K

Onbaşı
30 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
13 yıl
12000 TL\u0027YE KARARSIZLIKTAN ÖLMEZSEK ALINABİLECEK EN İDEAL ARAÇ!!!
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA DOSTLAR,

TOTALDE 12000 TL PARAM VAR AMA BANA ÖYLE GELİYOR Kİ; DÜNYADAKİ BÜTÜN MARKALAR, MUTLAKA EN AZ BİR EKSİSİ OLAN ARAÇLARINI 12000 TL'DEN SATTIRIYOR. HER KAFADAN BİR SES, CİDDEN ARTIK BİR TANE VW 1300 ALACAĞIM, BİNECEĞİM. O KADAR CANIMDAN BEZDİM. ŞİMDİ SEÇENEKLERİMİ BENİM İÇİN EN İDEALDEN EN KÖTÜ OLANINA DOĞRU SIRALIYORUM KENDİ KISTASLARIMA GÖRE. BENİM İÇİN ASLOLAN AZ YAKMASI, İKİNCİ ELİNİN KUVVETLİ OLMASI. SONRASI İÇİN KONFOR VE GÜVENLİK GELİYOR. TOFAŞ ALMAYACAĞIM.KESİNLİKLE TÜPLÜ OLACAK. NEYSE SEÇENEKLER BUNLAR:

1- RENAULT CLIO (1999 - 2001 MODEL)

Az yakıyor diyorlar. Üstelik ikinci eli de kuvvetli. forumu okudum .1.4 ş.içinde, 1.6 ş. dışında az yakıyormuş. ama piyasası nedir tam olarak emin değilim. 10000 Tl 'ye de var ; 14000 TL'ye de. HB ve Sedan arasında da bi fark yok sanırım donanım olarak. tabi ki hb tercihim. BAZI ARAÇLAR 150000'de mesela. 1000 TL oynuyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-1.4-rna-108975931/detay


2. FIAT PALIO ( 99 - 2002 MODEL)

herkes yakıttan müzdarip ama araç küçük ne yakabilir ki diye düşünüyorum. Aslında şekil itibariyle güzel ama kronik rahatsızlıkları, çok savurması gibi eleştiriler beni korkutuyor. Yine 100000'i geçkin km'lerde. ikinci eli de çok kuvvetli deniyor ama asıl fiyat farkları bunda. sanki palio tutturabildiğine gibi geliyor bana. bunda 1.2,1.4,1.6 motor seçenekleri var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-3-hediye-1-palio-ilginize-108879858/detay/


3. VW POLO (97-99 MODEL)

çoğu 150bin km'yi geçmiş. bu araç aslında görsellik olarak favorim. cidden çok seviyorum. ama km'de tüpte 30 kuruş yakıyormuş, bir aracın sahibini aradığımda söyledi. bir de sanayiden çıkmaz diyenler de var, bindiğimi en sağlam araba diyenler de. bir de satamam, elimde kalır diye korkuyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-polo-hem-de-open-air-108459526/detay/


4. OPEL ASTRA ( 96-98 MODEL)

bir arkadaşımın babası satıyor. aracı daha önce kullandım, 97 model. gayet de seri. ama ne yaktığını bilmiyorum. 160.000 km'de 13000 Tl istiyor. araç temiz ve bakımlı. anladığım kadarıyla da hastaları da var. ama şuana kadar hiçbir arızası olmadı dedi bana arkadaşım.

5. FORD ESCORT (97- 2000 MODEL)

6.FORD FIESTA ( 97-2000 MODEL)

7.CITROEN SAXO (2001 MODEL)

8.PEUGOT 206 (2000 MODEL)

9. HYUNDAI ACCENT (1997- 2000 MODEL)

en sevmediğimi en sona yazdım ama nedense pederle her konuştuğumda bana accent al diyor. her şeyi ucuzmuş arabanın. ikinci elini bilmiyorum .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-satilik-1997-hundai-accent-1.5-gls-108999014/detay
K
14 yıl
htc desire hd \u0026 motorola atrix 4g \u0026 lg optimus black ölecem kararsızlıktan!!!!
Arkadaşlar cidden öleceğim kararsızlıktan, nolur yardım edin.

htc desire hd 4,3 inch & 8 mp kamerası var ve HTC'dir yani.

Lg Optimus Black bana göre tasarım harikası, önde 2 mp kamerası var ve şarjı iyi güden bi telefon. ekran parlaklığı ve netliği de yerinde. fiyat açısından da hemen hemen bi 100 tl az.

Motorola Atrix 4g 'yi hiç yakından görmedim. Dizayn olarak LG' ye benziyor. 16 gb hafızası ve çif çekirdeği var. ama motorola ne kadar stabil çalışır orası benim için muamma! bir de herkes elinde kalır gibi yorumlarda bulundu.



Ortalama 600-700 civarı param var. İnternet, gps ve müzik benim için önplanda. özellikle flash desteği. şarj ve fotograf ve video kalitesi de önemli elbette. önceliklerim ilk saydıklarımdan yana!!

şimdi bi kısım kişiler samsun yada sony ericsson diyecekler bunların dışında. en son elemelerim doğrultusunda üçü kaldı. yaklaşık 1 yıldır eliyorum :) bu üçü arasında bir tavsiye verin bana nolur!

HTC DESİRE HD

< Resime gitmek için tıklayın >

MOTOROLA ATRİX 4G

< Resime gitmek için tıklayın >

LG OPTIMUS BLACK P970

< Resime gitmek için tıklayın >
K
15 yıl
net 4000 param var!
Net 400 tl param var. Birkaç araba arasında kaldım,bu benim ilk arabam olacak. öncelikle kriterlerim;

-Az yakması
-Fazla konfor önemli değil,sağlam olması,dökülmemesi
-Satışının kolay olması.
-Bir de fazla yaşlı işi görünmemesi.

Şimdi netten bir kaç araba buldum,sizlerle paylaşmak istiyorum.

88 model 222binde reno broadwat GTE var 4.950'ye.

96 model 111binde uno 70 s var 6.300'e.

93 model 144binde skoda forman 135 l var 4.250'ye. (ki bu arabayı sevdim sayılır)

bi de 82 model 3.15 var 5000 tl ye( bu arabada çok iyi duruyor ama cesaret edemem sanırım):)

dostlar bi yerlerden bi kaç milyar borç da bulabilirim bu arada. ama çok karasız kaldım, şimdi alırım elimde kalır, ondan çok korkuyorum. Sizler ne dersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.