T

Er
19 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Tecil Ettirme ve Yurtdışı
Herkese merhaba,

Çok sık DH kullanmıyorum, bu veya benzeri bir konu açıldıysa kusura bakmayın. Yüzlerce saçma sapan bilgi var, sizlerin düşüncelerinizi/tecrübelerinizi almak istedim.

Üniversiteden dolayı 31/12/2021'de bitecek olan tecilimi sporcu olduğum için 1 sene uzattım. Şuan tecilim 26/11/2022'de bitecek. Evliyim, serbest meslek sahibiyim. Eşim yurtdışından bir okuldan kabul aldı ve Mart/Nisan 2023 gibi yurtdışına gitmeyi planlıyoruz. Kısacası tecil bitimi ile bizim gidiş arasında maksimum 5 ay(+-) olacak gibi. İnanın terimleri hiç bilmiyorum, kaçak mı oluyorum yoksa bakaya mı oluyorum ancak tecil bitiminden sonra yurtdışına çıkmakta bir sorun yaşar mıyım? Eşime öğrenci vizesi çıkacak bana da açık çalışma vizesi çıkacak. Kimisi havaalanında izin vermezler vs demiş, biraz gergin bir durum. Yetkili kimseye ulaşamıyorum. Bunun dışında açık öğretim yüksek lisans başvuru sonucu bekliyorum. O olursa hiç sorun kalmıyor ancak eğer olmazsa çok büyük sıkıntıya düşeceğim. Farklı tecil ihtimalleri varsa açığım. Bildiğiniz bir şey varsa ve paylaşırsanız çok seviniriz.

Şimdiden teşekkürler!
T
5 yıl
Karter deligi ve sonrasi
herkese merhaba
Polo 2013 1.2 aracim var. Gecen gunlerde karteri ufak bir toprak tepesine gecirdim. Sonradan farkettimki baya bir buyuk hasar verilmis. Kirilmis demek uygun olmaz ama baya buyuk bir delik olusmus. Farkedip durup cekiyim diyene kadar 1 dk falan gecmistir. Arabayi kenara cektigimde ip seklinde yag akiyordu hala. Sonuc olarak karter degisti ve pompda sikinti olmadigi belli oldu. Ama yag lambasi sonmuyormus ve turbodan ses geliyor dedi usta. Motoru acmam lazim dedi. Bu konuda goruslerinizi merak ediyorum
T
12 yıl
Hangisini alsam ? yardım lazım arkadaşlar...
Sevgili donanım haber forum üyleri yaklasık 3 ay onceye kadar blackberry 8520 kullanıyordum buyuk bır saflık yaparak forumdan huawei ideos x3 comet ile değiştirdim şimdi ise başka bir arkadaştan ilan buldum ilan motorola milestone 2 üzerine makul bir fiyat vererk alsammı almasammmı bılmemıyorum


sızce huawei ideos x3 mü milestone 2 mi ???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.