S

Çavuş
14 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
Note 2 Android marketin kendiliğinden kapanması ???
Arkadaşlar markete girmeye çalışıyorum ama açıldıktan sonra kendini hemen kapatıyor..

telefonu açıp kapadım düzelmedi..

önerisi olan var mı???
S
12 yıl
Suzidilara makamı ile ilgili
Arkadaşlar bu makam ile ilgili bir video bulamıyorum..

Neyzen Salih Bilgin hocanın öğrencisiyim bu tavra bağlı insanların videolarını internette çoğu kez aradım ama bulamadm..
Elinizde varsa paylaşırsanız sevinirim
S
12 yıl
Hem modifiye edebileceğim hemde şehirde gezebileceğim araba yarışı oyunu tavsiyesi ??
Arkadaşlar

Bildiğiniz gibi most wanted 2 çıktı ama açıkçası ben bu kadar kötü olucağını aklıma bile getirmiyordum.. ilk oyunla arasında uçurum olmuş resmen..

Başlıkta da belirttiğim gibi modifiyeli ve şehirde gezebileceğim bir oyun arıyorum.. Çok araştırdım ama bulamadm.. Yardımcı olursanız sevinirim..

İyi forumlar
S
12 yıl
s3 mü note2 mi arkadaşlar..
Arkadaşlar merhabalar..

Telefondan çok bi beklentim yok.. netten video izlerim, oyun oynarım face twitter instagram allahın emri.. yoğun olarak whatsapp kullanırım ve sağlam müzik dinlerim :)

arada 200 tl fark var ve hangisini tercih etsem bilmiyorum.. ekranın boyutu çok önmli değil benm için hatta büyük bile olabilir fakat aradaki 200 tl ye değer mi bunu anlamaya çalışıyorum..

bilen arkadaşlar vardır belki birçok telefon arası gidip geldim.. eskiden para olmazdı hangisine param yeterse onu alırdım ama şimdi para var huzur yok :( ramiydi pikseliydi inçiydi derken ömrüm review videolarında geçip gidiyor neyseki 2 ihtimale düşürdüm ve birisinin aradaki 200 tl rağmen git note2 al yada değmez s3 al demesini bekliyorum.. tabiki gerekçesiyle :)

istediğiniz sorudan başlayamazsınız zaten tek soru var..

başarılar gençler
S
12 yıl
teamviewer kurulumda hata alıyorum.
Arkadaşlar teamviewer programını bilgisayara kurmak istediğimde setup ın sonunda " Teamviewer servisi başlatılamadı. Kuruluma devam edilecek " hatasını alıyorum ve tamam a basınca setup kapanıyor daha da devam etmiyor.. Bu sorunla daha önceden karşılaşan var mı??

Teşekkürler
S
12 yıl
Sony Xperia S--- Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar Meraba;

Samsung S3 ile Sony xperia s arasında kaldım..

Sony xperia s in görüntü özellikleri ve tasarımı çok iyi gerçekten özellikle arka tarafını çok beğendim ama internetteki araştırmalarım sonucu stabilite ve batarya problemi olduğunu okudum. Ayrıca internette gezerken sarı ekran problemi olduğunu ve bunun sony tarafından halledilememesi sebebi ile sıkıntı oluşturduğunu okudum yabancı sitelerde..

Samsung s3 ün dizaynı çok hoşuma gitmese de şu anda bence çok üstün bir telefon.. Eğer xperia s kullanıcıları arasında yukarıda anlattığım sorunlarla karşılaşan varsa S3 ü tercih edicem..
S
12 yıl
Samsung s3 alıcam ama kafama takılan birçok yer var..
Arkadaşlar meraba...

Huawei u8800 marka telefonum var. Düşük kalite bir telefon olduğunu biliyorum. Bunun için birçok sorunla karşılaşıyorum mesela mesaj yazarken çok takılıyorum. 1 cümleyi normal yazsam 2. cümleye başladığımda atıyorum k harfinde takılı kalıyor ve hangi harfe dokunsam kkkkkkkkkk diye uzatıyor bu sorun devam ederken mesajlardan çıktığımda ise kendisi bir başka uygulamaya girip çıkıyor yani anlayacağınız üzere telefon sapıtıyor..

Diğer bir sorun ise telefonda uygulama ekranı açıkken kendi kendine programlara girip değişik şeyler yapması.. Geçenlerde müdürüme laknd sdklanisd naslkna gibi mesajlar atmış whatsapptan. Bunun yüzünden çok mahcup oldum.

Ben bu sorunların hepsinin benim telefonumun dandikliğine veriyordum ancak sony xperia kullanıcısı bir arkadaşım da bana bu sorunlarla karşılaştığını söylemesi üzerine bu sorunların android kaynaklı olabileceği aklıma geldi.. Arkadaşım sonyden evvel iphone 4s kullanıcısıydı ve 4s için ne kadar kullansa da böyle sorunlarla karşılaşmadığını ve android alarak yanlış yaptığını söyledi ( 4s i paraya ihtiyacı olduğu için sattı )

Açıkçası samsung s3 ü çok beğendim özellik ve dizayn olarak.. Bu tefefonu gerçekten çok istiyorum ama eğer böyle sorunlarla karşılaşacaksam hiç almıyım daha iyi..

Benim s3 kullanıcılarından öğrenmek istediğim böyle sorunlarla karşılaşıyorlar mı?

Gerçekten internetten s3 videolarını izlemekten sıkıldım.. Bu kadar para verip de yine başa dönmek istemiyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.