S

Onbaşı
11 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
yurtdışı uzaktan eğitim
Merhaba Arkadaşlar,

Türkiye de bir üniversite de önlisans okuyordum fakat işlerim nedeniyle gidemiyorum okula yurtdışında uzaktan eğitim veren bir okul varsa kayıt yaptıran falan bilgi istiyorum. denklik falanda olursa süper olur okula gitmeyeyim sadece sınavlara gireyim yeterli
S
11 yıl
reklamsız kaliteli Film izleme sitesi
Film izlemek özellikle internet kullanıcıları için vazgeçilmez bir zevk olmaktadır. Ancak internet üzerinde <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=73264880&url=http://www.filmdeki.com" title="online film izle" target="_blank" data-href="http://www.filmdeki.com" title="online film izle" target="_blank">online film izle</a> olarak bir çok site yer almaktadır. Çoğunun yayınladığı videolar çalışmadığı gibi gereksiz birçok reklam bulundurmaktadırlar. <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=73264880&url=http://www.filmdeki.com" title="reklamsız film izle" target="_blank" data-href="http://www.filmdeki.com" title="reklamsız film izle" target="_blank">reklamsız film izle</a> sloganı sizlere Filmdeki.com olarak sunum yapmaktayız. Sitemizde öncelikle gereksiz hiçbir reklam bulunmamaktadır. Var olan reklamlarımızda sizleri rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirilmiştir. Filmleri hepsini tek sayfada afişleri ile görmeniz mümkün olmaktadır. Afişlerin hemen yanında yer alan İMBD puanı ile daha kolay seçim yapmanız mümkün olmaktadır. Beğendiğiniz filmi seçtikten sonra içerisinde film hakkında tüm ayrıntılı bilgileri bulabileceksinizdir. Online film izleme keyfiniz sitemiz aracılığı ile reklamsız olarak yaşamanız mümkün olmaktadır. Reklamsız olarak sizlere hizmet veren film sitemiz arşivini devamlı olarak güncellemektedir. Filmleri sizlere farklı kalitelerde sunarak internet hızınıza göre seçim yapmanız sağlamaktadır. Online olarak izlediğiniz filmler hakkında yorum yaparak diğer izleyenlere fikir verme şansınız olmaktadır. Bu sayede sizden sonra izleyeceklerinde film hakkında bilgi almasını sağlamış olmaktasınız. Bizleri sosyal paylaşım sayfalarımızdan takibe olarak yüklenen online filmlerden haberdar olmanız mümkün olmaktadır.

http://filmdeki.com

ücretsiz online film izleme sitesi
2013 filmleri
2014 filmleri
2012 filmleri
reklamsız kaliteli filmin adresi
S
11 yıl
Carrera Gunes Gözlüğü Distributor
Arkadaslar merhaba,

Hafta sonu Carerra gunes gözlüğü almayı dusunuyorum. Global sitede Turkiye ile ilgili bilgi yok. Bu gözlüğün ithalatçı iletisim bilgilerini bilen arkadas varsa paylasabilir mi acaba? İstanbul'da gidip yerinde alacağım. Cok teşekkürler.
S
11 yıl
Canon 550D Çanta Önerisi
Arkadaslar merhaba,

Canon 550D aldım, ekipmanım ilandaki gibi. Sizden çanta önerisi alabilir miyim acaba? Hafta sonu almayi dusunuyorum. Yardimci olabilir misiniz acaba?

Teşekkürler.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68121189&p=1#71696426
S
12 yıl
Canon Full frame mi D40 mi
Arkadaslar merhaba,

Sorum kisa. Baslikta yazdigim gibi arada kaldim. ilk makinem olacak, kullanici deneyimim bulunmuyor. Almisken full-frame sensor olsun, ileride video da cekmek ister miyim cekinceleri disinda D40 modelinin f/p olarak daha agir bastigini soylemeliyim. Degecek derseniz temiz bir full-frame sensorlu cihaz body 2000-2500 TL butce ayirabilirim. (Piyasada bu aralikta 5D Mark II ilanlari var.)

Ne yapmaliyim? Gorusleriniz icin simdiden tesekkur ederim.

Not: Amacim amator fotografciligi yasamimin bir parcasi haline getirmek, yuksek kalite goruntu elde etmek. Marka Canon dusunuyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.