M

Binbaşı
29 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
321 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Ekşi sözlük fizyoterapistin adresi , ism
sırt ağrım için kuru iğne tedavisi yaptırmak istiyorum ekşide nedirr nickli hocanın adresi , ismi lazım . Üyeliği olan var ise sorabilir mi?

https://eksisozluk.com/biri/nedirr
M
3 yıl
Ioniq 5, e-tron GT, Model 3 and e-tron 55 ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ KAPIŞMASI
https://www.youtube.com/watch?v=9gxcukAhIAU
Dünyadaki en hızlı şarj olan elektrikli araçların kapışması. Yüzde 80 e kadar muazzam hızlara ulaşan İoniq ,Gt ve Tesla özellikle 90 dan sonra hızlarını pilleri korumak için çok düşürüyor. Ama elektrikli araçları 90 şarjın üstüne çıkarmak tavsiye edilmiyor. İoniq yüzde 82 şarj sadece 20 dk da ulaşması ise muazzam.Ama büyük bataryaya sahip etron gt de mükkemmel hızlara ulaşıyor. 2 3 seneye bu değerler daha düşer ise Avrupa ve Amerikada elektirikli araç satışı yarı yarıya olur. Biz ise videolardan izlemeye devam ederiz. Zaten altyapıda 10 seneye anca gelir.
M
4 yıl
TL den sıfır atılarak Dolar , TL nin eşitlenmesi???
Şimdi bu dolar kuru sıfırlar atılarak TL ile aynı seviyeye nasıl getirildi. Düşünüyorum anlam veremiyorum. Düşünsenize değersiz para birimi bir anda sıfırlar atılarak dolar ile aynı kefeye geliyor. Bir anda her şey ucuzluyor. Şimdi bunu biri bana açıklayabilirmi. Yoksa bu olay bir projemiydi? Yada Türkiye esasında güçlü durumdaydıda biz mi farkında değildik? Zaten sıfırlar atıldıktan sonra inanılmaz tüketim başladı, üretmeden dışardan alım hızlandı. Şimdi bu olay bu kadar kolay ise zaten yakında dolar 10tl olur atarız bir sıfır olur 1 dolar 1 TL değilmi?
M
4 yıl
Ülkenin 2010 dan sonra gerilemesi
Farkındamısınız bilmiyorum ama 80 lerde 90 lardan sonra ülke olarak sanat da , sinemada , kültürel ,spor konularda büyük ilerleme kaydedildi. Ama şu son 10 senedir başlayan kuruma her yere yayıldı maalesef. Nerde o eski şarkılar , filmler , tv programları, o eski sanatçılar. Şimdi teknoloji var ama sanat yok, özgürlük yok , insanlar düşüncelerini artık açıkcana söyleyemediğinden büyük bir sıkıntı yaşıyor. Şu an ben bile survivor izliyorum sıkıntıdan. Ülkede üretkenlik , iyi işler yapılacak zamanda liyakatsız insanlar ile insanların yeteneklerinin söndürüldüğünü düşünüyorum. Futbolda milyar dolarlar harcandı yok abi başarı. Yerli 3 tane büyük oyuncu çıkmadı. Basketbol 2001 yılında ülke resmen yıkılıyordu. Sokaklarda deli gibi eğlenmiştik. şimdi basketbolda başarı var desekte yabancı oyuncular, koçlar ile gelen bir başarı var. Futbolda o bile yok. Son 10 senedir futbolda inanılmaz tekelleşme var.

Allahtan liyakatsız kişiler basketboldan , voleyboldan anlamıyorda oralara bulaşmadığından oralarda bir şeyler oldu. Olimpiyat sporları korkunç durumda. Futbola milyar verenler olimpik sporculara gelince bir bok yok.Ülkede o zamanki eski yetersiz teknoloji ile barajlar , köprüler yapılmış şimdi bir tane yapınca her gün hizmeti Marsa gitmiş gibi abartıyla izliyoruz. Sanat açısından her şey yerlerde zaten.

Bide işin kötü tarafı beyin göçü çok fazla arttı maalesef. Bu kalifiyeli insanlar kaçtı gitti . Eğer bu insanlar geri gelmezse ülkeye ve iyi yerlere yerleşmezse o zaman çok daha kötü gidecek işler. Bugün bu beyinlerin yerine sığ beyinler geldiğinden ülke bu kadar çöküşe geçtiğini düşünüyorum. Fen liseleri , Anadolu Liselerindeki iyi öğrenciler ülkemizin Odtü , Boğaziçi ;İtü , Yıldız, İstanbul Üniversitesi gibi bölümlerinden okuyarak yurtdışı masterlari le ülkemize dönmeye başlamıştı fakat onlar gitti artık dönen yok . Yeni eğitim sistemi ile bu insanların sayısıda azaldı. Çıkanda kaçıyor zaten. Tabii bu anlattıklarım sadece bu konularda yok , bir çok konuda var.

Sizler ne düşünüyorsunuz. Nasıl olacak bu toparlanma. Ki dünyayı yöneten elitler çok hızlanarak saldırıya başladı dünyanın her tarafında. Bu virüsler , savaşlar artık bitmez gibi gözüküyor.
M
4 yıl
VAKIF ZEYTİNYAĞLI ŞAMPUAN
Ben kullanıyorum gayet güzel , saçta silikon gibi şeylerle zarar vermiyor. Paramız yabancıya gidiceğine bu tür yerlerden alalım arkadaşlar.
https://www.vakifzeytinleri.gov.tr/vakiflar-zeytinyagli-sampuan-400-ml
M
4 yıl
SGK İNDİRİMİ
Arkadaşlar sgk indirimi kalktımı bu ay bilgisi olan varmı?
M
6 yıl
Ntv hava durumu fon müziği
Ntv hava durumu arka fon müziği aslının ismini bilen yazarsa sevinirim.15. sn den sonra başlıyor.https://www.youtube.com/watch?v=UcO3XTzKyaI
M
6 yıl
MERCEDES 2019 A CLASS giriş seviye otolardaki kalite artışı
Arabanın içini gördüm E seviyesi gibi nerdeyse.C den iyi olmuş.Premium markalar ve Vw gibi markalar artık giriş seviye arabalarını bile çok kaliteli yapmayamı başladı yoksa A class mu çok iyi olmuş.Yeni Polo da sınıfının üstünde bir araba olmuş açıkcası.Benim düşüncem üst seviye boş almaktansa dolu giriş seviye almak çok daha mantıklı gibi.
Merdeces A class içi gerçekten muazzam olmuş.Direksiyon efsane ,ekran C ye on basar.https://www.youtube.com/watch?v=LyXsRz2SeCI

Bir an için ötv yokmuş gibi düşünün yoksa zevki olmuyor.

Edit: Demek istediğim giriş seviyelerde gerçekten kalite artışı var.Poloda boşline demiyoruz herhalde.Ama bu seviyede hangi arabada Hayalet ekran var.Diğerlerinde opsiyon olarakda yok.Boyutlar uzamış.Yoksa Vw babamın oğlu değil.Fan'da değilim.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Amerikadaki araç fiyatları video
Merhaba arkadaşlar kalbi olan izlemesin.Bu fiyatları Türkiye ile karşılaştırınca ve adamların geliri bizden çok fazla olunca gerçekten insana koyuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=5jHNjvh2mMk

Dakika 3.00'da Bmw M4 fiyatı eklentilerle 90.500 dolar bide araba cabrio.
M
8 yıl
Şeker pancari yasağı yasası
Şeker pancari yasaği yasasi diye bir olay geçiyor doğrumudur acaba.Eğer dogruysa bir devlet bu kadar kendi insanına nasil düşman olabilir.Kanser olalim diye biz yol açiyolar.Torku markasi tam guclenmeye başlamışken onünü kesiyolar.Eğer doğruysa bu memlette Sağlik Bakanlığı ne iş yapar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.