I

Onbaşı
27 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
10 yıl
\"Konu Dışı The Band\" Grubu Kuralım Diyorum. [Sadece Baterist Eksiğimiz Kaldı.] [Çalışmalardan sonra ses kaydı eklenecektir.]
Merhaba arkadaşlar,
Ben profesyonel olmayan ve rock müziği seven sesi fena olmayan bir arkadaşınızım. Bir süredir kafamda buradan arkadaşlarla bir grup stüdyoya gidip vakit geçirme amacı var. Amaç profesyonel olmak değil yani.

-93-94-95-96 doğumlu arkadaşlar arasından

-Yabancı şarkılarda Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Pink Floyd, Guns N Roses, Radiohead, Metallica tarzında müzikleri türkçe olarak da Duman, Yavuz Çetin, Neyse, Kaç Canım Kalmış, Yok Öyle Kararlı Şeyler tarzında müzikleri seven (tarz konusunda öyle çok da belirli bir sınır koymuyorum ama ağır metale kaçmadan ve teoman, model gibi çok da moderne kaçmadan blues da dahil olmak üzere her tarz olur.)

-İstanbulda oturan

- Gitar
- Bas Gitar
- Davul
- Gerekirse ikinci gitar

İçin aday olan arkadaşlar bi toplansın buraya.

Edit: Söylemeyi unutmuşum. Eğer grup kurulur ve kayıt alma aşmasına gelebilirsek buraya atıcam kayıtları. :D

Edit 2:
Grup şekillendi biraz sanırım.
@cago185 gitar
@lavetera gitar 2
@Crimson bas
Bendeniz de vokal.

Bir tek bateri eksiğimiz var arkadaşlar. Haydi bir de baterist çıkartalım şu forumdan.
I
10 yıl
OpenSUSE Kaldırma
Arkadaşlar meraba,

Ben bilgisayarıma opensuse kurdum. Mac kurmak için kurmuştum OpenSuse'yi ancak MAC kuramadım buna rağmen başlangıçta hep OpenSUSE çıkıyor. Zaten OpenSUSE ile boot edince bir şey açılmıyor. Kaldırma girişimlerim oldu ama beceremedim. Dediğim gibi MAC ya da LİNUX yüklü değil bilgiyarada. Ext2 bölümleri gösteren bir program buldum orada da ext2 bölümü gözükmüyordu bilgisayarda. Sorum da şu: NASIL KALDIRABİLİRİM BU OPENSUSE yi?
I
10 yıl
Laptop Dahili Hoparlör Çıkışını Audio Çıkışına Çevirme
Arkadaşlar meraba,

Benim eski laptopımın monitörünü söküp TV olarak kullanmak istedim. Bunun için ebay'den bir board kit sipariş ettim. Sipariş ettiğim board'da hdmi ve audio çıkışı da var. (audio girişi de var.) Benim laptopta hoparlörler monitör kısmında o yüzden onları da kullanmak istiyorum. Ancak onların çıkışı resimdeki gibi < Resime gitmek için tıklayın >

Burdaki çıkışı audio çıkışına çevirme imkanım var mı acaba? Böyle bir kabloyu internette ya da İstanbul'da bir yerde bulabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.
I
11 yıl
HP PAVILION DV6 WIRELESS SORUNU
Arkadaşlar meraba,

HP Pavilion DV6 serisi bir bilgisayarım var. Bugüne kadar kablosuz internete gayet başarılı bir şekilde bağlanıyordum. Bugün bilgisayarıma format attım. bundan sonra ethernet kablosuyla internete bağlanırken kablosuz internete bağlanamıyorum. WI-FI hep off durumda. Klavyedeki ışık da turuncu renkte devamlı. "ON" durumuna getiremiyorum onu.

Driver Scanner'la taradım driverları yükledim, olmadı. HP'nin sitesinden manuel olarak indirdim, yükledim yine olmadı. Olmadı olmadı yani.

Yardımcı olursanız sevinirim. Kablolu şekilde internetin tadı çıkmıyor.
I
11 yıl
Öğrenciyim, Borsa Öğrenmek İstiyorum. [SS\u0027li]
Öncelikle iyi akşamlar Dh ahalisi,

Ben bir öğrenciyim ve borsa öğrenmek istiyorum ancak tahmin edeceğiniz üzere para yok. Olsa bile az çıkar. Zaten amacım para kazanmak değil bu işi öğrenmek. Bunun nedeni ise ilerde yüksek meblağlar kazanmak için ya ticaret yapmak ya da borsa oynamak gerektiğini düşünmem. Benden ticaret adamı olmaz. Bu yüzden borsaya başlayacağım.

Şimdi iki sorum var:

1- Bu borsayı minimum ne kadar parayla oynayabilirim?
2- Bu mereti nasıl öğrenebilirim?
I
11 yıl
Allah Belanı Versin Şarkısındaki Solo
Videoyu izlemek için tıklayınız

4. dakikadan itibaren izleyin oradaki solodan bahsediyorum. Orada çalan solo Muhammed Suiçmez isimli bir abimiz tarafından çalınmış. İbanez kendisine signature gitar üretmiş.

Bu soloyu bana arkadaşım gösterdi. Sonra düşündüm dedim ki bu şarkıyı o zamanlar dinlediğimizde sadece şarkının saçmalığına odaklanıyorduk ama altta ne güzel bir solo varmış halbuki. Artık insanlara ön yargıyla yaklaşmadan önce şarkılarındaki sololara bakmaya karar verdim.

Not: O soloyu atan abimiz de buradadır:

Videoyu izlemek için tıklayınız

Edit: Yıl olmuş 2013 hala video yükleyemiyoruz...Sori...
I
11 yıl
Koskoca İTÜ\u0027nün Düştüğü Duruma Bak [Justin Içerir] [SS GELDI]
Şu an kampüs biberci kezbanlarla dolu... Yazık yazık....

< Resime gitmek için tıklayın >
I
11 yıl
HELIKOPTERDEN ANLAYANLAR ACIL YARDIM
Su oyuncak helikopterler var ya kuzenler almislar da oynarlarken avizeye carpmis simdi ucmuyo. Ne yaptiysam ucuramadim icini actim bilye gibi bir sey cikti on tarafindan. Acaba o mi kaydi ne oldu anlamadim. Yardimci olabilecek var mi?
I
11 yıl
Spor Salonundaki Gay Hoca [YARDIM LUTFEN]
Oncelikle bu anlatacaklarim kesinlikle csb degildir soyledigim her sey dogrudur.

Ben vucut gelistirme yapiyorum ve 3 hafta once bizim burdaki farkli bi salona basladim. Guzel ve temiz bi yer dedim fiyati da uygun buraya gideyim bari diye dusundum ama basima bunlarin gelecegini nereden bilebilirdim ki...

Bi hoca var ve benimle o ilgileniyor iyi de bir adam bu yuzden bi sorunum yok. Sonralarda baska biri dikkatimi cekti. Ortalikta dolasiyordu hocanin yanina gidiyordu falan. Konusmasi sirasinda fark ettim ki biraz degisik konusuyor. R leri uzatiyor, harfleri yuvarliyor falan... Ogrendim ki bu da orda hocalik yapiyormus. Sonra yuruyusune dikkat ettim sekerek yuruyor hatta kivirtiyordu. Abartmiyorum cidden kivirtiyordu. Sonra bagirarak fahise kahkahalari atmaya basladi. Ama bugun olanlar...

Ben bench press teyken yanimda da 15-16 yaslarinda yeni baslamis bi cocuk vardi cocugun yanina gelip "bunlari babannem bile kaldirir hahahaha" dedi.Sonra cocugun yuzundeki pisligi temizleme bahanesiyle cocugu oksamaya basladi. Daha sonra bir cocukla konusmalarini duydum. Cocuk saclarini kestirmis cocuga uzun sacliyken daha yakisikliydin sana ne yakistigini bilmiyorsun dedi. Bizim hoca bisteps yaparken egilmemizi istiyor. Onu yaparken yanima gelip bakmaya basladi bu diger hoca. Sonra da diger tarafta kendi yapmaya basladi. Hemen kactim ordan. En kotusu de soyunma odasinda oldu. Dusa girecektim bi baktim o geldi. O da ustunu degistirecekmis. Yanimizda da baska biri vardi. Dovmeliydi onun dovmeleri hakkinda konusmaya basladilar. "Yaparken acimiyo mu?" diye girdi mevzuya. Cocuk cevapladi falan sonra "Sıkılmıyor musun?" dedi. "Bi yerden sonra alisiyorsun hocam" dedi cocuk. Ama hocanin cevabi her seyi bitirmisti. "Ben vucudumda hep ayni seyi istemem mesela" dedi hoca. Bunu duyunca direk uzaklastim ordan.

Tehlike bana dogru yaklasiyor. Ne yapmaliyim dh?
I
11 yıl
Organ Bağışı yapmak istiyorum.
Arkadaşlar ilerde öldüğüm zaman organlarım başkalarına ilaç olsun istiyorum. Bunun için nereye gitmem lazım?

Not: herkese de söylüyorum lütfen siz de yapın bunu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.