M

Çavuş
05 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
ipad mini - ekranın iç tarafında toz var
Cihazı geçen cuma N11.com aracılığıyla oem bilişimden aldım, bilkom garantili. Ekranın içinde rahatsız edecek kadar belli olan bir toz tanesi var. Ne yapmalıyım, hangi servise gitmeliyim sizce? Serviste anında değiştirirler mi, yoksa 5-10 gün bekletirler mi?
M
11 yıl
Digiturk yayınını tv üzerinden usb/hdd/dvd ye kaydetmek mümkün mü?
Konuya çok vakıf değilim, mümkün ise hangi yolla, nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilecek kimse var mı?
M
11 yıl
Blackberry 9900 - Kvk Servisinin Yaptığı Yüzsüzlük
1 Ocak 2012 de alınan Blackberry 9900 bugüne kadar 5 kez farklı arızalardan servise gitti. Son iki servise gidişinde talep etmeme rağmen iade ya da değişim yapmadılar, her seferinde tamir edip gönderdiler. 25 Aralık'ta servise gittiğimde de bir tesadüf sayesinde cihazıma 4. servise gidişinde takılan anakartın bir başkasının cihazından sökülen arızalı bir anakart olduğunu öğrendim, hatta elimde diğer anakartın söküldüğü işleme dair servis formu da var. Kvk ile görüştüğümde bunu kontrol edeceklerini söylediler. Bugün aradığımda ise böyle bir işlemin olmadığını, sistemsel bir hatadan dolayı bana öyle bir bul bilgi ve belge verildiğini söylüyorlar, ayrıca cihazı da iade almayı kabul etmiyorlar tabii ki. Sadece kutulu aksesuarlı değişim yapabileceklerini söylüyorlar. Ne yapmalıyım sizce?
M
12 yıl
4s 5.1.1 jailbreakli cihaz - restore sorunu
simkilitli, 5.1.1 yüklü ve jailbreakli cihaz var elimde, restore etmek istiyorum ama 3194 hatası veriyor sürekli. bir de sıfırladıktan sonra yeniden aktivasyon ister mi?
M
12 yıl
R Sim Yuvasi Ariyorum
Fakat bulamiyorum. Biri yardimci olabilirse cok sevinirim. Sadece yuvasi lazim, r-sim var elimde.
M
12 yıl
amerika sprint sim kilitli 4s için gevey nereden bulabilirim?
İstanbul içinde hatta mümkünse anadolu yakasında olursa sevinirim
M
12 yıl
İsveç Telenor Simkilitli Iphone - Yardım
Telenor'dan simkilitli bir 4s alacağım ya da almalı mıyım? türkiye'de nasıl kullanırım, gevey mi, yoksa internetteki çeşitli sitelerden unlock mu tavsiye edersiniz? final sorusu olarak şunu da sorayım: pasaport kaydı için faturaya ihtiyaç var mı? cahilliğimi mazur görün
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.