T

Onbaşı
14 Haziran 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Radyo forumu yok mu?
Radyo konulu bir forum yok mu? Ben mi bulamıyorum? Teyp ve pikaplar için de yok sanırım.
1900 lerin başından 1990 lara kadar birçok ev ve işyerindeki tek elektronik cihaz olan radyolarla ilgili bir forum olması lazım bence. Tamiri, parça değişimi, ses kalitelerinin tartışılması için bir forum ihtiyacı var ama burada yok! Hayret doğrusu.
T
17 yıl
Web sitesi geliştiricisi aranıyor
Taslağı ve hostingi yapılmış bir interaktif web sitesinin geliştirilmesi ve devreye alınması için proje bazında çalışacak bir eleman arıyorum. İşyeri Bostancı E-5 civarındadır, ancak işin çoğu evde çalışarak yapılabilir.
İlgileneceklerin iyi derecede PHP / MySQL , HTML / JavaScript bilmesi gerekir. İngilizce varsa tercih sebebidir. İsteklilerin tanseras@gmail.com adresine konuyla ilgili bilgilerini yazmalarını rica ediyorum.
T
18 yıl
A4tech mouse ile crash eden Toshiba Satellite
Yakın zamanda karşılaştığım bir problemin çözümünü paylaşmak istedim. Bir tanıdığımın Toshiba Satellite L-10 195 tipi dizüstü bilgisayarına yeni mouse alındı. Wındows XP kurulu ve eski Microsoft mouse kaybolduğu için yenisini almak icap etti.

Mouse tipi A4tech optical wireless USB/PS2 Outlook 8K (8 düğmeli :) ) ve 31 dolarlık bir malzeme. Mouse USB soketine takılır takılmaz computer crash ediyor. Mavi ekran oluyor ve düzelmiyor. Mouse driver ın yeni sürümünü bulduk, koyduk vs olmuyor. İnternete girip başkalarının da başına gelmiş mi diye baktım, bu sitede bulamadım. Çözümü yabancı bir sitede buldum:

Bios setup a giriyorsun, Advanced opsiyondan USBKB/Mouse/FDD Emulation değerini "Enabled" halinden "Disabled" haline getiriyorsun. Komputeri yeniden başlatıyorsun. Sistemler açılınca mouse u takıyorsun, hiçbirşey olmamış gibi çalışıyor. Bilginize.
T
20 yıl
Kim satar bu uydu alıcılarını kardeş?
3-5 gün internette araştırdıktan sonra Topfield 3400 CI alayım diye niyetlendim. Kim satar diye Google'dan bulmaya çalıştım. Odakuydu dışında İstanbulda hiçbiryer bulamadım. Kozyatağı - Bostancı civarında ne kadar uydu antenci vs varsa hepsi sözleşmiş gibi Next ve Digitürk satıyorlar. Topfield markasını bile duyan olmamış. Bu satıcılar neden gizleniyorlar? Bu sitede neden reklam filan vermezler? İstanbul Anadolu yakasında Topfield satıcısı bilen varsa lütfen bana bir haber versin. Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.