Zilha’yı ise Zeliha Berksoy canlandırdı. Oyun, 1984 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahnelendi. Yücel Erten’in yönettiği oyunda Keşanlı Ali'yi Rüştü Asyalı, Zilha’yı ise Gülenay Akşar canlandırdı.Yücel Erten, 2006 yılında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sergilenen oyunun da yönetmenliğini yaptı. Bu oyunda Zilha'yı Meriç Benlioğlu canlandırırken, Engin Alkan da Keşanlı Ali'yi canlandırdı. "Keşanlı Ali Destanı" bu oyunların dışında, yurt içinde birçok tiyatroda, defalarca sahnelendi Oyun, günümüzde de sahnelenmeye devam ediyor. Suna ]Pekuysal, Savaş Dinçel, Umur Bugay, Uğur Kıvılcım, Tanju Tuncel, İsmet Ay, Aydemir Akbaş, Şevket Altuğ, Selçuk Yöntem gibi tiyatro dünyasının birçok duayen ismi de yıllar içerisisinde oyunda rol aldılar.



7.BÖLÜM FRAGMANI

Videoyu izlemek için tıklayınız




BÖLÜM ÖZETİ
Keşanlı Ali, mahalleye kahvehane açıyor
Cumartesi 21:00

Keşanlı Ali’nin mahallede yeni bir kahvehane açacağı haberi bomba etkisi yaratır. Başta Sipsi olmak üzere Teke Kazım ve Çakal Rüstem bu durumdan hiç haz etmemekle birlikte, seslerini de çıkartamazlar. Sineklidağ’ı terk edip Nişantaşı’nda iş yeri açma hayallerine dört elle sarılan Zilha ‘ya, diktikleri elbiseleri sattıkları dükkandan kötü bir haber gelir. Keşanlı Ali bir yandan kahvehanenin tadilatı ve açılışı ile ilgilenirken diğer yandan da Zilha’yı son bir kez ikna etmeye uğraşır. Fakat Zilha işi yine yokuşa sürünce Ali bu kez fena sinirlenir ve bütün köprüleri atar. Hasibe’den kendisine gelin, kendine de eş bakmasını ister. Sonunda duaları ve adakları kabul olan Hasibe hemen hamama kız bakmaya gider. Keşanlı Ali, kısa bir süre içinde kahvehaneyi görkemli bir açılışla faaliyete geçirir. Artık mahallede yepyeni bir sayfa açılmış, rekabet kızışmıştır. Karşılıklı olan iki kahvehaneden hangisi iyi ise mahalle sakinleri onu tercih edecektir. Fakat açılışa bir tek Zilha gelmez. Bu arada Sipsi’nin memleketten bir akrabası yanına gelip ondan iş ister. Hüseyin yakışıklı ve Sipsi gibi uyanık bir tiptir. Mahalledeki bu yeni kişi Zilha’nın da gözünden kaçmaz. Önce Zilha sonra da Ali peş peşe düşünmeden yaptıkları konuşmalarla Şerif Abla’nın kalbini fena kırarlar. İkili, Şerif Abla’nın gönlünü almak için harekete geçerler. Bunun içinde eski ve tadilat isteyen helayı gizlice el birliği ile yenilerler. Tüm bunlar olurken Teke Kazım ve Çakal Rüstem de boş durmayıp, mahalle muhtarlığına adaylıklarını koyarlar. Ancak son anda mahalle muhtarlığına hiç beklemedikleri biri daha talip olur.
G
13 yıl
Otorite\u0027 22 ocak 2012 Kuponum
334 Manchester city-Tottenham H1 3.15 MS 3-2
341 Cagliari-Fiorentina 0 2.80 MS 0-0
346 Udinese-Catania 1 1.55 MS 2-1
350 Rayo vallecano-Mallorca 0 3.10
364 Brescia-Nocerina 1 1.65


3 TL Tutarsa 209 TL

Kesin tutar gibi bir düşüncem yok çoğunluk gibi zevk için oynuyorum.
G
13 yıl
Otorite\u0027 Güncel Tahmin Kuponlar ve İstatistikler
Merhaba arkadaşlar bundan sonra güncel olarak tahminlerimi bu konu altında toplayacağım.

Not:Sadece Futbol tahminleri
G
13 yıl
ŞİKE BU KADAR BELLİ OLUR
Bilerek penaltıyı vermedi 100 de 500 lük penaltıyı vermedi şerefsiz barcelona-espanyol
G
13 yıl
Beşiktaş Ankaragücünü Handikaplı Yenicek
Arkadaşlar Ankaragücünün kadrosu çok dar Beşiktaş son haftalarda iyi top oynuyor Yarının en Garanti maçıdır bence kesinlikle kaçırmamanızı öneririm.
G
13 yıl
.
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.