S

Yüzbaşı
03 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
AXA SİGORTA DOLANDIRICILIĞI
Herkese Merhabalar;

2013 yılında karıştığım kaza sonrası karşı tarafın ve benim zorunlu trafik sigorta şirketi AXA sigorta kusur oranlarını %50-%50 olarak belirlemiş ödemeler yapılmış karşı taraf aynı zamanda kaskolu olduğu için hiç bir ödeme yapmamıştır. Ben dosyanın bu şekilde kapanmış olduğunu düşünürken tam 2 sene sonra AXA dan beni arayan bir yetkili kusur oranlarının yapılan itiraz sonucu %100 benim aleyhime döndüğünü ve geriye kalan %50 lik kısmı ödemem gerektiğini söylemiştir.

Ben bu parayı mecbur ödeyeceğim arkadaşlar çünkü AXA beni icraya vermiş.Olayın üzerinden iki sene geçmişken bu şekilde işleyen bir mekanizma beni sigorta şirketleri ile bu sigorta şirketlerini düzenleyen üst kurullar arasında kirli işler döndüğünü aklıma getirmektedir.Zira son kusur oranını sigorta bilgi ve gözetim merkezi denen kurum belirlemiş benim yaptığım itiraz ise sonucu değiştirmemiştir.

Son itiraz mercim ise Sigorta Tahkim Komisyonu yada mahkemeler.Sigorta Tahkim Komisyonuna başvurmayı düşünüyorum bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.Saygılar.
S
11 yıl
OTO AMFİ TAVSİYESİ
Arkadaşlar hepinize merhabalar;

Aracımın ses sistemi üzerinde biraz oynamalar yaptım ama arkada bulunan oval hoparlörler sesi açtığım zaman beni rahatsız ediyor.Sanırım amfiye ihtiyacım var.Sistem şu şekilde;

Pionerr AVH-1450 DVD Double Din Teyp
Ön kapıda 2 adet Alpine 13 cm SXE 1325S
Arkalarda 2 adet Pionerr TS-A6924i ovaller

Amfi önerilerinizi bekliyorum.Saygılarımla;
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.