A

Er
08 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
360962 Gün Cezalı
356713 gün 3 s. 2 dk.
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
Kartlara Güvenilir mi?
http://www.zetmodel.com/

bu site güvenilir midir? kredi kartı bilgilerimi çalabilirler mi?

< Resime gitmek için tıklayın >

bu güvenilir mi demek?
A
12 yıl
hesabım hacklendi avatarı değiştirmiyom
avatarım yoktu iyi oldu bu.imzamda zorno sitesi vardı onları sildim.güzel olmuş mu yeni avatar?
A
12 yıl
Artık liseliyim ama hala... (ses kayıt\u0027lı)
Bu günden sonra liseli oldum ama hala sesim ince.bu nasıl kalınlaşır?

ses kaydı:

http://soundcloud.com/mehmet-emin-arslan/audio-recording-on-friday
A
12 yıl
sınavda ibretlik olay
önemsiz bi sınavda ark ile arka arkaya oturuyoruz.sen tc inkilabı ben feni yapayım dedim.tc inkilaptan ilk 8 soruyu felan söyledi.bende fenden 9-10 soru yapmıştım.hoca geldi dedi''sapık mısın sen çocuğum karışık mı çözüyosun?'' (bizim hocanın meşhur lafıdır''sapıkmısın sen çocuğum'')bende dedim ki:
-hocam ilk tc inkilabı yaptım zor geldi fene geçtim yapıyorum şuan. ses bütün dershanede çınladı.
A
12 yıl
waldo nerede? (yardım)
http://www.tapatipo.com/oyun.asp?game_id=789

bu linkteki oyunda bi türlü waldoyu bulamadım.kolay gibi gözüksede çok zor oyun.waldoyu bulana facebook hesabımı vereceğim.
A
12 yıl
bi oyun vardı...
bi oyun vardı 1990 lı yıllardı o zamanlar.strateji oyunuydu. böyle haritayı seçiyoduk.oyuna başlayınca bize bi ordu veriyodu.haritanın büyüklüğüne göre değişiyordu.orduda pilot felan vardı onları haritadaki uçaklara bindirip istediğimiz yere asker gönderebiliyoduk.bombardıman uçakları vardı gözcü uçakları vardı.askerlerin olduğu yerdeki düşmanları görebiliyoduk sadece.oficcer general gibi adamlarda dürbün vardı ve s ye basınca daha uzağı görebiliyordu.askerleri kuleye felan koyunca da daha uzağı görebiliyolardı.tanklar vardı sniperlar vardı mayıncılar vardı.bazukacılar vardı anti-tank yani.multiplayer modunda balonları ele geçirmeye çalışıyoduk.balonu ele geçirince eksra bi ordu daha gönderiyodu.oyunda asker üretemiyorduk.ne kadar verdiyse o kadardı. oyunun adını bilen var mı?
A
12 yıl
google daki piano?
google daki piyanoya tıklıyorum birisinin doğum günü felan çıkıyor.o piyanoyu nasıl kullancam kullanamadım .
A
12 yıl
Cod MW3 hamachi server
Dh olarak Mw3 ü hamachi ile oynamak istiyorum.bunu başarmanın yolu var mı korsan olarak?varsa anlatabilcek var mı?Anlatablcek varsa kurarız serverımızı :D
A
12 yıl
dershane hocam 3310 kullanıyor
sazan.avi felan deil.yıl olmuş 2012 kadın hala 3310 ile derste hiç utanmadan telefonla konuşuyo.öğle yaşlı çirkin felan zannetmeyin.genç güzel sarışın bi bayan.çoğu zaman 3310 ile geliyor ama arada I phone benzeri bi telefon çıkartıp geliyor.bazen oluyor bu.çakma bi telefon olduğunu sanmam.ama genelde 3310 :D hiç utanmıyor yaw kadın.ben dershaneye 3310 ile gitsem maskara olurum


edit:imla
A
12 yıl
tuttur.com gelin içeri (önemli)
ben yeni bankamatik kartı aldım işbankasından.tuttur.com a para yatırmak istiorum internet şubesinden.tuttur.com da yazdığı gibi ödemeler linkine tıklıyorum ama tuttur.com ödemeleri çıkmıyor.otomatik fatura sistemiyle ilgili kocaman reklam çıkıyor sitenin ortasında sol kenarda da bağız var fatura var ama tuttur.com yok.nasıl para yatırcam şimdi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.