R

Binbaşı
06 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
Abra A5 V5.2 kart okuyucu sorunu
Bilgisayarıma sitedeki kart okuyucu sürücüsünü yüklememe rağmen bilgisayar görmüyor kart okuyucuyu. Diğer bilgisayarlarda açabiliyorum ama laptopumda bir türlü bilgisayara gösteremedim. Aynı hatayla karşılaşan veya çözümü bilen var mı ?
R
9 yıl
Archeage paraya bağlı bir oyun mu ?
Arkadaşlarımla bu oyuna başlamayı düşünüyoruz ve internette çoğu yerde paranın bu oyun için çok önemli olduğu yazıyordu. Eğer oyunda her ay belli bir miktar para vermek gerekiyorsa gidip elder scrolls alacağım ama bu oyun da güzel duruyor. Yardım ederseniz sevinirim.
R
9 yıl
Hero tavsiyesi istiyorum
Arkadaşlar iki adet sorum olacak. Oyuna başlayalı bir süre oluyor ve bazı heroları oynadım. Şu an 10.000e yakın param var ve hem ilerde ranked maçlarda kullanabileceğim hem de eğlenceli Assasin OLMAYAN herolar arıyorum. İlk olarak bu tarz bir hero önerebilir misiniz ? Oynamadıklarım: The lost vikings, Thrall, Anub'arak, Azmodan, Brightwing, Murky, Diablo, Nova, Tyrande, Gazlowe, Abathur

2. olarak da Abathur hakkında sorularım olacak. Baya ilgimi çekti ama ranked maçlarda nasıl gider ve oynanışı zevkli mi diye öğrenmek istedim. Teşekkürler.

Ha son olarak aklıma gelmişken yazayım. Ranked maçlardan ödül alma durumu var mı ? Betada başladığımız için ödül vs. alma ihtimalimiz var mı :P
R
9 yıl
5 adet key arıyorum
Arkadaşlarla oyuna başlayacağız ve bu forumda bana insanların yardımcı olabileceği söylendi. Eğer kodu olan varsa özel mesaj yoluyla gönderebilir mi, teşekkürler
R
9 yıl
Bf3, Bf4 ve Hardline deneyimli arkadaşlar yardım
Merhaba arkadaşlar. Birkaç soru sormak istiyorum sizlere bu oyunların online oynanışlarıyla ilgili.

Bf3 : Bedava olduğu zamandan beri oynuyorum ve kendimi baya bir geliştirdim. Bu oyunla ilgili sorum şu, normal halini severek oynuyorum ama premiuma yükseltmeli miyim emin değilim. Premium haritaları dolu mu yoksa almak hata mı olur ?

Bf4 : Bu oyunu birkaç saat multiplayer oynadım, sesleri çok iyiydi fakat bazıları bf3 kadar iyi olmadığını söylüyor atmosfer olarak, eğer böyleyse almaya gerek yok. Bu konuda yardım istiyorum, alınır mı, alınırsa premium haritaları ve modları gerekir mi ?

Bf hardline : En çok merak ettiğim de bu oyun. Ben videoları beğenmeme rağmen forumun yüzde 90ı çok kötülüyor oyunu. Ben o savaş alanındaki atmosferin şehirde daha farklı bir zevk vereceğini düşündüm ama herkesin kotulemesi içime kurt düşürüyor.


Biraz uzun oldu ama herkese teşekkürler :)
R
9 yıl
Yarın için diamond duo arıyorum -supportum-
Merhaba, şu anda platin 3e yerleştim, kısa bir süre içinde elmasa çıkmak için bir arkadaş arıyorum. Birkaç şey istiyorum, lig olarak geçen sezon elmas kümede bitirmiş olsun ve tryhard yapacak birisi olsun. Mesela ben sadece Janna ve Thresh oynayacağım, gelecek arkadaş da en çok hakim olduğu birkaç şampiyonu oynasın sadece. Benim gibi elmas veya daha yukarı seri çıkmak isteyen bir arkadaş varsa beklemedeyim.
R
9 yıl
Hesabımı geri almam gerek, dolandırıcı belası beni de buldu
Merhaba kısaca olaydan bahsedecek olursam PexsTR diye bir kişiyle alışveriş yapmıştık. Onun bana verdiği Origin hesabındaki oyunlar dolandırıcılıkla alınmış ve takastan belli bir süre sonra verdiği origin hesabı sınırsız olarak banlandı, gerçi küçük de olsa açma ihtimalleri varmış ama sanmıyorum. Ben de lol hesabı vermiştim, 2 gün önce ilk bilgileri falan verip hesabı geri almaya çalıştım ama sanırım o da aynı şeyi yapmış, iki taraf da ticket attığı için lol hesabını sınırsız olarak banladılar, benim sorum şu, daha önce başına böyle bir durum gelen var mı ? Eğer geri alabileceksem ne kadar sürecekse de devam ederim ama açmayacaklarsa da uğraşmak istemiyorum. Daha demin yolladığım son mesajda ilk 16 soru haricinde istedikleri bilgiyi verebileceğimi söyledim ancak ne olacağını bilemiyorum. Bu arada siz siz olun kimseye güvenmeyin, adamın referansı falan da vardı o kadar ama bu da dolandırıcı çıktı. Gören duyan varsa da pm atsın lütfen bana, forum nicki Pexstr
R
9 yıl
Bu nasıl punkbuster hatası, yardım edin
Arkadaşlar battlefield oynarken punkbuster sız sunucularda oynayabiliyorum ama punkbuster lı olanlara girersem 5-30 dakika sonra bilgisayar donuyor ve kasadan kapatıp açmak gerekiyor. Var mı bu sorunu duyan, çözümü bilen ?
R
9 yıl
Battlefield 4 hafıza kartından multiplayer çalışır mı ?
Arkadaşlar 32 gb hafıza kartına origin ve bf4 kursam sizce herhangi bir bilgisayardan oynayabilir miyim ?
R
9 yıl
BF3 çözemediğim hata, bilgisayar kapanıyor
Punkbuster lı sunuculara girdiğimde ortalama 10 dakika sonra bilgisayar donuyor ve baştan başlatmak gerekiyor. Oyunu oynayamıyorum. Var mı bilen çözümü ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.