R

Yüzbaşı
15 Haziran 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
250-300 Bin Arası Yeni Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar nasipse 3. aracımı almayı planlıyorum. İlk aracım focus hb idi. Biraz fazla savrulmasından dolayı 100bine gelmeden satıp passat aldım. Aslında şuanki aracımdan çok memnunum ama bu araçta yine 100 bin kilometreye yaklaşıyor ve yavaş yavaş değiştirmeyi planlıyorum. Bütçem maksimum 300 bine kadar çıkıyor. Bugnüne kadar baktığım ve fiyat modelleri aklımda olan araçlar:

1- Golf Tsi 1.5 Act 150hp DSG Comfortline - 270
2- Toyota Corolla Hybrid Sedan Flame X Pack Beyaz 222.500
3- Toyota Corolla Hb Flame Xpack Beyaz 213000
4- Toyota Corolla Hb Hybrid Flame Xpack Beyaz 240.000

Fiyatını Almadığım Aklımda Olan Araçlar
1- Opel Insignia
2- Opel Granland X
3- Peugeot Suv 2008
4- Peugeot Suv 3008
5- ??

Amacım aldığımda hem keyifle bineceğim hem de 3-5 seneye parçalanmayacak sağlam bir araba. Aralarında içinin benzerliği nedeniyle en yakın bulduğum araç golf ama onunda kasa değişeceği için biraz çekimserim. Aradığım araç hem yeni bir kasa hem de satmak istediğimde 2. elde beni üzmeyecek bir araç olmasını istiyorum. Aracın sınıfı önemli değil ama otomatik olması elbette en iyi olur. Biraz bütçeyi yükseltebilsem belki passat business arardım ama daha üstüne çıkamıyorum.

Bu aradığım kriterlerde, hem yeni tasarım hemde f\p sayılabilecek öözellikte bu araçlar dışında siz ne önerirsiniz ya da neden bu araçlardan birini önermezsiniz?
R
10 yıl
Adana\u0027da Olimpik Standartlarda Yüzme Havuzu, hangisi?
Arkadaşlar zaman sıkıntım yok ama akşam 21'den sonrası tercihim. Olimpik standartlarda kalabalık olmayan ve sadece yüzmek için insanların gelip gittiği bir havuz arıyorum. Suyun sıcaklığı soğukluğu önemli değil. Şu an aktif olarak havuza giden\gitmiş olan arkadaşların önerilerini de bekliyorum. Hayalpark'ın çok kalabalık olduğunu biliyorum. Çukurova (AYAS) Yüzme Havuzu bakımda. Otellerle hiç görüşmedim. Okullar hakkında da hiç bir fikrim yok önerilerinizi bekliyorum.
R
12 yıl
2010 Focus Kaza yaptık hasar kaydı 2. eli fiyatı ne kadar etkiler
Arkadaşlar 2010 Model Focus II aracımla küçük bir kaza yaptım boyanan 2 parça var (sağ ön çamurluk ve ön tampon) öncedende ufak tefek kasko kullanımları ile plaka sorgusunda toplam hasar kasko 7000 TL çıkıyor. Araçta bu miktarda bir hasar kaydı bulunması ikinci elde değerini nekadar etkiler? tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum.
R
16 yıl
havaalanında karşılanacak sevgiliye yapılacak en harika sürpriz?
Arkadaşlar yakın zamanda iş güç meselelerinden ayrı düştüğüm ailem ile bir araya geleceğim. Fakat öylesine sıradan bir karşılama olmasını istemiyorum. Karşılama sonrası yemek vs organizasyonlarını yaptım. Bunun dışında başka? Aklıma bir kaç şey geliyor ama bu bölümün enerjisine güvendiğim için soruyorum: Siz olsanız ne yapardınız? Maddi sınır koymuyorum, ne yapardınız ? Tabi helikopter indirirdim demeyin fakat bir şeyler söyleyin bakalım :)
R
16 yıl
nokia e71 görüşmeyi kaydetmek
Arkadaşlar sürekli olarak tanımadıgım bir numara tarafından rahatsız ediliyorum, bu görüşmeleri kaydedip hukuksal girişimde bulunmayı planlıyorum. Bunun için bana önerebileceğiniz bir program var mı ? Acil olarak bu konuda bilgisi olan arkadaşların önerisini bekliyorum.
R
16 yıl
laptopun sesini kısmak ama nasıl?
arkadaşlar çalıştığım şirkette departmanlar yan yana ve genel müdürümüz olmadığı sıralarda arkadaşlar muzigin sesini sonuna kadar acıyorlar ve ortalık bir anda o ciddi resmi ortamını bırakıp arabesk ve hint muziklerinin ucustugu bir bit pazarına donusuyor. Simdi ben bu konunu ehli arkadaslara soruyorum, laptopun driver program vs ile sesi nasıl kısılır ? Driveri kaldırmak aklımdan geçiyor fakat bu kez driver yok diye bilgi islemin başının etini yiycekler ve başa dönecegiz. Ben yanlızca sesi 2\3 oranında azaltmak istiyorum, bu tur bir program olabilir mi ? Rica minnetle bir kaç gün üstesinden gelebildiğim bu mevzuda yardımlarınızı bekliyorum.
R
16 yıl
mouse sol click acaip bir hal aldı, ağırlaştı
a4 tech x7 mouseumun sol clicki mouseu hiç düşürmediğim ve düzenli kullandığım halde bu sabah inanılmaz ağır çalışmaya başladı. Ağırdan kastım, yani normal parmak ucunuzla cllick yapıp işlemlerinizi görürken şimdi tüm gücümle basmam gerekiyor, o tüm gücüm dediğim meseleyi hep ayarlayamadığımdan kimi zaman bir yerlere girerken logine tıklayıp tıklamadıgımdan emin olmamdan tutun binbir turlu sorun yaşatıyor.

Sağ tuş yine parmak ucuyla dokunduğumda çalışıyor fakat sol tuşa işaret parmağıma allah ne verdiyse yüklenip ancak öyle iş görebiliyorum. T

Neden bir mouse durduk yere böylesine sert ve zor algılama problemleri yaşar ? Acaba içini açıp yapabilecegim birşeyler olabilir mi ? Arkadaşlar acil önerilerinize ihtiyacım var bu konuda, mouseumu seviyorum, ve olası tum fikirlere açığım, şimdiden teşekkürler.
R
17 yıl
SS2 ne yaptıysam çalışmadı
Arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım bir ss2 kartım vardı, format öncesi sanırım normal bir şekilde çalışıyordu
Formattan sonra, sp2 ile her türlü driveri (440 dan 451 e kadar) hepsini denedim, disecq ile ilgili tüm kombinasyonları çeşitli çeşitli tüm programları denedim aygıtı tanıdıgı halde %1 bile sinyal alamadım
Sp3 ile de durum aynı, progdvb sinden altdvbsine dvbdreamine satfinderina kadar hiç bir programla sinyal alamadım. Yani hergün saatlerce uğraştım ama maalesef bir sonuç yok. En son belki ss2 kilitlenmiştir deyip bir forumda okudugum (farklı bir skynet.sys koyup windowsa reset attırmak sonra calısanını koymak vs.) yaptım yine cozemedim.

Simdi buraya kadar merak ettigim illa ki bir seyler yanmıs bozulmus bir seyler olmus
Peki nereden baslamalıyım ?
Kartı baska bir pc e takma imkanım yok o yuzden bunu geçiyorum
2 uydu kullanıyorum biri turksat 1c digeri hotbird e cevriliydi. Acaba kullanmadıgım 1 yıl içerisinde uyduların ayarı bozulmus ya da uyduların yeri degismis olabilir mi ?
Lnb ya da disecq terimleri bana cok uzak ya da bunlar bozulmus olabilir mi ?
Kart bence calısıyor, kablolama da mukemmel (canakla aramda 4-5 metre var ve kablonun ezilme yıpranma vs şansı yok. Gunlerce simdi oldu olacak bu driverla bu disecq duzeni ile olacak diye denemedigim kombinasyon kalmadı ve artık kartı bir daha gormek istemez hale gelmisken son bir sans boyle bir durumla karsılasmıs arkadaslara danısıp onerilerini almak istiyorum.
R
17 yıl
Google xsl i indexliyor mu ?
Google un .doc dosyalarını indeksledigini biliyoruz arkadaşlar simdi merak ettigim ise şahsi ve önemli bir bilgi xsl olarak nette bulunmakta ve bu dosyaya yetkin olan kişi şu an izinde, bir süre daha böyle kalacağı için merak ettim acaba google bu dosyayı yakaladığı an indeksliyecek mi ?
R
17 yıl
Fenni muayene nedir ?
Arkadaşlar sıfır anahtar teslim bir araç aldım, bayii teslim öncesi 150liralık bir fatura daha kesmiş adıma, fenni muayene için olduğunu söylüyor. Benim bildiğim anahtar teslim araçların içine plaka işlemlerinden vergisine kadar herşey dahildir, peki bu fenni muayenede neyin nesi? Bayiinin bu harcı alması normal mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.