M

Onbaşı
01 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Realtek audio hd settings ayarları yok
arkadaşlar merhaba lenovo ideapad 320 notebook aldım. ama realtek hd audio da ses ayarları yok (çevre,güçlü vb.) resim ekte chipset intel. ne yapmam lazım.< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Dilediğin Yerde uygulaması yayın alamayanlar
merhaba

Digitürk dilediğin yerde uygulamasını kullananlar ve Pc'de gerek tarayıcıdan gerekse de windows mağazadan uygulamadan dilediğin yerde uygulamaasını indirerek digitürk yayınlarını izlemek isterken P702 YAYIN ALINAMADI hatası ile karşılaşanlar ve çözüm yolunu henüz bulamamış olan kullanıcılar için kısa bir bilgi vermek istiyorum. bende bu durumu yaşamış olan ve kendi kendime ciddi anlamda uğraşarak sorunu çözmüş olan bir forum üyesiyim. Digitürk müşteri hizmetlerine bırakılan kayıtlar ve teknik ekbii bile henüz çözemedi inşallah çözecekler. kısacası işi özü şu yukarıda belirttiğim hatayı alıyorsanız ben eset smart securtiy 10 kullanıyorum ve digitürk ün içerik sağlarken kullandığı octoshape adı verilen bir uygulaması var. yayını izlemeden önce bunu yüklemeniz gerekiyor. şayet yine de yayın alamıyorsanız antivirüs programınızda octoshape uygulamasını tarama dışı bırakın dilediğin yerde uygulaması için de aynı durum geçerli akabinde sorununuz çözülmüş olacak. bizzat denendi. ve şu an çalışıyor. benim gibi bu sorunu yaşayan forum üyelerimizin de olacağını düşünerek yazma ve açıklaam gereği duydum umarım yararım dokunmuştur. sevgiyle kalın.
M
9 yıl
AMD HD 5500 EKRAN KARTI VE YEŞİL EKRAN SORUNU !! ÇILDIRMAK ÜZEREYİM !
Arkadaşlar bu sorun beni delirtecek. flash güncel,ekran kartı güncel , ati catalyst yüklü ama yeşil ekran yüzünden video izleyemiyorum.
facebook videolarında bile sorun var. Amd ati radeon 5500 ekran kartım. işletim sistemim Windows 8 64 bit. ne codec i kaldı yüklemediğim ne bişeyi. ne olur yardım edin Allah aşkına !
M
10 yıl
SUPERONLİNE HIZ TESTİNE YORUMLAR LÜTFEN !
merhaba 25 mbps 75 akk aldım. huaweı modem istedim özellikle. hız değerleri nasıl ? sizden değerli ustalardan bilgi rica ediyorum.



< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
SUPERONLİNE TAVSİYE EDER MİSİNİZ ?
Merhaba Windows 8.1 işletim sistemi airties 5440 modem kullanan bir vatandaşım. 30 kasım saat:22,00 den beri internette inanılmaz bir yavaşlama,sayfaları açarken problem.hatta youtube da video yüklemede bile sıkıntı mevcut.defalarca ttneti aradım .eve gelip modemi kontrol ettiler.hız değerleri her zamanki gibi gene normal ama sıkıntım devam ediyor.apartmana Superonline fiber geldi. ne yapayım sizce Superonline a geçeyim mi ? kullanıcılar memnun musunuz ?
M
10 yıl
TTNET İZMİR BAĞLANTI HIZI REZALETİ ÖNEMLİ !
Merhaba Windows 8.1 işletim sistemi airties 5440 modem kullanan bir vatandaşım. 30 kasım saat:22,00 den beri internette inanılmaz bir yavaşlama,sayfaları açarken problem.hatta youtube da video yüklemede bile sıkıntı mevcut.defalarca ttneti aradım .eve gelip modemi kontrol ettiler.hız değerleri her zamanki gibi gene normal ama sıkıntım devam ediyor.apartmana Superonline fiber geldi. ne yapayım sizce Superonline a geçeyim mi ? kullanıcılar memnun musunuz ?
M
10 yıl
TTNET HIZ YAVAŞLIĞI !!! REZALET
İzmirden selamlar. 30 kasım akşamından beri ttnet resmen işkence uyguluyor.hız yerlerde sürünüyor.ayrıca sosyal platformlar dahil her yere yazdım şikayeti. ne arayan ne soran var. ayrıca şirketimde ttnet fiber kullanıyorum.
orada bile hız yavaşladı. airties modem var. defalarca arayıp arıza kaydı bıraktık. Ayrıca arkadaşlarımla da görüştüm İZMİR-AYDIN-DENİZLİ-BALIKESİR-MANİSA-AFYON da da yer yer sıkıntılar mevcut. merak ediyorum
bu adamlar neden bunları dikkate almazlar. hız testi yapıyoruz hız normal diyor. ama video bile açmıyor. defalarca virüs tarattım.forumda herkes bundan şikayetçi. ya bu adamlar bişeyler yaptı. insanlara bilgi vermiyorlar
ya da bu işin içinde başka bişey var. Show tv kanalı haber dairesine yazı yazdım bu rezaleti haber yapsınlar diye. bakalım ne cevap gelecek. insanlar salak değil. hele türk toplumu hiç değil.

SESİMİZİ DUYYYYY EYYYYY TTNET !!!!!!!
M
10 yıl
İnternet hızım yavaş..kasıyor.! yardım
merhaba Windows 8.1 işletim sistemi yüklü toshiba L675-10 z marka notebook ve airties air 5440 marka kablosuz modemim var. yaklaşık 2-3 gündür nette inanılmaz bir yavaş sayfa yükleme mevcut.
Defalarca 3-4 farklı antivirüs programıyla ve spyware ile tarama yaptım.virüs veya spy yok. ttnet çağrı merkezini arayıp hat güncelleme yaptrdım. hız testi 7.2 mbps çıkıyor. airties modem de kanal 6 daydı. 11 yaptım 40 mhz olarak.
802.11 b/g/n idi. defalarca değiştire değiştire denedim. gene sonuç aynı ?

sizce sorun nedir ustalara sesleniyorum. bu kardeşinizin derdine derman olun lütfen..şimdiden saolun.
M
11 yıl
windows 8 explorer onarma veya kaldırıp yeniden kurmak
merhaba Windows 8 pc var.internet explorer 10 yüklü ama bazı sitelerde sorun çıkarıyor.firefox ile görüntüleyebiliyorum ama explorer da çıkmıyor. explorer ı yeniden kurmak istiyorum. tecrübeli ve deneyimli kardeşlerimizden yardım bekliyorum. teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim.
M
12 yıl
FACEBOOK A GEÇİCİ OLARAK ERİŞİLEMİYOR.
SAAT:16:24 İTİBARİYLE FACEBOOK GEÇİCİ OLARAK KAPALI !!!!


http://e1209.hizliresim.com/11/x/dhm39.jpg

BEN BUNU YAZARKEN YENİDEN SİTE FAAL DURUMA GEÇMİŞ...ÇOK SIK OLMAYA BAŞLADI.BAKIM MI YAPIYORLAR ACABA !!!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.