A

Teğmen
05 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
14 yıl
Gs2 kendi kendine ışığı yanıyor.
Arkadaşlar selam. Geçen ay aldım telefonu son bir haftadır böyle bir durum var. Ama dikkat ettim batarya % 30 lara gelince arka arkaya 4-5 kere yanıp sönüyor ve gün içinde neredeyse bir daha olmuyor. Bir çok yerde araştırdım çeşitli programları sil yükle falan demişler, hepsini denedim olmadı. Servislik bir durum mu acaba ?
A
14 yıl
Gold dan S2 almak.
Arkadaşlar bugün uzun zamandır istediğim s2 yi golddan 1400 e aldım. Golddan alışveriş yapmadım daha önce çokta içime sinerek almadım ama ihtiyacım vardı. Siyah olan ellerinde yoktu, Eskişehir mağazından getireceklermiş. Pazartesi alacağım telefonu. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim valla sizlere sorayım dedim
A
14 yıl
Galaxy s2 mi sensation xe mi ?(bugün alıyorum)
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Teknosa da xe 1299 tl. Açıkçası ben s2 yi almayı planlıyordum ama fiyatı görünce acabamı dedim. Yorumlarınıza göre bugün alacağım
A
14 yıl
Galaxy s2 fiyat yardımı lazım
Arkadaşlar uzun arayışlar sonunda bütçem doğrultusunda s2ye karar kıldım ancak vatan, teknosa vs fiyatları oldukça yüksek hala. Paralel ithalat ürünlerin garanti bilgisini hiç bilmiyorum. Kısaca bahsedebilir misiniz?( öğrenmek istediğim, bir problem olduğunda sadece aldığım yere mi götürebiliyorum ?)

Birde ben İzmir Karşıyakadayım. Sıfır, garantili ayarlayabilecek arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa memnun olurum. Bir de ücretini 200-300ünü nakit verebilirim bir indirim falan olursa. Acil cevaplarınız bekliyorum teşekkürler.
A
14 yıl
Sensation xe/xl/ sgs2
Arkadaşlar bu 3 telefon arasındayım. Xl ve s2 yi inceleme fırsatım oldu. Donanımsal olarak farklarını biliyorum telefonların.

Xl düşünmemdeki başlıca neden ekran büyüklüğü ve ele oturuşu çok iyi geldi bana. ( Ellerim biraz büyük)

Yine xe de hem donanım hem boyut olarak ideal. Açıkçası bu 2 tel arasındayken geçenlerde arkadaştaki s2 yi inceledim ve kafamdaki herşey değişti.

En başta istediğim şey telefonun stabil çalışması. Çok performans peşinde koşan biri değilim ancak ufak tefek şeylerde bile takılıyorsa direk elerim.

Ekran görüntü kalitesi iyi olacak ve fotoğraf kalitesi standart üstü olacak. ( s2 ve xl performanslarını beğendim.)

S2 yi saatlerce kurcaladım, uygulama açtım tık demedi alet. Xl ve xe de aynı performansı gösteriyor mu?

Tabi birde xe ve xl günümüz pazarında 1500-1600 tl fiyatı hak ediyor mu ?
A
14 yıl
Acil yardım galaxy s2 alacağım
Arkadaşlar s2 alacağım yakın zamanda. Sanal reyonum comda 1170 tl civarı. Var mı burdan alışveriş yapan, güvenilir mi? Forumlarda pek hayırlı şeyler duymadım.

Emin olamadım, sizlere sorayım dedim.
A
14 yıl
798 tl ye iphone 3gs ! Acil yardım
İyi akşamlar arkadaşlar. 800 civarı bir bütçem var ve htc one v ye yönelmiştim ancak biraz önce hepsi buradada iphone u gördüm bu fiyata.

Bu saatten sonra 3gs alınır mı? Birde cihazın şarj durumu falan nasıl, 1 gün götürüyor mu. Çok acil yardım ederseniz memnun olurum, teşekkürler
A
14 yıl
HTC One V yi detaylı anlatacak var mı? Acil
İyi akşamlar arkadaşlar. One v yi uzun zamandır inceliyorum. Forumda açılan başlıklarada çeşitli yorumlar yazdım ancak kimseden cevap yok.

Özellikle kullanan arkadaşların acil yardımına ihtiyacım var. Telefonu bir kaç gün içinde almayı planlıyorum. Özellikle merak ettiğim pil durumu ve ram miktarı.

Çünkü bazı arkadaşlar hafifte olsa menü geçilerinde bile yavaşladığını söylüyor. 512 mb asla yetmez, yetmiyor diyende var. Soru cevap şeklinde gidebilirsek mükemmel olur. Teşekkürler
A
14 yıl
htc one v alınır mı? acil yardım
Arkadaşlar one v yi almayı düşünüyorum. Malum önümüz babalar günü ve birçok yerde indirim olacaktır. Zaten uygun gibi görünen telefonun fiyatı biraz daha düşecektir diye düşünüyorum.

Kullanan arkadaşların özellikle şarj ve ram ile ilgili deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum.
A
14 yıl
Acil yardım. ( htc one v mi yoksa evo 3d mi )
Selam arkadaşlar. Uzun zamandır Htc telefon araştırıyorum. Bütçeme göre en sona bıraktığım telefonlar evo ve one v. Donanım olarak gönlüm evo dan yana ancak şarjın problem olduğunu okudum sitelerde. Yani gün içinde beni yarı yolda bırakmamalı. One v de, donanımına göre büyük işler yapıyor ve şarjıda çok daha iyi gidiyormuş. Bu telefonları kullanan ya da detaylı inceleme fırsatı olan arkadaşların çok acil yardımına ihtiyacım var.

Gün içinde telefonu nasıl kullanacağımıda belirteyim. Günde en fazla 1 saat müzik, 1-2 saat görüşme, en fazla 5-10 mesaj, arada maillerimi kontrol ederim. Çok fazla oyun beklentim yok.

Daha öncede evo 3d başlığı altında yardım istedim ancak çok farklı yorumlar geldi şarjla ilgili. Yabancı forumlarda da çok fazla şikayet okudum şarj ile ilgili. Ortalama bir kullanımda 12-13 saatte bitiyormuş batarya. Acil bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.