N

Teğmen
07 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
!Acil! Nexus 4 Yedek Alma
Merhaba arkadaşlar dün telefonumun bir anda yakınlık sensörü çalışmamaya başladı. Bende reset attım ancak daha sonra bir daha açılmadı telefon , Sonsuz başlatma ekranı (bootloop) oldu telefon adb pull ile dosyaları çekmeye çalıştım ancak sadece sideload çalışıyor adb ile.wipe cache yaptım sorun düzelmedi. Şuan içinde en son sürüm olan 5.1.1 var. Vize haftası hiç iyi olmadı. Verilerimi kaybetmeden nasıl yedeklerini alabilirim ?
Recovery Stock
Bootloader kilidi Açık
Teşekkürler.
N
10 yıl
HD 6870 DCU Isınma problemi
Merhaba arkadaşlar ASUS HD 6870 Direct CU 1 GB model ekran kartım son zamanlarda kartım aşırı ısınmaya başladı 105 dereceye kadar çıkıyor ve reset attırıyor . Defalarca termal pasta değiştirmem , başka fanlarla beslememe ve çalışma frekansını düşürmeme rağmen sonuç aynı başka bir çözüm önerisi olan var mıdır ?
Sistemim :
Phenom II x4 955
Gigabyte GA-790 XTA
2 x 2 GB A-DATA SUper 1333 Mhz CL7
High Power 550 watt (Tek kanal 40 A)
ve sistemde soğutma için Kule tipi işlemci soğutucusu ve silverstone 12 cm lik 120 cfm hava üfleyebilen 2 fan mevcuttur. Ekran kartı fanı %55-100 arasında dalgalanıyor ve gürültü yapıyor.
N
11 yıl
İngiltereden yakında dönücek ya da İnngiltereye yakında gidicek arkadaşlar bir bakabilir mi ?
Merhaba arkadaşlar Uzun zamandır Beyaz Pentax K-30 almayı düşünüyorum ingilterede pentax bir kampanya başlatmış 50 GBP daha ucuza geliyor Orada olupta ya da yakında gidip bana yardımcı olabilicek var mı ? Komisyonu konuşuruz aramızda. Buyrun link :
http://www.jessops.com/online.store/categories/products/pentax/k-30-digital-slr-camera-body-in-white-85732/show.html
N
12 yıl
AMD APU Güncelleme ACİL !
İyi günler arkadaşlar Soket FS 1 yuvalı e2-3000m apu lu bir Hp nin laptopunu 6 ay önce satın almıştım performans olarak başlarda iyi idi fakat sonradan yetmediğini fark ettim, Ebayden yeni bir Apu satın alıyorum A8-3500m internette ilgili bir videoda buldum değiştiriyor ve sonunda çalışıyor fark olarak ekran kartı modelim HD 6380g modeli mevcut yeni alıcağım apu ile herhangi bir sıkıntı yaratmaz değil mi ? Birde işlemciyi HP nin kendi servisinde mi taktırmam gereklidir ? Birde benden fiyat talebinde bulunurlar mı ?
N
12 yıl
AMD Fusion işlemcilerini nerden bulabilirim ?
İyi günler arkadaşlar Hp nin G6-1251et modelini kullanmaktayım E2-3000m model APU bulunmakta üzerinde hem harici hemde apu içerisinde ekran kartı bulunmakta 2 sini crossfire olarak kullanmak istediğimde ise E1 ve E2 serilerinin crossfire desteklememesinden kaynaklı yapamamaktayım , A6 bir APU bulabilir miyim ? Birde A4 ve A6 masaüstü APUlarını düzüstülerinden düşük TDP li bir modeli laptopa taksam soket olarak sorun yaşar mıyım ?
N
12 yıl
SLR Like Önerisi
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar , slr like fotoğraf makinesi almaya karar kıldım öncelikli olanlar diyafram aralığı geniş , keskin sonuçlar veren ve mümkünse zoom aralığı geniş olanlar önerileriniz için teşekkür ederim :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.