M

Onbaşı
02 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
14 yıl
NTLDR EKSİK NE YAPMALIYIM
mrb bilgisayar açılmıyor. ntldr eksik diyor format atmayı denedim ama. cd yi görmedi hiç birşey yapmadı ne yapabilirim
M
15 yıl
megane 1 dış sıcaklık göstergesi
mrb. arkadaşlar benim aracımda göstergede sadece saat gösteriyor. sıcaklık yok. bir de aracımda şu anda teyp takılı değil. bunun bir etkisi var mıdır? sizce arıza ne olabilir teşekkür ederim.
M
15 yıl
2000 MODEL MEGANE TEYP YARDIM
mrb. arkadaşlar ben 2000 model megane aldım. fakat arabanın teybi çalışmadı. aldığım kişi orjinal teyp alıcak ama bulamadı. megane 2 nin teybi aracıma olur mu? orjinal teybini bulabilir miyim? bir de arabama cd çalar taksam nasıl olur. o zaman sanırım kumandası çalışmıyor. siz ne önerirsiniz. görüşlerinizi bekliyorum.
M
15 yıl
2004 model renautl megane 15000 tl alınır mı
arkadaşlar bugün megane gördüm. 2004 model 15000 tl dedi. Araç kazalı bazı parçaları değişmiş. Ne diyosunuz. ayrıca ben aracı renault servisine götürsem. motor ve kaportadaki herşeyi öğrenebilir miyim. şimdiden teşekkürler
M
15 yıl
low level format hatası
mrb. arkadaşlar. Benim taşınabilir harddiskimden sesler geliyordu. low level format attım.ancak şimdi bilgisayarım harddiski görmüyor. yeni donanım olarak tanıyor. ama harddisklerde gözükmüyor. Ne olmuş olabilir. Ne yapabilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.