E

Binbaşı
09 Haziran 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
13 yıl
Pasaport kaydi surekli onay bekliyor
Merhaba arkadaslar. Bir imei kayit sorusu da benden :). Yurtdisindan aldigim iphoneu 5 gun once kayit ettirdim ama hala onay bekliyor yaziyor nette. Karti takip acilmis mi diye bakmaya korkuyorum cunku Bir bucuk yil oldu ulkeye son girisimden sonra ve o gelisimde tel kaydettirdim mi hatirlamiyorum. Sim karti takip kullansam ama basvurum onaylanmazsadaha sonra telefonun kapanmamasi icin tekrar basvurabilir miyim uygun bir pasaportla? Tel kilitlenirse tekrar actirmak mumkun mu? Tesekkurler :)
E
14 yıl
Anakart yanınca tek bilgisayarlık lisansım gitti
Selamlar. Bir eğitim cd'm var. Sadece anakartımı değiştirdikten sonra, programı açamıyorum. Programı tek bilgisayarda kullanabilirsiniz yazıyor. Ne yapabilirim acaba?
E
15 yıl
svchost.exe sürekli upload yapıyor!
Arkadaşlar resimde de görebileceğiniz üzere svchost.exe'nin bu denli upload yapmasının nedeni ne olabilir acaba? Windows güncelleştirmelerini falan kapattıktan sonra da yapmaya devam etti. 4-5 gündür durum böyle.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
16 yıl
nod32 ağ paylaşımını engelledi
Arkadaşlar merhaba. Birçoğunuz nod32'nin geçtiğimiz günlerde bizi versiyonu yenilemeye zorladığını farketmiştir. Ben de bu yüzden en yenisini yükledim; ama önce ağdaki diğer bilgisayardaki dosyaları görmeme izin vermedi. Nod32'yi kapatınca, eskisi gibi dosya paylaşımı yapabildim. Şimdi ağdaki bilgisayarları göremiyorum bile. Problemin nod32'den olduğu kesin, ayarlarında bana yardımcı olacak seçeneklerin olduğunu tahmin ediyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
E
16 yıl
php dosyalarını ie açmıyor!
merhabalar. apache gibi gerekli dosyaları yükledim. adres çubuğuna localhost yazdığımda "It works!" yazıyor; ama bazı bilgisayarlarda yönetim penceresi açılıyor. Ayrıca apache çalışır durumda olmasına rağmen, adres çubuğuna açmak istediğim php dosyasının adresini yazınca sayfa açılmıyor. dosyaları C:\xampp\htdocs içine kopyaladığımda da bu sorun var. Neden olabilir acaba?
E
16 yıl
Çekilen resimlerin boyutunun ani düşüşü!
Merhabalar. Dijital makinelerle çektiğimiz resimler kimi zaman resim başı 2 mb'ı geçiyor. Fakat bu resmileri paintle açıp, hiçbir değişiklik yapmadan Kaydet dediğimizde resmin boyutu 700kb'lara kadar düşüyor. Bunun nedeni nedir acaba? Ya da bunu yapmanın sakıncası var mı, mesela fotoğrafçıya bu boyutu düşük resimleri götürdüğümüzde kalitesi azalmış olarak mı bastırabileceğiz?
E
16 yıl
Bazı sitelere girememe ve msn çakışma sorunu! Çok önemli!
Merhaba arkadaşlar. Şimdi 3 bilgisayar var. Bunlardan modemin bağlı olmayanlarından birisinde facebook'a, yahoo'ya girmiyor. Bir sitede (tam hatırlayamadım) oturum açıldığı zaman msn kapanıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadan tekrar oturum açılamıyor. Dün de logmein'i bu bilgisayara kurduğumda, diğer bilgisayarlar da internetten düştü ve kurduğum bilgisayar da açılmadı, sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım ve sonunda sormaya karar verdim. Var mı çözümü bilen? Çok önemli bir sorun!
E
17 yıl
Port açmak interneti kesebilir mi?
Merhabalar. Adsl modemin bağlı olmadığı bir bilgisayardan bir portu yanlış bir şekilde açmak internet bağlantısını kesebilir mi? Yoksa telekomdaki son olaylardan mı şüphelenmeliyim? Teşekkürler...
E
17 yıl
ie7 açılmıyor?
Selam. XP Home SP2'ye ie7'yi kurdum; ancak browser penceresi açılıp hemen kapanıyor. Neden acaba?
E
17 yıl
Excel 2007\u0027de form araçları yok mu?!
Merhabalar. Yarım saattir bunun için uğraşıyorum; fakat bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.